Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23. Hafta I Gaziantep FK - Trabzonspor I 22 Şubat 2026 Pazar Saat:16.00

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BAŞ aşağıya gideceğimiz maç olur kendisi
    2-1 kaybedeceğimizi düşünüyorum Burak bizi çözmüştür.
    Maalesef karamsarım takım beni utandırsın razıyım
    Başarılar
    👀

Burak kim a k ?
    Alt tarafı Adam Tayfası'ndan bir çöp.

Yorum

Salih kavrazlı ritmini bulunca müthiş bir isim olacak.Çocuk sakatlık vesair çok şanssızlık yaşadı ama star kumaşı var çozcukta.Biz adam bizde hiç yokmuş gibi davrandık.Çok ciddi bir potansiyel.Seneye en geç sonraki sene Süper ligde izleriz kendisini
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

kim diyor bu takım 3 lü oynamaz. Hadi oradan.Asıl bu kanat rotasyonu ile 4 lü oynamaz.Senin beklerin direk 3 lünün bekleri

---------------onuralp---------------------

----savic------chibuke---batagov------

pina-----olui-----focarelli----bouchari---mustafa/lovic

-------------muci--------onuachu-------------------------

şu halinden her türlü daha iyi olur takım.

Yorum

Harvardlı araştırmacıların "Kadro Değeri - Maç Sonucu Korelasyonu" tezine göre farklı almamız gereken bir maç. Gerçi bu tez, Gençlerbirliği maçında yerle bir oldu ama olsun.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Şu iğrenç defansif 3 lü sistemi nerede hangi elit takimda görüp beğeniyorsunuz? Tekke gecen sene denedi, rezil olduk.

Takim daha 4 lüyü oynayamiyor 3 lü isteniyor. İtalya mı burası, fm mi oynuyoruz? Zaten kanat problemi var Zubkov'u da yedek birakip niye ekstradan 3. stoper oynatalim zaten zor gol atiyoruz.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 lü savunma yazan arkadaşlar umarım herşeyin farkındadırlar. 3 lü savunmada kenar bekleri top rakipte iken geri gelip defansı 5 ler top kazanılınca tekrar ileri çıkar defans yine 3 lü kalır. 3 lü savunmalarda kenar beklerinin çok iyi olması ve oyunun her iki yönünü de çok iyi oynayabiliyor olmaları gerekir. Geçen sezon Mourinho Fenerde 3 lü savunma oynattığında Oğuz aydın ile Kostici kullanırken 4 lü savunma çıktığı maçlarda ise Mert müldür Alain saint ve Osayi samuel Tadic ikililerini oynattı. 3 lü savunma için ayrı 4 lü savunma için ayrı kenar oyuncuları tercih etti. Bunun yanında Giray kaçar Abdullah avcının ilk gelişinin sonlarında Adem kılıç mıydı Adem yiğit miydi biriyle canlı yayınında 3 lü savunmadan bahsederken futbolculuğu döneminde o şekilde oynamayı hiç sevmediğini ve 3 lü sistemle oynamak için sezon öncesi bu yönde çok fazla çalışma yapılması gerektiği ve sezon ortasında hiçbir çalışma falan olmadan pat diye 3 lü savunmalı sisteme geçilemeyeceğinden bahsetti.
              Sanırım konunun muhattabı benim. Biz maç içinde 20-25 dakika minimum 3 lü defans oynuyoruz. 3 lü kenarlarının en önemli özelliği tempolu ve topla kateden oyuncu olmalarıdır, delici oynamalarıdır. İkisinin de en önemli özelliği bu. 4-4-2 sağ ve sol kanadı bizde yok. 4-3-3 sol kanadı bizde yok, 4-2-3-1 sağ sol kanadı bizde yok. Hangisi daha mantıklı
              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
              Özkan Sümer

Yorum

İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sanırım konunun muhattabı benim. Biz maç içinde 20-25 dakika minimum 3 lü defans oynuyoruz. 3 lü kenarlarının en önemli özelliği tempolu ve topla kateden oyuncu olmalarıdır, delici oynamalarıdır. İkisinin de en önemli özelliği bu. 4-4-2 sağ ve sol kanadı bizde yok. 4-3-3 sol kanadı bizde yok, 4-2-3-1 sağ sol kanadı bizde yok. Hangisi daha mantıklı
                haa yok bu aralar birkaç kez 3 lü savunna ile ilgili mesaj görünce genel olarak yazdım. Maç içerisinde iki bekten biri ileri gidince diğerinin geride beklemesi veya 6 numara ön libero oyuncusunun stoperleri yakın oynması iki bekin ileri gitmesi gibi şeyler olabilir, direkt üçlü oynamak daha farklı. Attığım ikinci videoda da çok güzel anlatıyorlar. Ön hazırlık olmadan direkt üçlü savunmaya geçince herşey karman çorman olur gibime geliyor. Burada konuşulması gereken şey daha önce 3 lü savunmaya yönelik antreman çalışma hiç yapıldı mı? Diğer arkadaşların dediği zaman zaman Mustafayı veya Cibuike'yi ortasahada değerlendirmek daha mantıklı gibi. Hiçbir ön hazırlık olmadan tak diye sistem değiştirmek intihar gibi olur bence.

Yorum

bir darbe de antepten gelebilir...!
                  Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
                  Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî

Yorum

Bouchariyi oynatırim ben kanat yok 10 numaraya köy kanata muci.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Bizim onuachu su osimhenden iyi .
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Dexter M.
                        Dexter M. yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        Onaçu çok iyi forvet ama Osimhenden iyi demek bence abartı.

3 ihtimalli maç,
                      3 sonuçta sürpriz olmaz.

Yorum

--------------onuralp-----------------

-------savic----------batagov-----------

pina------chibuke----folcarelli-------mustafa

--------muci-------oulai------bouchari----------

-------------------onuachu-----------------------------

Yorum

• Dexter M.
                          Dexter M. yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          Abi çizgileri azaltmam lazım istediğin sistemin belli olması için.
                          Bu şekli ile 2-3-1-2-1-1 gibi bir diziliş görünüyor.

Umarım 4-5 tane yeriz de botokslu kolpaçino Ertuğrul vicdana gelir de defolup gider, vicdanına tükürdüğüm.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Klasik telafi maçı rahat yeneriz! fb,yi yenseydik Antep maçı zor geçerdi

Yorum

Antepi net geçeriz bence. Sıkıntı olmaz. Ama konuşacak hiç bir şey yok. Yöneticisi biz taraftarı silkelemiyoruz, taraftara bakılıp kulüp yönetilmez diyor; hocası kıyamet kopuyor ama o hala kendi silkelemesinin dikine gidiyor; işler biraz iyi gidiyor başkanı hemen çıkıp taraftara had bildiriyor.

Ertuğrul Doğanın ilk seçildiği gün fiili olarak artık kulübün direksiyonunu tarihte ilk defa tamamiyle kaybettik demiştim. Mevzu artık sadece Ertuğrul Doğan mevzusu olmaktan da çıktı. Bu zihniyetteki bir kulübün geleceğinde hiç bir ışık yok.
                            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim