uğurcan'ı adam yerine koyup koreografi yapmak bile kulüp tarihinin en büyük rezilliği arasına girer. koskoca yaz transfer döneminde günlerdir ismi fenerbahçe ile anılırken hiç bir açıklama bile yapmamıştı. ne çabuk unuttunuz bu günleri. sonra ne oldu galatasaray'a gitti. oraya gitmeseydi diğer tarafa gidecekti. bu tip sadece trabzonspor forması giymiş maaşlı çalışandır benim için. gören de efsane futbolcu falan sanacak. statta küfür edilir, yuhalanır falan anlarım da umarım yapılacağı söylenen koreografi bunun için olmaz.
Süper Lig 28.Hafta | Trabzonspor - Galatasaray | 04.04.2026 Cumartesi - 20.00
Daraltma
X
-
-
Ukrayna ve Arnavutluk elendi. Zubkov ve Muçi erken katılacaklar takıma.Bu iyi bir gelişme.Nijerya'da maçlarını bugün ve Salı günü Antalya'da oynayacak.Onuachu ve Nwaiwu'da uzun yolculuk yapmadan Salı akşam Trabzon'a dönmüş olacak. Batagov ve Oulai hariç neredeyse tam takım olarak hazırlanacak zamanın olması bize avantaj. Savic ve Pina'da sıkıntısız dönerse ideale yakın bir kadro ile maça çıkarız.En son Larking tarafından düzenlendi; 57 dakika önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.Yorum
-
Dün rüyamda 1-0 kazanıyorduk ama sonra ki hafta diğer maçta maçın bir bölümünde 1-3 geri düşüyorduk maçın sonucunu göremedim sevinsem mi üzülsem mi bilemedimYorum
-
Uğurcan'ı kaale alıp yuhalamam bile bırak koreografiyi. Onuachu'ya takıma koreografi yap illa yapacaksan.
Jölecana topu ağlardan aldırabiliyorsan aldır en büyük cevap o olur.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN (26,212 gönderi)
- Mert Oğuzlu61 (20,768 gönderi)
- Mehmet Fatih Yavuz (20,711 gönderi)
- 61_Hasan_69 (10,160 gönderi)
- Alper Beyazay (8,146 gönderi)
- castillo61 (5,706 gönderi)
- Larking (2,863 gönderi)
- Yusuf BALCI (2,656 gönderi)
- AkınNazifoğlu (3 gönderi)