Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK A Grubu 3. Maç | Trabzonspor - Fethiyespor | 03.02.26 Salı - 20:30

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ZTK A Grubu 3. Maç | Trabzonspor - Fethiyespor | 03.02.26 Salı - 20:30

Bu maçı kazanırız son hafta deplasmanda başakşehir'e yenilip kupadan da eleniriz. bu takım başakşehir'den puan falan alamaz hele ki deplasmanda çok berbat oynuyoruz haftalardır.

Hocamız söylemeden ben hatırlatayım: "Zor maç. Anlara dikkat etmek lazım. Takip etmiyorum ama altyapı yetersiz, yeğenim yeterli. Hafta içi çalıştık bunlara. Bireysel hatalar yaptık. Ama sorun yok. Çünkü yapacak bir şey yok. Sağlık olsun. Bir de hanımım 'Artık Fethiye'yi de yenersin' dedi. Trabzonsporlular böyle. Sabırsız. Çok şey istiyorlar. Sorun değil. Ne de olsa Türkiye Kupası'nı kaybetsem de Avrupa'ya gidemesem de, Süper Kupa'da fark yesem de maaşıma 200% zam yapıldı. Sağlık olsun. Anlarda hata yapmamak lazım demiş miydim?"
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yorumlara katılmakla beraber basit bir şekilde düşünelim. Bu takım son maçta başakşehir'e karşı bir şekilde kaybetmedi gruptan çıktı diyelim. Bunun devamında kimi yenebilecek? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Samsunspor gibi rakipler var. Trabzonspor olarak şu takımlardan hangisini kesin yenebiliriz. Daha fazla insanların ağzına laf vermeden, rezil olmadan grup aşamasında elenelim bu çile bitsin. Ben artık sürekli derbi mağlubiyeti görmek istemiyorum. Hedefimiz yok bizim. Olsaydı eğer süper kupa maçına transferler yetişirdi. Hiç bir beklentim yok taraftar olarak, bu maçta isterse tarihi fark atsınlar düşüncelerim yine değişmeyecek.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

bu takıma 2 kulvarda mücadele etmek tamamen lüks. bizi aşıyor. oyuncuların ayakta duracak hali yok. tek kulvarda gitmemize rağmen gençlerbirliği antalyaspor alanyaspor gaziantep fk gibi takımlara puan kaybettik. seneye avrupa'ya gitmemiz bizim sonumuzu getirir. doğru düzgün kadromuz bile yok. türkiye kupasını 2 senedir finalde kaybediyoruz. bu sene finale kalsak rakipler gs fb bjk olsa yine kaybederiz. derbilerde takımın eli ayağı birbirine dolanıyor. fatih tekke ile bu işler olacağa benzemiyor. kan değişikliği lazım. başarısız olmaya kendini kodlamış.

Yorum

Bu tarz zayıf takımlara karşı bile üretken olmakta zorlanıyoruz. Hocamız muhtemelen en başta kendine inanmıyor. 1 ila 4 arası hedef koyarsan 4. olursun. İnsanın doğası böyle. Türkiye kupasını almayı hedeflemezsen ilk maçtan Alanya’ya yenilirsin. İnanmak başarmanın gerçekten yarısı. Biz bu kısmı hocamızın vizyonu sayesinde silip atıyoruz.

Futbol sektörü ülkedeki cahillik seviyesinin en yüksek olduğu sektörlerden biri. O yüzden cahillik ve düşük IQ futbolun standardı zaten. Hocaya bu anlamda yüklenmemiz doğru olmaz. Kariyeri boyunca kendine has tavrıyla gönüllere taht kurmuş hocamızdan en azından saha dışında da bu tavrını Trabzonspor mazisine uygun şekilde göstermesini istiyoruz.
          En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
          . .
          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
          . .

Yorum

Aha arada da maç varmış. Bakalım yine burnunun dikine mi gidecek Fatih yoksa nihayet bir şeyleri ayıkıp saçmalıklarından vazmıgeçecek.

"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocamız söylemeden ben hatırlatayım: "Zor maç. Anlara dikkat etmek lazım. Takip etmiyorum ama altyapı yetersiz, yeğenim yeterli. Hafta içi çalıştık bunlara. Bireysel hatalar yaptık. Ama sorun yok. Çünkü yapacak bir şey yok. Sağlık olsun. Bir de hanımım 'Artık Fethiye'yi de yenersin' dedi. Trabzonsporlular böyle. Sabırsız. Çok şey istiyorlar. Sorun değil. Ne de olsa Türkiye Kupası'nı kaybetsem de Avrupa'ya gidemesem de, Süper Kupa'da fark yesem de maaşıma 200% zam yapıldı. Sağlık olsun. Anlarda hata yapmamak lazım demiş miydim?"
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Jarzinin tekkeballini izleriz bu macda asıl gruptan cikma maci basaksehir maci onlari deplasmanda yenebilirmiyiz buyuk soru isareti 10 kisi kalmalarina ragmen ligde 9 dogurtmuslardi bize..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Jarzinin tekkeballini izleriz bu macda asıl gruptan cikma maci basaksehir maci onlari deplasmanda yenebilirmiyiz buyuk soru isareti 10 kisi kalmalarina ragmen ligde 9 dogurtmuslardi bize..
                  Başak-Rize maçının ikinci yarısını izledim Rizedeki Ali Sow mal olmasaydı Rize almıştı maçı, Başak pek iyi görüntü vermedi bana ki bizden çok daha geniş kadroları olmasına rağmen, ama biz o kadar kötüyüz ki o maçtada yenilgi süpriz olmaz.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Kazanmak lazım ve Trabzonspor tekrar ayağa kalkarak sonuna kadar mücedale etmesi gerek.Başarmalıyız...

Yorum

bu maçı kazanma kazanırız da bize yetmiyor ki, işimiz tamamen son maça kalacak. takım hiç kupayı istiyormuş gibi görüntü vermiyor. ben o kokuyu alamıyorum. bu sene takımla ilgili hiç bir şeyden emin olamıyorum hep soru işareti bırakıyor kafamda.

Yorum

bu maçın bize averaj kasmaktan öte getirisi olmayacak. final maçınız son hafta başakşehir deplasmanıdır. tamamen yedek kadronun sahaya çıkması lazım. samsun deplasmanı öncesi oyuncuları riske atmaya gerek yok. gençlerin bazılarına şans verilmesi lazım.
                        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

şu maçta bile oynatacak kanat oyuncumuz yok salı günü. nasıl bir taktik dizilişle çıkacağız çok merak ediyorum. hafta sonu daha önemli maç var şöyle bir rakibe karşı bile rotasyona gidemiyoruz. çünkü yedekte oyuncumuz yok.

Yorum

Şu maça Fethiyeyi izlemek için gidecek taraftar da en az Ertuğrul Doğan kadar bu kulübe ihanet içerisinde demektir. O stat o gün Doğana haddini bildirme maçı olmalı ama adım gibi biliyorum tırı vırı. Daha ne olacak da takıma sahip çıkacak taraftar?
                            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

Bu macta bile rezil futbol oynariz ft denen futbol oynamis ama td olamamis biri var
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim