BMN Dükkân

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • admin
    • 03.02.2004
    • 7894
    • Trabzon

BMN Dükkân

BordoMaviNet | Taraftarı Fethet

2025 yılı itibarıyla, dijital dünyanın hızına ayak uydurmak ve size daha iyi hizmet verebilmek için kabuğumuzu kırdık, yenilendik. Artık sadece futbolun kalbinde değil, güzel şehrimizin her bir sokağında ve değerinde de yanınızdayız. İşte bu heyecanla, Trabzon ruhunu dünyaya taşımak için BMN Dükkân projemizi hayata geçirdik.

Neden BMN Dükkân’da Yer Almalısınız?

İşini Trabzonluluk bilinciyle yapan, emeğini tüm dünyaya duyurmak isteyen her işletmeye kapımız sonuna kadar açık. Üstelik işletmenizi dukkan.bordomavi.net adresine eklemek tamamen ücretsiz!

Marka Sahipleri İçin Neler Var?
    • Gerçek ve Samimi Bir Kitle: BMN çatısı altındaki herkes ya Trabzon sevdalısı ya da Trabzonspor tutkunudur. Markanız reklam kalabalığında kaybolmaz, doğrudan "bizim insanımıza" ulaşır.
    • Bütçe Dostu Yaklaşım: Esnafımızın, girişimcimizin yanındayız. BMN Dükkân’da yüksek komisyonlar yok! Sadece sembolik bir katılım bedeliyle, kendi web siteniz olmasa bile on binlerce kişiye kapınızı açabilirsiniz.
    • İyilik paylaştıkça çoğalır: BordoMaviNet olarak elde ettiğimiz gelirin bir kısmını yarınımız olan çocuklarımız için harcıyoruz. Sizinle birlikte büyürken, topluma değer katmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
    Sevgili Takipçilerimiz, Sizi Neler Bekliyor?
    • Cebinizi Düşünen Fiyatlar: Dükkânımızdaki firmalar, BMN ailesine özel indirimler ve avantajlar sunar. Aynı ürün için farklı teklifleri karşılaştırabilir, en uygun fiyatla alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.
    • BordoMaviNet Güveni: 1999’dan beri Trabzonspor’un menfaatlerini nasıl koruduysak, bugün de hemşehrilerimizin haklarını öyle savunuyoruz. Dükkânımızdaki her marka ve ürün, sizin için özenle seçiliyor.
    • Yüzünüzü Güldürecek Sürprizler: Hem markalarımızın hem de bizim size küçük hediyelerimiz, dönem dönem tatlı sürprizlerimiz olacak. Çünkü biz bu şehri de, bu şehrin güzel insanlarını da çok seviyoruz!

En son admin tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
  • Ozan Yılmaz
    Forum Yöneticisi
    • 10.12.2013
    • 14386
    • CPA
    • İstanbul

Hayırlı olsun inşallah
    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• yenal
      • 21.12.2010
      • 114
      • Marka Stratejisti
      • İstanbul

Projeyi geliştirecek önerileri ve istekleri de bekliyoruz. Yaza doğru birkaç giyim ürünü düşüncemiz var mesela.
      --
      Markanızın ilk izlenimi için ikinci bir şanşınız olmayacak.

https://larus.web.tr

Yorum

• Yiğit Gayretli
        BMN Yönetim Kurulu
        • 09.12.2005
        • 34536
        • İstanbul

Hadi hayırlı uğurlu olsun.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Erhan Sezer
          • 21.05.2013
          • 1930
          • Ankara

Harika düşünce, tebrik ederim. Hayırlara vesile olsun hepimiz için...
          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• yenal
            • 21.12.2010
            • 114
            • Marka Stratejisti
            • İstanbul

BMN üyelerine çok uygun olacak şekilde ücretli seminerler düzenleyebiliriz. Mesela bir meslek dalında uzman birinin katılacağı, BMN'nin üyelerinden kazanç elde etmeyeceği şekilde sadece masraflarını karşılayacak online ya da fiziksel seminerler..

Burada lütfen fikirlerimizi belirtelim.
            --
            Markanızın ilk izlenimi için ikinci bir şanşınız olmayacak.

https://larus.web.tr

Yorum

• Lewoo
              Lewoo yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              bu tip şeyler çok etkili oluyor
          • Emre İskender
            • 07.10.2004
            • 2616
            • Boyacı
            • İstanbul

Hayırlı olsun. Çok güzel ve özel bir düşünce.
            Ticarette hep bize de mi aynı fiyatın bir anlamı olacağı BİZ kavramını en güzel dolduracak işleyiş olur.
            Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
            Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
            Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Halit M. MOLLASALİHOĞLU

Selamlar;
              Umarım bu çalışma hem bizim için hem camiamız için verimli ve faydalı bir hâl alır.

Ek olarak "Askıda Forma" özelliği eklersek muhteşem olacağını düşünüyorum.
              İlçelerimizde maddi olarak geniş imkanları olmayan okullarımızda çocuklarımıza dağıtılmak üzere taraftarlarımızın geliri ölçüsünde katılımlarıyla bir fon oluşturup, formaları Ts Club üzerinden alarak bu okullara bizzat elden ulaştırmak suretiyle hem şehir takımı olmanın bir gereğini yapmış hem kentimize hem kulübümüze en güzeli de çocuklarımıza fayda sağlamış oluruz.

Böyle bir süreci tamamen şeffaf olacak şekilde oluşturup işletebilirsek daha önce defalarca yaptığımız okullara forma kampanyalarımızı taçlandırmış oluruz.

Hem çocuklarımıza "Kuzey Unutmaz" lafının boş olmadığını öğretir hem de sloganımızdaki gibi şerefli armamız ile "Dik Oyna!" diyecek bir hediye vermiş oluruz.

Taktir yüce üyelerimizindir.
              Daha büyük sürüm için resme tıklayın   İsim: ekran-goruntusu-2025-06-04-1744047170.webp  Görüntülenme: 0  Boyut: 43.7 KB  Kimlik: 11422861

En son Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
              "Trabzonspor bir çember gibi,
              her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
              - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Ufuk
                • 26.08.2009
                • 22594
                • İstanbul

Hayırlı olsun çok güzel ve yeni fikirlerin de önünü açacak bir bölüm olmuş.

Benim de bir önerim var: MAÇ PROGRAMI Bölümü
                Belediyeye çok defa maç günü şehrin belirli bölgelerinden bilhassa havaalanından stadyuma nasıl gidilir tarzı rehber videolar çekmesi için yazdım ancak umursanmadı. Burada çok daha büyük bir potansiyel var, fazlasını dahi yapabiliriz.

Uçaktan indik:
                Stadyuma nasıl gideriz, araç kiralarsak nereden kiralarız - servis çeken varsa kimi buluruz?
                Hemen dönmeyeceksek nerede konaklarız?
                Nerede ne yenir ne içilir?
                Günü birlik, hafta sonu ve haftalık ayrı ayrı gezi rotaları..
                Üyeler arası paylaşımlı yolculuk eşleşmeleri - maça gidecek arkadaş arıyorum bölümü

Göndermeden önce google araması yaparken fark ettim. Bunun duyurusu yapıldı mı ben mi kaçırdım acaba? Şu blog yazıları bile çok iyi bir başlangıç olabilir.
                https://bordomavi.net/trabzonspor-ma...e-konaklamali/ Foruma eklenecek görsel iyileştirmelerden falan çok daha iyi olmuş. Bu yenilikleri gönülden takdir ediyorum.

Galatasaray gstatil ile Trabzon'da maç planı yapıyor, anlaşmalı oteller öneriyor biz kendi şehrimizde yabancı gibi mi takılacağız. İstanbul'dan Rize'ye, Rize'den stada gelip Rize'ye geri dönüyoruz keyfini çıkaramadık bir
                ( ゚д゚)

Yorum

• yenal
                  yenal yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Müthiş kafa açan bir fikir bu. Teşekkür ediyorum.

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...