Süper Lig 18. Hafta | Kocaelispor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mert Oğuzlu61
    • 04.06.2009
    • 20768
    • İstanbul

Kulüp avukatlarımızın haberi var mı, Kocaeli emniyetinden konuyla ilgili gereken çalışma yapıldı mı?

Bu videoda 'daha ağır suçlara' sürüklenmeye hazır çocuklar görüyorum. Bunlarla ve aileleriyle ilgili bugün çalışma yapılmazsa buraya yazıyorum, yarın çeşitli sabıka kayıtlarıyla insanlara bela olacaklar.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sefer A.
      • 27.05.2008
      • 24773
      • 61
      • Fransa

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
      https://x.com/i/status/2013358216650907820

Kulüp avukatlarımızın haberi var mı, Kocaeli emniyetinden konuyla ilgili gereken çalışma yapıldı mı?

Bu videoda 'daha ağır suçlara' sürüklenmeye hazır çocuklar görüyorum. Bunlarla ve aileleriyle ilgili bugün çalışma yapılmazsa buraya yazıyorum, yarın çeşitli sabıka kayıtlarıyla insanlara bela olacaklar.
      Çözüm süreci çocukları
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• A.Furuncu
        • 20.07.2007
        • 525
        • Öğrenci
        • Kocaeli

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi

Çözüm süreci çocukları
        Maça tribün liderleri, abileri tarafından beleş sokulan ve örnek aldıkları kişiler sorunlu olunca ziyan olan bir gelecek...
        KORE LEE

Yorum

• Erhan Sezer
          • 21.05.2013
          • 1930
          • Ankara

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
          https://x.com/i/status/2013358216650907820

Çaldıkları bayrağı yakmaktan başka hiçbir şeye yüreği yetmeyecek 3-5 tane korkak cingen uşağı...

Yaptıklarının ne olduğuna dair başlarına ne geleceğine dair hiçbir fikirleri yok, anlarlar çok geçmeden
          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Tahir61
            • 11.09.2009
            • 7630
            • Antalya

Maçtan sonra Tekkeye kocaeli ile TS arasındaki maaş uçurumu vs sorulmuş
            sorunun kısmen haklılığı ve ertoyu düşünmeye sevk ettirmesi gereken tarafı bir yana da
            bu soruya da TS muhatap oldu ya la şu memlekette
            Bunu kocaelide fetöcülere ve şikecilere sorsanıza be yalakalar
            azıcık gazeteciyseniz şunların harcadığı paraların peşine düşsenize ya
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• AntiŞike
              • 11.06.2013
              • 2036
              • İstanbul

Uzun süredir düşündüğüm bir şey;
              bizde şu anda sol bek sol açık, stoper, sağ açık, forvet. her mevkiye adam isteniyor , konuşuluyor, ancak benim bizim orta saha gibi bir ortasahamız olduğuna dair endişelerim var.
              yani herkesten biraz bir şeyler var, bazılarından çok şey var. ama hiç kimse yerinin tam adamı değil. 3lü bi araya gelince bi bütün olamıyor

yani, (bana göre bireysel olarak iyi ve yetenkli olsalar da) ne Folca çok iyi bir 6 , ne oulai çok iyi bir 8 , ne muci çok iyi bir 10. bunlardan herhangi birisi, eğer dieğerleri tam olursa takımda sırıtmaz, iyi bir ortasaha olur ama üçü de tam olmayınca eksik oluyoruz.

Örneğin muci iyi, takıma katkı, şut gol, skor katkısı vs diyoruz iyi, oulai yetenkli , alıyo veriyo gidiyo, iyi ama bunların olduğu yerde Folca 6 da çok yumuşak ve yetersiz kalıyor. veya tam tersi Folca bence merkez ortasahaya göre kaliteli ve yetenekli ama yanında ve önünde oulai muci olunca çok yumşak temazsız ve geçirgen oluyoruz.

Yani demem o ki;
              Torreiera- Lemina/sara/İlkay- yunus
              ve
              Guendouzi/ İsmail-Fred/symanski/alvarez- Talisca/Assensio

kalitesini geçtim

Selcuk-Kolman- Jaja 6-8-10 u zaten yokta
              Onazi-Sosa- YYazıcı
              Siopis- Hamsik-Bakasetas

gibi parçaların yerine cuk diye oturduğu bi orrta sahamız yok malesef.

o kadar orta saha var o kadar orta saha aldık. geldi gitti şu 3 lüyü kuramadık.Falco-Oulai-Muci haricindeki bugün ve yakın geçmişte alınan ortasahalar;
              Ozan, Okay, Bouchi, Lunstram, mendy,cham, bardi, berat, umut, göktanG., Dogucan, Gbamin,dorukhan, Y.mallı vs vs)
              alt yapıdan yetişip yetişemeyen ortasahaları Parmak marmak saymıyorum bile.

bu durumda ya 6 mız çok yumuşak , ağır geçişgen ya oyun kurucumuz vasat, ya 10 numara çok etkili ve skor katkılı olmuyor.

ist takımlarının maliyetinde ve kalitesinde olmsa da onların bir altı seviye ve kalitede bu 3 lü puzzle bulunup oturtulmalı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...