Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 22.Hafta | Trabzonspor - Fenerbahçe | 14.02.26 Cumartesi - 20:00

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçe sahada müthiş kollanıyor, bu bir gerçek, Skriniar ve Osterwolde bizim maçta cezalı olmaları gerekiyordu normalde..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Rakipte etkili vuranlar varken bizim için kötü tarafı kalecimiz birde, uzaktan şutları bile leblebi gibi yiyebilecek bir kalecimiz var, Jölecan olsa kafamız rahat olurdu kalede, Asensio şut dışında mükemmel gollük paslar atıyor stoperlerimizin tam konsantre oynaması lazım..
      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 2 saat önce.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Arkadaşlar saha içine odaklanalım bırakın bu hakem işlerini boş işler onlar yaramıyor bize saha dışında kalmak. Camiamız moralmen iyi durumda kazanma şansımız az da olsa var.

Yorum

• Tunceli de bir canınız var unutmayın sizin için ses tellerimi feda edeceğim
          Tuncelli TRABZONSPOR'LU

Yorum

• Bugün ilk anda biletler satışa çıkınca 3 adet Güney Üst G1 bilet aldim. Misafirlerim daha sonra aksam üzeri doğuda bilet olduğunu görünce kale arkasına gitmek istemediler. Bu 3 bileti elden çıkarmak istiyorum eğer kale arkasına bilet arayan varsa lütfen bana ulaşsın.

Yorum

• Ne olursa olsun saha içinden başka hiçbir şey düşünmemeliyiz. Tedbir alacağımız iki adam var. Gerisi boş. Tüm baskı rakibin üzerinde. Biz rahat tarafız. Üstelik bizim oulai’miz var. Gerçek kante’nin kim olduğunu gösterecek ihtiyar kanteye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
              X
              WhatsApp Resmi İletişim