Süper Lig 18. Hafta | Kocaelispor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Tahir61
    • 11.09.2009
    • 7632
    • Antalya

Nasıl iptal etmediler şu golü
    Bu fırsatı nasıl kaçırdılar
    Şikeciler olsa atlamazlardi iptal ederlerdi
    sevinemedim verilmeyecek diye
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• David_LuiZ4
      • 31.07.2014
      • 2794
      • İngiltere

Şu Ahmet Oğuz denen hergelenin futbolla ilişiği olmamalı..Lan adamı seneelerdir izlerim işi gücü omuz atmak dirsek atmak ayağa basmak her hareketi faul..Top tekniği yok akıl yok salağına oynuyor 😂 Sahada olsam bu müptezelle fare gibi oynarım..Hem faullü oynuyor hem de faulü kendisi yapmasına rağmen yere yatıyor hakeme saygısızılık yapıyor her haltı yiyor..Bu adamın futboldan para kazanması dinen haramdır...Adama gıcık oluyorum karşısında oynayan her topçuyu tahrik ediyor sahaya yop oynamaya çıkmıyor..
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• theo
        • 29.04.2008
        • 3094
        • İstanbul

nwaiwu bence zamanla kendini gösterecek. bugün defansta bir pozisyon hariç görevini tam yaptı. o bir pozisyon da boyuna rağmen zamanlamasını ayarlayamamasıydı bir ortada. bu adam adrian durumunda şu an. çok iyi oynasa bile verilen paranın altında ezilme potansiyeli var.

ben sırf şutları sebebiyle muçi bırakmam ama 8-9 milyon da vermem. bu adam 3-4 olsa hemen alalım derim. takımın eksiği olan bir yükü omuzluyor şu an bu kadroda.

olaigbe asist yaparak günü kurtardı ama çok daha etkili olacak gibi.

augustoyu sezon sonuna kadar tutarım. bu adamın bizden gidişi 25 milyon olmalı.

maçın yıldızı bagatovdu bence.

nwakame'yi son 10 dakika oyuna sokmak için tutmasına tutarım da 10 dakikalık adam için o para ve yabancı kontenjanına değer mi orası soru işareti.

Yorum

• Nazim Can
          • 11.07.2013
          • 12584
          • Serbest Meslek
          • Almanya

zaten adama ilaç gii geldik. bize aidiyet hissetmeye başladı. 8-9 çok sadece.onun dışında bu adam bizim aradığımız adam ve satın aldıktan sonra en az 25lere bizden çıkacak adam.

ben sadece kiraladığımız takımdaki durumunu gözeterek sözleşmesinde 3-4 milyona satın alma maddesi ekleyin derdim. 8-9 o takımdaki performansı için büyük rakam.

İlk olarak theo tarafından gönderildi
          nwaiwu bence zamanla kendini gösterecek. bugün defansta bir pozisyon hariç görevini tam yaptı. o bir pozisyon da boyuna rağmen zamanlamasını ayarlayamamasıydı bir ortada. bu adam adrian durumunda şu an. çok iyi oynasa bile verilen paranın altında ezilme potansiyeli var.

ben sırf şutları sebebiyle muçi bırakmam ama 8-9 milyon da vermem. bu adam 3-4 olsa hemen alalım derim. takımın eksiği olan bir yükü omuzluyor şu an bu kadroda.

olaigbe asist yaparak günü kurtardı ama çok daha etkili olacak gibi.

augustoyu sezon sonuna kadar tutarım. bu adamın bizden gidişi 25 milyon olmalı.

maçın yıldızı bagatovdu bence.

nwakame'yi son 10 dakika oyuna sokmak için tutmasına tutarım da 10 dakikalık adam için o para ve yabancı kontenjanına değer mi orası soru işareti.
          Muçi böyle devam ederse, biz almazsak çok pişman oluruz.
          En son theo tarafından düzenlendi; 18.01.2026, 20:15.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• castillo61
            • 08.09.2016
            • 5706
            • Kocaeli

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi

Ben Olsam ne Muçiyi ne de Felipeyi satmam hele öyle bonuslarla 15 falan hayatta satmam Muçide performansını artırmaya devam ederse onu da alırım satmam, çok absürt bir rakam gelmediği takdirde öyle ilk sezonunda gelip gol asist 2 haneli rakamları bulan yabancı bulmak kolay mı ?
            Augusto'yu bende tutarım ama Muci için aynı görüşte değilim.

Bugün son dakika o top ayağına gelmese maçı hayalet gibi bitirmişti 10 numaramız. Skor üretemediği süreci izledik. Dayanılacak gibi değildi.

Ha takım gücünü yukarı çekersin kanatların işler merkezden hücumu desteklersin, Muci'nin yapamadığı bağlantıya ihtiyacın kalmazsa pekala as 10 numaramız olsun. Acayip şut çıkarıyor inkar edemez kimse.

Bonservisi her türlü alınır bu dakikadan sonra. Transit satışı Araplardan gelecek teklife bakar.

Yorum

• David_LuiZ4
              • 31.07.2014
              • 2794
              • İngiltere

Oulai'yi Afrika kupasinda izledim gayet akıllı temaslı top oynadı..Aynı adam bu akşam mallaştı iki metreye pas atamayacak derecede işler yaptı...Pina mesela takım rakip sahada yerleşemediği için bindirmeye çıkamıyor adamın 90 dakikası savunmakla adam markajıyla geçiyor..Folcarelli iki metreye pas atamıyor..Batagov bile köreliyor..Olayın özü şu takımda kaliteli dediğimiz adamlar oyundan zevk almıyor..Verimleri düşük son 4 maçta ve bence bunun sebebi Tekke'yi sallamamaları..Disiplin yok takımda...Şimdi önümüzde geride kalan haftalara nazaran daha basit maçlar var kağıt üstünde dolayısıyla seri galibiyet dönemi gelebilir ve Tekkeye bu yüzden büyük hoca tanımlaması yapılıp güzellemeler başlayabilir...Bu adamın ben başarılı olmasını istiyorum aslında çünki kendisini kovsak bunlar kafası çalışan hoca bulamayacaklar o halde drvam etsin diyorum ve fakat tekkeden bi cacık olmayacağını da biliyorum...İki ucu boklu değnek yani...
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Dexter M.
                • 30.05.2025
                • 1232
                • Ankara

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
                Nwaiwu Kocaelispor maç performansı
                7.9 Reyting
                79 Topla Buluşma 🥈
                51/58 Pas İsabeti 🥈
                5 Uzaklaştırma 🥈
                2 Pas Arası
                4 Top Kapma 🥇
                13/18 İkili Mücadele Kazanma 🥇
                3/5 Hava Topu Kazanma 🥉
                4 Sahipsiz Top Kazanma
                Şahane, daha ne olsun🥰

Vücut dili, haldur huldur koşması falan bi garip görünüyor, yoksa daha iyi olacaktır umudumuz var.

Yalnız 3 bacılarla oynarken eyyamcı i.ne hakemlerden kesin kartı var çok çok dikkatli olması lazım.

Yorum

• Sacit
                  • 16.12.2004
                  • 10754
                  • Trabzon

Kocaelispor rahat kazanır demiştim ama çok da farklı olmadı. Rezil kepaze durumdayız

Rakibin kaçırdıkları goller pozisyonlar bir kamyon dolusu...

Galibiyete rağmen aşağılık bir tablo var. Rakip öne geçse maç farka gidebilirdi

Fatih Tekke yine günü kurtardın. Bahane bulmak yerine şu transferleri hemen yapın

Sadahaki oyun ne zaman güven verecek???

Yorum

• Nazim Can
                    • 11.07.2013
                    • 12584
                    • Serbest Meslek
                    • Almanya

İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi

Augusto'yu bende tutarım ama Muci için aynı görüşte değilim.

Bugün son dakika o top ayağına gelmese maçı hayalet gibi bitirmişti 10 numaramız. Skor üretemediği süreci izledik. Dayanılacak gibi değildi.

Ha takım gücünü yukarı çekersin kanatların işler merkezden hücumu desteklersin, Muci'nin yapamadığı bağlantıya ihtiyacın kalmazsa pekala as 10 numaramız olsun. Acayip şut çıkarıyor inkar edemez kimse.

Bonservisi her türlü alınır bu dakikadan sonra. Transit satışı Araplardan gelecek teklife bakar.
                    Ben senin gibi düşünmüyorum Muçi böyle giderse her türlü alınmalı, ortada dönen 7.5 m euro taksitlerle ödenmeyecek bir para değil, Bu maçın özelinde gol harç kaleciden dönen bir top ve arada kaynayan bir penaltısı var, çok da hayalet değildi çok abartıyoruz bence.
                    En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 18.01.2026, 20:15.

Yorum

• Fatih Öztürk
                      • 03.10.2007
                      • 24989
                      • Lojistik
                      • İstanbul

İlk olarak alper* tarafından gönderildi

Ağabey sen böyle konuştun mu ben sana bir şey diyemem.

Ama çok ciddi bir insan kirliliği oluştu burada.

Maalesef durum içler acısı.

Forum yönetimi otursun düşünsün, adı soyadıyla girmeyen çeksin gitsin.

Delikanlı adam adını soyadını yazsın.

Bir sürü kişi bu boş adamlar yüzünden çekti gitti. Ben inatla duruyorum ve duracağım da.

IP bilgisi gelmiş gördün mü.

Yıllardır yurtdışı diye buraları trolleyen herifin internet servis sağlayıcısı vodafone TR.

Bundan sonra bana ima ile bile olsa hakaret eden herkesin hukuki olarak peşindeyim. Hadi bakalım.
                      Haklısın kardeşim
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ÖmürKaradeniz61
                        • 14.09.2015
                        • 10881
                        • İnşaat mühendisi
                        • Trabzon

Fenerliliği tescillenmiş bu soytarı her sene fenere en az 2 maç kazandırıyor. Alanya fener maçında fenerin attığı gole bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

Yorum

• Nazim Can
                          • 11.07.2013
                          • 12584
                          • Serbest Meslek
                          • Almanya

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi
                          Ekrandan gördüğüm chibuke ağır çok ağır mesela batagov yüzde yüz gölü engelledi chibuke olsaydı topu aglardan cikarirdik. Bize botagov gibi hızlı adam daha iyiydim umarım chibuke katkı sağlar. İstatistik her şey değil.
                          Adamın en belirgin özelliklerinden birisi bir stopere göre hızının baya iyi olması, sen bence televizyonunun ayarlarını bir kontrol ettir

Yorum

• castillo61
                            • 08.09.2016
                            • 5706
                            • Kocaeli

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi

Be senin gibi düşünmüyorum Muçi böyle giderse her türlü alınmalı, ortada dönen 7.5 m euro taksitlerle ödenmeyecek bir para değil,
                            Başkan aynısını söylüyorum bonservisi her türlü alınır alınmalı zaten. Ama 15 üstü teklif gelirse de kimse iyi şut çekiyor dememeli. O şutlar girmediğinde sahada sıfır katkı veren bi oyuncun var. İlk devrenin ilk bölümünde izledik aynı bugün 90. dakikaya kadar izlediğimiz gibi.

Sanırım Felipeyi satmışız, bu arada.
                            En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 18.01.2026, 20:17.

Yorum

• Nazim Can
                              • 11.07.2013
                              • 12584
                              • Serbest Meslek
                              • Almanya

İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi

Başkan aynısını söylüyorum bonservisi her türlü alınır alınmalı zaten. Ama 15 üstü teklif gelirse de kimse iyi şut çekiyor dememeli. O şutlar girmediğinde sahada sıfır katkı veren bi oyuncun var. İlk devrenin ilk bölümünde izledik aynı bugün 90. dakikaya kadar izlediğimiz gibi.

Sanırım Felipeyi satmışız, bu arada.

Yorum

• Fatih Öztürk
                                • 03.10.2007
                                • 24989
                                • Lojistik
                                • İstanbul

Çok şükür cuma Kasımpaşa maçına kadar Muci'nin beşbin değişik açıdan füzesini izleyecez, bu da bir teselli. Cornelius transferinden sonra bu kadar etki eden transferimiz olmamıştı. Çocuk karakter, yetenek, efendilik dört dörtlük oyuncu. Leş kargalarina bırakılmaması lazım.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...