Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK A Grubu 3. Maç | Trabzonspor - Fethiyespor | 03.02.26 Salı - 20:30

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kazandık, eyvallah. Herkesin ayağına sağlık...

Mustafa sağda, Lovik solda, Okay geride, Ozan Bouchouari ortada, önlerinde Muci, Augusto sağ önde, klasik 4-2-3-1 başlayamaz mıydık?

Sol bek aldık, stoper oynatıyoruz. Muci'yi çizgiye hapsediyoruz.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak asos36 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin kadar korkak bir hocayı ligler görmemiştir 80.dakikada batagovu oyuns alıyorsun gençler kenarda duruyor
      Abi gerçekten Hocada var bişi,
      Dk 80, 3-0 öndesin Arda-Taha değil Batagov alıyorsun, bi mesaj veriyorda bizim mi kafa basmıyor ki, yoksa normal bi insanın yapacağı işler değil.

Yorum

• Bouchariye taktı simdi de demek ki sikandan sonra ya kardesim bunu soyleyecegin yer ekran onumu bu nasil bir garabet iletisim sorunu aynisini erto oyuncu pazarlarken yapti ekran onunde hakikaten acemilik amatorluk pacalarindan akiyor trabzonspor bunlara 3 gomlek buyuk ancak 1461 trabzonda yapilir bunlar.ustune birde su kadar para verdik adam alamiyoruz diyor bu klubun itibarini daha ne kadar kucuk dusureceksiniz becereksizler iyice siradan anadolu klubune cevirdiniz trabzonsporu..adama kefil oldugunu falan gectim begendigimde yokda bugun ilk yari les atan takimin yine en iyisiydi ne diye aldin oyundan olaigbeyi aldirdin 6 ay sonra konyaya gonderdin bouchariyi aldin sakat olmasa 20 milyona alamazdik dedin 6 milyon verdik sanirim sira onda mi simdi..yeter kardesim beceremiyorum de git erto yapmiyor bunu bari sen yap bu futbolla samsunu şikecileri gectim antepi bile yenemeyiz..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• My
          My yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Fatih o 1461 tarih yazdıydı o dönemde. Bunlar 1461'i bile ayağa düşürüp rezl rüsva ederler küme düşürürlerdi.

• Dil ve iletişim konusunda problem var. 4 milyon yatirim yapilan adamı medyada eleştirme, sorulan soruya 'Henuz istedigim seviyede degil' deyip geçiştir. Niye elaleme oyuncumuzu ezdiriyorsun?

Ben bu maçta Samsun maçı provası bekledim ama karman çorman kim nerede oynadi belirsiz bir şey izledik. Lovik bile galiba kariyerinde ilk kez stoper oynadi.

Ve alt yapi konusu... Yani şu maçta Batagov'u oyuna sokması anormal. Gazeteciler soru sordu mu bilmiyorum ama sorulmasi lazimdi.

Mesela kulübeye oyuncu kazanmaya ihtiyacimiz var, skoru da almışsın kanat eksikken Onuralp'i denesen ne kaybederdin?

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• sakat olmasa alamazdık ben kefilim dediğii oyuncuyu çiğ çiğ yedi, psikolojik sorunlu herif!!
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Fatih Hoca ile bu gemi yürümez...

Yorum

• keşke Tekke konusunda eski yazılarımı bulmaktan üşenmesem de göstersem size.
              Bu adam kesinlikle arabesk kültürün temsilcilerinden, zaten Ferdi tayfur'dan başka müzik de dinlemiyormuş

Adamı görünce maçı izleyesim gelmiyor. Hem hedefimiz yok diyerek taraftarın hevesini kırdı, hem de kendisi tam da hedefsiz bir takım hocası gibi, '' sezon bitse de gitsek'' havasında )

Bu adamlar profesyoneliz diye senede milyonlar kazanıyorlar. Gerçekten çok yazık.

Takıma gelirsek, Tekke sistemi denen ucube ve 3. dünay oyun düzeninde nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynuyoruz. Halı sahada toplanan oyuncuların günübirlik taktikler ile oynaması gibi

Korkum ne biliyormusunuz? Bu kadroyu bize Bucariy'yi pazarladıkları gibi pazarladılarsa, yandık ki ne yandık

Geleceğimizi hiç parlak görmüyorum. Üzgünüm ama Tekke, istifa edecek, Hocaların istifa etmek zorunda kalmaları hiç hoş değil ama Tekke gibi karakterleri getirirsen, Bu tip risklere de hazır olmak zprundayız demiştim. Bu günler geliyor.

Siz bakmayın, aldığımız puanlara, Ortada ne bir oyun var ne de bir sistem. Bu tesadüfü puanlar geldi ama bundan sorası ne olur? yine puan gelirse, yayıncı kuruluştan daha fazla para alırsın en fazla.. Biz bu seneyi değil, seneyi düşünerek beklenti içerisine girdik ama bu bile fos çıkıyor

Çünkü Takımın profesyonel bir teknik ekibi yok. Top toplayıcısı modunda ki Orhan Çıkrıkçı ile mi hava yakalayacaksın benchde

Üzgünüm
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bir adamın bütün tercihleri skandal olur mu ya. Bir tane genç atmadı adam sahaya maç 3:0 rakip eski tabirle 3. lig takımı. Yetmiyor üzerüne de Batayı felan atıyor sahaya.
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• son 3-4 sayfayı okudumda herkes hocanın psikolojik olarak normal olmadiğini söylemiş ) ben ilk geldiği dönemde yazmıştım Fatih Tekke dünyanın en iyi taktisyeni en adaletli insanı bile olsa başarılı olamaz ve bunun sebeplerini de yazmıştım tekrardan uzun uzun yazmakta istemiyorum.

kınamıyorum ama hocamız depresif kişilikli, böyle insanlar sadece bir takım hocalığında değil bir topluluğu hiç bir alanda yönetemez mesela bir mağaza müdürlüğü de yapamaz 2 ayda tüm çalışanları işi birakir.

hoca bizim efsanemiz ve kendinide çok severim ama olmaz td olarak olmaz sadece bizim takımda değil hiç bir takımda olmaz
                  Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Pek yorumlanacak bir oyumumuz olmadı. Alanya maçını kaybetmeseydik gruptan çıkmayı garantiliyorduk. Şimdi ise Başakşehir'e kaybetmemek gerekiyor ki onlar da şu sıra oldukça formdalar...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      son 3-4 sayfayı okudumda herkes hocanın psikolojik olarak normal olmadiğini söylemiş ) ben ilk geldiği dönemde yazmıştım Fatih Tekke dünyanın en iyi taktisyeni en adaletli insanı bile olsa başarılı olamaz ve bunun sebeplerini de yazmıştım tekrardan uzun uzun yazmakta istemiyorum.

kınamıyorum ama hocamız depresif kişilikli, böyle insanlar sadece bir takım hocalığında değil bir topluluğu hiç bir alanda yönetemez mesela bir mağaza müdürlüğü de yapamaz 2 ayda tüm çalışanları işi birakir.

hoca bizim efsanemiz ve kendinide çok severim ama olmaz td olarak olmaz sadece bizim takımda değil hiç bir takımda olmaz
                      ben hatirliyorum yazdiklarini, arada aklima da geliyor valla hocanin saçma sapan konusmalarini ve tavirlarini görünce...
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pek yorumlanacak bir oyumumuz olmadı. Alanya maçını kaybetmeseydik gruptan çıkmayı garantiliyorduk. Şimdi ise Başakşehir'e kaybetmemek gerekiyor ki onlar da şu sıra oldukça formdalar...
                        evlerinde Rize'ye puan biraktilar, sanildigi kadar formda sayilmazlar ama isimiz kolay degil tabi
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Golden önce Lovik topu birinci bölgeden üçüncü bölgeye çok seri getirdi
                          Yanlış önümüzdeki maçta kesik yerse şaşırmam, sete yerleşmeden seri top atmak çok yanlış, hadi geçiş yeseydi takım.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim