Utanç verici
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ZTK A Grubu 3. Maç | Trabzonspor - Fethiyespor | 03.02.26 Salı - 20:30
Daraltma
X
-
camia o kadar silikleşti ki adamlar ülkenin en zengin adamının kıçına teneke bağladılar biz çorbacıları gönderemiyoruz..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Renktaşlar, gol attık ama durumun vahametini size şöyle açıklayayım;
Fethiye bu sene 10 deplasman maçında 7 puan almış.
Biri hükmen,
diğeri ligin vasat bile sayılmayacak takımından(soma) olmak üzere iki galibiyet.
Kalan 8 maç aldığı tek puan 1461 Trabzon’dan.
PTT takımı bile değil, 2.lig takımı üstelik.En son Gürsoy61 tarafından düzenlendi; 10 saat önce.
Yorum
-
Gole sevinemiyorum bile allah seni bildigi gibi yapsin tekke bakalim muci daha ne kadar kurtaracak seni1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Wakayi görüyorsunuz değil mi bitik ancak pas yerden bu adamı fesih ettirmeyen Fatih bu Fatih futbolu bilmiyor. Saygım bitti bu adam gidene kadar maç izlenmez.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Ne için söveceksin, ofsayt pozisyon !!İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyeceğimi bilemiyorum. Bizim golümüz şöyle bir ofsayt sebebiyle iptal edilse söverdim.McLas was Here
Yorum
Yorum