Hücuma çıkışlarda kaptırılan toplarla yenilen goller artık o kadar bariz hale geldi ki Beşiktaş maçından bu yana bu konuya çözüm bulunmadı! Diyecek çok şey var ama bu mağlubiyet yönetime ve Fatih Tekke'ye yazar. İyi top oynamadık kimse kendini kandırmasın. Bariz bir şekilde hızlı hücum yapan her takıma karşı eziliyoruz. Kritik mevkilerde Trabzonspor formasını taşıyacak oyuncularda bariz kalite eksikliği var. Bir sözüm de tribünlere: Bu zamana kadar istifa demek için neredeydeniz? 2011 şampiyonluğunu bizden zorla alanları ödüllendirdiniz şimdi bir başarı bir liyakat mi bekliyorsunuz? Daha çok beklersiniz! Şu yönetimi bile istifa ettiremediniz ya...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 22.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Savaş başlamadan kazanılır veya kaybedilir. Başlamadan kaybedeceğini açıkladın, camianın motivasyonunu düşürdün. Başkan olsam sana harcanacak parayı zül görür, kendimi kurtaracak kadar bir kanat alırdım. Başka da transfer yapmazdım. Gelmeden Avrupa Ligini beğenmeyip Şampiyonlar Ligi finali hayal eden adam, 3-5 puan arkasında olduğu rakibi göklere çıkarıp, kendi takımını bokluyor. Defol git.( ゚д゚)
- Beğen 1
Yorum
-
ahmet ağaoğlu-thomas reis acilen görev başına. başarının reçetesi budur.
mevcut yönetim ve teknik heyetle bu takım gs,fb,bjk maçı kazanamaz. derbi galibiyetini herkes unutsun.
şampiyon olduktan sonra gs-fb-bjk hegomonyasını rahatsız etmemesi için trabzonspor'un pasifize edilmesi gerekiyordu ve sanırım bu adamlar bunu yapıyor. başka izahat göremiyorum. ertuğrul doğan ve fatih tekke'nin bir an önce takımdan uzaklaştırılması gerekiyor.
Yorum
-
Orhan Çıkrıkçı'yı gören oldu mu? Belki el kol hareketleriyle anlaşarak Tedesco'dan da forma ister. Koleksiyon yapıyor ya beyfendi.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Aynen katılıyorum.İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuçtan bağımsız olarak söylüyorum. F. Tekkeden Trabzonspora teknik direktör olamaz. Bu net bir gerçek.Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
- Beğen 1
Yorum
-
Adam sosyal medyadan canli yayin acti mardinden bu mac icin geldik 3 kisi diyor su ruhsuz oyunumu izlemeyemi geldik diyor bir dahada tekke ve erto gidene kadar maca gelirsem ne olayim diyor trabzona..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
- Beğen 1
Yorum
-
onanadan bu saatten sonra iyi performans beklemeyin başkan bitirdi kendisini sahaya sadece takılmak için çıkıyor
genç oyuncularımızın hepsinin psikolojisini satarım ederim diyen yine büyük başkan bozdu
takıma kanat almadı hala ekonomi yalanlarını sıraladı
hoca desen orta sıra takımlarında iş yapabilecek düzeyde maç içinde oyunu okuyamıyor aynı golleri yedik hep hele o sonlarda okay ve savic fantazisi neydi öyle.
bize sahaya akıl koyduracak hoca lazım fatih tekke gönlümüzde kral ama sadece öyle kalacak hoca olarak maalesef..
pina lovik kötüydü sebebi kanatısızlık
oulai ve jabol sadece mücadele etti arka taraftan oyun kuamayız bu ikili ile
muçi kanat oynamak zorunda kaldı
onuachu golü yedirdi ama attıklarından dolayı laf edemeyiz
oyunculara kızmıyorum haftalardır ellerinden geleni yapıyorlar mücadele ile en fazla bu kadar oluyor
aynı u19 gibi mücadele ile bir yere gelirsin ama sonra iyi bir taktik ve iyi ayaklara ihtiyaç var.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:
Yorum
-
2019'da kendi evinde son dakika beraberlik golünü atıp 50 bin kişi çılgınlar gibi sahaya atlayacak şekilde soğana çevirdiğimiz fenerbahceden son 2 senedir ağzımıza tüküren fenerbahceye...İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncularımızın terine sağlık. Binlerce kilometreden giden taraftarlarımızın da ayağına sağlık.
Hocamızın kazanma planı yoktu. Adamlar oynadı, kazandı, gitti.
Gs, fener, bjk bize her maç üç dört atıyor.
Büyük maçlarda galibiyet hasretimiz 20'lere dayandı ve hâlâ sadece istifasını bekliyoruz yönetimin.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum

Yorum