Süper Lig 28.Hafta | Trabzonspor - Galatasaray | 04.04.2026 Cumartesi - 20.00

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Oğuz ZEYTİN
    Yönetim Kurulu
    • 20.08.2009
    • 26210
    • Danışman
    • Kuzey Amerika

İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi

Belki Taraflıyım ama senin gibi düşünmüyorum. Ayrıca kansız nasıl bir sözcük. Tam dostluk tohumları atılmışken. Kazara belki kazanırsak Göztepe şampiyon yapabilir bile bizi. Çok takılmamak lazım. Güçlü Anadolu nun önderi olmak iyi fikir
    Şehrin duvarına, başka takımın kocaman bayrağı asılmış. Takılmamak lazım, öyle mi? Siz yarın fener, galatasaray bayrağı da asarsınız. Konjonktür gerektirir belki, belli mi olur?

Göztepe bizi şampiyon yapmaz. Olursak, kendimiz oluruz. Tuttuğunuz takımın şanına uygun cümleler kurun.

Bu arada "kansız", o an için seçtiğim ve bu durumu izahta kullandığım en hafif sözcük. Anlayan, ar etsin ve beri gelsin. Anlamayan için daha ağırlarını sakladım.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 61_Hasan_69
      • 02.12.2010
      • 10159
      • Trabzon

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi

Şehrin duvarına, başka takımın kocaman bayrağı asılmış. Takılmamak lazım, öyle mi? Siz yarın fener, galatasaray bayrağı da asarsınız. Konjonktür gerektirir belki, belli mi olur?

Göztepe bizi şampiyon yapmaz. Olursak, kendimiz oluruz. Tuttuğunuz takımın şanına uygun cümleler kurun.

Bu arada "kansız", o an için seçtiğim ve bu durumu izahta kullandığım en hafif sözcük. Anlayan, ar etsin ve beri gelsin. Anlamayan için daha ağırlarını sakladım.
      Yapay zeka sanmıştım ben onu gerçekten böyle bir saçmalık yapılmış mı ? Birşeyin bokunu çıkarmada üstümüze yok aynı şeyi yıllar önce Kayserispor ile de yaşamıştık hatta bir Kayseri maçına gitmiştim 38. dakikada sarı kırmızı balonlar mı dersin Kayseri golüne sevinenler mi dersin hayatımda daha çok utandığım bir an olmamıştı.

Yorum

• Ahmet Kuru
        • 31.10.2007
        • 8117
        • Bankacı
        • İstanbul

Galatasaray maçı öncesi şehrin surlarına "Göztepe" bayrağı asanlar kansızdır. Tüküreceğim dostluk masalınıza! Gs maçında da "Göztepe" forması, kaşkoluyla stadyuma giren itler olacaktır. Tam bir renk cümbüşü, değil mi!

​​​​
        Herşeyi abartmayı çok seviyoruz maalesef.

Bu kardeş kazığını en son Kayseri'den yemiştik. Göztepe'den yermiyiz yemezmiyiz bilinmez lakin herşeyi tozunda yapmak lazım.

Geldiklerinde güzel ağırlayalım, giderken de güzel uğurlayalım... Hepsi bu fazlası bence zarar. Şehrin yapısına zarar...
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
          Yönetim Kurulu
          • 20.08.2009
          • 26210
          • Danışman
          • Kuzey Amerika

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi

Yapay zeka sanmıştım ben onu gerçekten böyle bir saçmalık yapılmış mı ? Birşeyin bokunu çıkarmada üstümüze yok aynı şeyi yıllar önce Kayserispor ile de yaşamıştık hatta bir Kayseri maçına gitmiştim 38. dakikada sarı kırmızı balonlar mı dersin Kayseri golüne sevinenler mi dersin hayatımda daha çok utandığım bir an olmamıştı.
          Yerel haber sitesinde gördüm. AI mı, bilmiyorum. Velev ki AI, stadyuma sarı kırmızı kaşkol, formayla gidenler AI değil. Moda oldu. Her maç beIN çekiyor bir adamı, saçını bordo mu, mor mu ne haltsa boyatmış, boynunda Göztepe atkısı... Tanımıyorum ama bizim Boğaz'daki şampiyonluk turuna gelmişti o kişi, belki de BMN'dendir. Dediğim gibi tanımıyorum. Amed formasıyla localarda video çeken de aynı şekilde. Benim derdim Göztepe değil; Rize, Samsun, Kocaeli, Sarıyer, Beşiktaş, Bodrumspor, Hatay... Kimseden saygı, sevgi ve merhamet beklemiyorum çünkü Trabzonspor olarak kimseye bunları borçlu değiliz. Birbirimizi sevelim, yeter.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Larking
            • 26.01.2020
            • 2862
            • İstanbul

Osimhen'in yokluğu sanıldığından daha büyük bir eksiklik.Barış,Yunus,Lang gibi oyuncular da onun varlığında daha iyi performans ortaya koyuyorlar.O sahada değilken gs iki seviye aşağı düştü Liverpool maçında.Üstelik orada Sane'de vardı bize karşı o da yok. İcardi ile bağlar kopmuş,oynasa da bize yarar.

Bu tabloda aptalca işler yapmaz.duran toptan gol yemez ve gs'nin Osimhensiz presini kıracak planı iyi yaparsak sahadan galibiyetle ayrılırız.Tekke'nin henüz büyük maç galibiyeti yok. Gs'ye karşı da süper kupada farklı yenilgileri var.Onun için de eşik maçı.Maçın sonunda büyük maç kazanamıyor damgasını ya tam olarak yiyecek ya da bunu kırıp,başka seviyeye geçecek.
            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• castillo61
              • 08.09.2016
              • 5705
              • Kocaeli

Osimhensiz hiç şansı yok gsnin saplarız. Tek çekincem Onuachu'nun milli arada başına bi iş gelmesi. Nerde gereksiz maç var 11 başlıyor ne zaman işler ciddiye biniyor 3. alternatif oluyor. Oynayacaksa bile 50-60 gibi çıkarılsın zaten ikisi de hazırlık maçı. Onuachu'ya kendini sakınmasını iletsin kulüp.

Ayrıca Osimhen'in kırığı parçalıymış. Son 1-2 maça anca yetişir. Ortalık alev alacak.

1. gs 65
              2. Ts 63
              3. fb 61

Alanya deplasmanına böyle çıkarız
              En son castillo61 tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• yorumsuz6117
                yorumsuz6117 yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Çok dillendirmek istemedim ama benim de korktuğum konu bu, saçma sapan 2 tane maç için umarım Onuachu'dan olmayız, bizim başımıza böyle şeyler geliyor çünkü, Hüseyin Şimşir götü boklu kupa maçında Nwakaeme'yi oynattığı için Nwakaeme'nin sakatlanması ve Nwakaeme'siz oynadığımız maçları kazanamayıp Başakşehir'e şampiyonluk verdiğimiz sezon hala aklımda, Prime Nwakaeme, Sosa, Sörloth, Sturridge'li kadromuzla önde olduğumuz ligde Başakşehir'e şampiyonluk hediye etmiştik..
                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
            • objek
              • 01.06.2004
              • 4108
              • logistik
              • Avrupa Diğer

Gs iki önemli oyuncusu osimhen sane olamadığında bize karşı kontrollü bir oyun beraberliğe razı havayla çıkarlar bizim o gün ne oynadigimiz sonucu belirler
              En son objek tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• Mert Oğuzlu61
                • 04.06.2009
                • 20768
                • İstanbul

İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi
                Osimhensiz hiç şansı yok gsnin saplarız. Tek çekincem Onuachu'nun milli arada başına bi iş gelmesi. Nerde gereksiz maç var 11 başlıyor ne zaman işler ciddiye biniyor 3. alternatif oluyor. Oynayacaksa bile 50-60 gibi çıkarılsın zaten ikisi de hazırlık maçı. Onuachu'ya kendini sakınmasını iletsin kulüp.

Ayrıca Osimhen'in kırığı parçalıymış. Son 1-2 maça anca yetişir. Ortalık alev alacak.

1. gs 65
                2. Ts 63
                3. fb 61

Alanya deplasmanına böyle çıkarız
                Sadece Onuachu değil Savic de problem. Bu adam fazla maç kaldıramıyor, üst üste Andorra ile vs 2 tane gazozuna maç oynayıp gelecek. Genç oyuncu da oynatmiyorlar milli takimi da birakmiyor ama konuşup göndermemeleri gerekiyordu.

Batagov için kesin tarih vermediler ameliyat olursa bu seneyi birak gelecek sezona ancak toparlanır. Durum belirsizken Savic 2 maç oynayacak.

Gazozuna maç için gerilim yaşatacaklar. Ligde zirve hesabı yaparken milli maçta sakatlanırlarsa şehre adım atmasınlar büyük mevzu çıkar.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sefer A.
                  • 27.05.2008
                  • 24773
                  • 61
                  • Fransa

Galatasaray maçı öncesi şehrin surlarına "Göztepe" bayrağı asanlar kansızdır. Tüküreceğim dostluk masalınıza! Gs maçında da "Göztepe" forması, kaşkoluyla stadyuma giren itler olacaktır. Tam bir renk cümbüşü, değil mi!

​​​
                  Âbi ben de anlamıyorum Göztepe'ye olan bu nefretini kansızı da aslında onlara yönelik demedin o ayrı, ki bence de şöyle bir durum var : bu zamana kadar Göztepe bayrakları asmayıp aynı renkli ezeli rakip concon maçı öncesi asmak götlüktür çakallıktır o kesin...

Yalnız şunu da belirteyim, İdmanocağı da çok çok farklı değil, kimse hikâye anlatmasın bana yok renk benzerliği yok cart curt diye... gs zihniyetinin şehirde palazlanmasının gizli sebebidir İdmanocağı
                  En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• cakalkerem
                    • 20.02.2012
                    • 13476
                    • Mühendis
                    • İstanbul

NE ZAMAN BÜYÜK BİR MAÇ OLSA VE BİZİM KAZANMAMIZ GEREKSE MALESEF KAZANAMADIK....
                    Evet Osimhenin olmaması büyük avantaj ama o maçada başka biri İcvardi, Sara, Sane, Barış derken biri çıkıp maçı kopartıyor...
                    Biz kaldıramıyoruz belki kalite eksik belki güç...Sadece yürek yetmiyor kazanmak için...
                    Masa da da işi bitireceksin...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• cakalkerem
                      • 20.02.2012
                      • 13476
                      • Mühendis
                      • İstanbul

bu arada bizim ligde kendimizden başka dostumuz yok...alacaksak kendimiz alacağız maçları..
                      gs maçında herkes en üst düzey konsatrasyon ile oynamalı...
                      adamların kadrosu bizden kat ve kat iyi malesef....
                      senin yedeklerin 60 yaşında waka--adamlarda sane-sara
                      bu arada wakayı hala takımda tutmak ve para ödemek millete zulümdür aslında...devre arasında gönderip kontenjan açıp iyi bir yabancı alınabilirdi...Zira visca da aynı şekilde..ama vizyonu düşük olan yönetim malesef bu işi de beceremedi...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Erhan Sezer
                        • 21.05.2013
                        • 1930
                        • Ankara

Sezona bedel maç desek abartı olmaz. Bir yol ayrımı maçı...

Sezon boyu haklı olarak hoca başkan ve futbolcu eleştirdik. İki rakibin kadro kalitesi ve harcamalarının uçukluğu konuşuldu.

Ama gelinen noktada kazanmamız halinde net bir şekilde şampiyonluğun çok güçlü bir adayı olacağız.

Rakibin Osimhen,Lang ve Sane gibi önemli eksikleri var. Bizde ise Oulai ve Batagov eksik.

Son 16 maçtır istanbulun 3üzlerine karşı galibiyetimiz olmasa da, Trabzonspor bu maçı kazanabilecek kuvvete sahiptir.

İnanarak, adanarak takımımızın yanında olacağız her zamanki gibi. Tribüne gelmeyi düşünenlerden rica ediyorum 1 dakika bile oturup susmak yok, kendi üstümüze düşeni bu kez layıkıyla yapalım.

Başarılar fırtınam!!!

Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Numan Yerlikaya
                          • 02.07.2010
                          • 9989
                          • Ankara

İnşallah orada olacağım Fener maçı gibi 4000 tl olursa bilet rahat yer bulunur. Çok uçuyolar bilet fiyatlarında 100 tl bile olsa millet gitmiyor orasıda ayrı ama şehir dışından 2 kişi geliyosun 1 gün 20k harcıyosun
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Enes Ünal Kaya
                            • 16.02.2008
                            • 6200
                            • Bilişim Teknolojileri
                            • İstanbul

İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi
                            İnşallah orada olacağım Fener maçı gibi 4000 tl olursa bilet rahat yer bulunur. Çok uçuyolar bilet fiyatlarında 100 tl bile olsa millet gitmiyor orasıda ayrı ama şehir dışından 2 kişi geliyosun 1 gün 20k harcıyosun
                            Fener maçına geldik. bu maça gelemeyeceğiz. 4k Bilet 2kişi 8k yaptı zaten.
                            Uçak, yemek falan derken 20K Tutuyor malesef
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Numan Yerlikaya
                              • 02.07.2010
                              • 9989
                              • Ankara

Ahmet Minguizi tribünü maç izlemek için nasıl arkadaşlar çok mu kör noktada kalıyor ? Yoksa direk Doğu al kafan rahat olsun mu dersiniz ?
                              En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...