Batagov'un sakatlığı çok kötü oldu, takımda ki en kritik oyuncuydu, savunmayı ayakta tutan adamdı, büyük çuvallayabiliriz, Savic hiç ama hiç güven vermiyor, Nwaiwu, Batagov iyi ikili olmuşlardı ama Savic büyük problem..
Süper Lig 26.Hafta I Trabzonspor 1 - 0 Çaykur Rizespor I Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Orhan hocanın anısı için kazanılması gereken bir maç.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Aptalca oyuncu değişikliklerinden sonra 3-2 olmasın diye Batagov kendini zorladı . Sakatlandı. Oyuna stoper aldık ama Batagov yine oyundan çıkmadı!!!!!
En az 2 ay yok. Tekrarlama olasılığı da yüksek. Bağ ameliyatına kadar giderse iş gitti 25 milyon euroYorum
-
Enteresan bi tablo oluştu. Rize'yi ve Eyüp'ü yenersek milli ara dönüşü gsyi yenip maç fazlası ile lider olabiliriz başak gsden puan alırsa.
Hoş Nuri hıyarı bizim hocanın laciverti. İstanbul üçüzlerine karşı 18 maçta 1 galibiyeti var. gsye karşı 6 mağlubiyet 1 beraberlik. Bu da kafada fazla kuruyor bu maçları kesin. gs Ahmet Kutucu İcardi falan rotasyonla çıksa dahi bi şekilde yener büyük ihtimal.Yorum
-
Aptalca oyuncu değişikliklerinden sonra 3-2 olmasın diye Batagov kendini zorladı . Sakatlandı. Oyuna stoper aldık ama Batagov yine oyundan çıkmadı!!!!!
En az 2 ay yok. Tekrarlama olasılığı da yüksek. Bağ ameliyatına kadar giderse iş gitti 25 milyon euro
Saglik ekibi görüntülerde deyisiklik işareti veriyor o arada ne oluyorsa batagov oynamaya karar veriyor Kesinlikle rizikoya girilmemesi lazımdı oyuncu oynamak isteyebilir karari sağlık ekibi verdiği anda arkasında duracak.Yorum
-
-
Ben dedim bu adamı bekte kullanmayın koşu mesafesi artıyor sakatlanacak. Fazla zorladık ne olacak şimdi kronik sakatlanirsa ne olacak?hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...Yorum
-
Botagovu bekte oynatmayin sakatlanir dedjm bilim bunu diyor stoper asla bekte oynayamaz oynarsa sakatlanir koşu mesafesi vücut hazır değil. Orta sahayı forvette oynat adamın adale atar patlayıcı koşu yapamaz.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...Yorum
-
Rize taraftarı Trabzon’a gelmeyecek.
Önlem almak yerine yasaklamak korkaklıktır. Korkak insanların yetkili makamlarda oturmaları da o makama bir hakarettir. Deplasman yasaklarının hiçbir açıklanabilir tarafı yok bence.👍 2Yorum
-
Batagov'un savunma tarafından ziyade oyunu geriden kurmadaki rolü bizim için çok büyük handikap. Orhan Hoca'nın kaybı bir şekilde takımı etkileyecektir ama diğer taraftan Hoca'nın bu maçı onun için kazanalım şeklinde telkini de olacaktır...
Dünkü törende vardı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...👍 1Yorum
-
Batagov Yok, Osimhen oynarsa bir derbi mağlubiyet daha net..I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
ilk mac bizi de almamislardi nerden cikti bu olay anlamiyorum yillarca gidildi gelindi de bu sene ne oldu..sanki iki sehir arasinda iyice ayristirma çabasinda olanlar var rize de hatiri sayilir sayıda trabzonapor taraftari var agirlik şikebahce ve istanbul ezikleri olsa da ,gereksiz hareketler..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.👍 1Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum