Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetimimizin politikalari

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maddeler halinde tartismaktan nefret etsem de öyle basladik madem yazayim..

Selçuk Abi (her ne kadar yasini bilmesem debüyük ihtimal agabeyim yasindasin) surada ayni fikirdeyiz defans zaten tekliyordu kisimdi en kuvvetli adam dagitti... Yalniz transfer bütçesine beklenmeyen para girisi oldu, onun için defans oyuncusu transferinde yönetimin görevlendigi kisilere güvenilmesi gerektigini söyledim. Izlenen isimler, kulüpleri krakowluk yapmadigi takdirdetakima katilir diye düsünüyorum.Uyumsorunu yasanir yasanmaz o her transferde muamma..

Altyapi konusunda sorun oyuncu çikarmada degil; onu A takimda oynayabilecek mantaliteye ulastirmada bana göre. geseli Sabri'yi altyapida oynarken 3 sene övdüler, son sene ite-kalka bata-çika oynadi. Bizden Tayfun çikti küfür yiye yiye birkaç maç oynadi. Hasan ,bizde futbol tarziyla esi olmayan futbolculardan, biraz rahatlamak isteyenin ilk alay ettigi isim oluyor nedense, insanlara begendiremedik.. Selim, Emre Aygün, Ufuk, Ali Sen çok umutluyduk; çiktilar ama A takimdadüzenli bir sekilde görevalamadilar.Hatali olanbelki kendileri belki teknik kadro ama ben en az hatayi yönetimde görüyorum.

Borsadan alinan paraya ek olarakformalardan, kombinelerden ve özellikle 100.000 üye kampanyasindan beklenen gelirler büyük çapta bir proje için kullanilacaktir büyük ihtimalle ama bu konuda kesin bir bilgim yok, yalniz borsadaki hisse senetlerinin gelirleri bizim kulübe degilDenizbank'aait..Edited by: Cenkhan
    Naber?

Yorum

• bu yönetim ne anlar politikadan bunlarin anladigi tek sey ucuz ama kaliteli futbolcular bulmak herzaman sansli olamayiz simok'ta sansimiz vardi adam kaliteli çikti yattara da ona yakin ama ya bu senekiler fos çikarsa butun hayaller suya düser
      GILIMALI

Yorum

• Ben simdiye kadar her yönetimimizle kendi icimizde tartisirim ama digerlerine bakinca onlarla gurur duyardim. Cünkü maddi imkanlar digerlerine göre cok daha az ama yine onlarla yarisiyoruz. Bu da az parayla iyi takim iyi yönetimden dolayi oluyordu (Trabzonun havasini suyunu gözardi edemeyiz)

Ama suanda duydugumuz selyer sunlar:

1. Cok iyi futbolcular, 6 ay dan beri izliyoruz, 500'e alip 5 Milyona satacagiz....

2. Bonsorvesi Bordeuax'da, Portoda, Amerikada, orada burada.... Debgeleri bozmayiz..

3. Alternetifleri hazir...

Ne anladik bu isden??? Ya 6 ay bi adami izledimmi bunun birazda fiyatini, bonservisini ögrenemzmisin? Yani bu adami biz alabilirmiyiz alamayizmi, diye düsünsene? Insanalri bitirmaktan baska bir sey yapmiyorlar! Ben söyledim bunlar "Türk Taktigi" galiba. Adamlari biktirarak futbolcunun fiyatini düsürecekler! Bu heryerde sökmez, hatta hicbir yerde sökmez.

Adamlar sakir sakir brezilyadan futbolcu aliyorlar. Sana kimse git Brezilyanin en iyi futbolcularindan al demiyor. Cünkü dünyada baska külüplerde var, mesela Real Madrid, Barceleona, Turin, Milano, Münih....onlar en iyilerini alsinlar biz biraz daha az iyilerini...

Ve unutmayin yakinda sampiyonlar ligi ön elemesi baslayacak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        Yükleniyor...
        X