En ufak bir taktik değişiklik yok. Adam haftalardır aynı taktikle sadece futbolcuları değiştirerek sahaya çıkıyor.
Süper Lig 27.Hafta | Eyüpspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bu futbolla 3.lük büyük başarı bjk ye kaptırmasak iyi valla
gs bjk maçlarından puan alamayız bu futbolla konya başakşehir göztepe maçları da eziyet olur
2. lik hayalleri kurmayın boşunaYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:Yorum
-
Bi takim surekli durarak top oynar mi lan. Eger bu bir aklin urunuyse o akli, eger futbolcularin kendisinden kaynakliysa oyle topcularin ta .....ben. Boyle futbol mu olur yahuYorum
-
Maçı alırsan haftaya lideri yenersen 1 puan fark kalacak . ama sahada sanki ligden düşmüşte fornalite maçı oynayan takım görüntüsü varYorum
-
Pina ve Nwakaeme ısınıyor. Ozan ve Umut'u çıkarıp 4-2-3-1'e döner?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Arif daha iyiydi...
Bu kadar pas hatası, bu kadar temposuz futbol, bunu hoca taktik olarak verse dahi yapamazlar.
Muçiyi sol tarafa hapsedersek pozisyon da bulamayız, şutta çekemeyiz, sol tarafta işlemez.trabzonspor bir sevdadir...Yorum
-
Şu oynanan şeye isyan edip ses ettiğinde de laf ediyorlar 🙂 Burnun dikine haftalardır aynı kitlenmiş oyunu tüm eleştirilere tepkilere rağmen çıkarıyor adam sahaya. Kadroyu görüp de bunun böyle olacağını bilmeyen ezberlemeyen var mı?"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
Fatih hocam vakti zamanında benim cinlerim var demişti. Bu onbiri de onlar çıkardı muhtemelenBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
yahu hoca neden hep böyle yapıyosun?, neden sanki her hafta rakip Afrikanın orta kabilelerinden bilinmedik bir takım ilk defa karşımıza çıkıyor, ne oynayacağını bilmiyoruz gibi ilk 45 dk ları çöpe atıyoruz. ikinci yarı gol atacağımızın bir garantisi mi var. Puan kaybı olursa savunulur hiç bir tarafı yok.şu futbol gerçekten rezillik.Yorum
-
Bir şekilde kazanırız ama can sıkıcı bu futbol. Sıkılmaktan da sıkıldık artık.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum