Dört yabancı ile yollar ayrilip bonservisi elinde ucuz iyi oyuncular bulsunlar İsrailden buldular wakayi bulsunlar oralardan.
ZTK A Grubu 1. Maç | Trabzonspor 0 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hocayı insan olarak çok seviyorum, yakinen tanıyıp ortamda birkaç kez bulundumda. Yalnız elestirecez Hasanım. Biz eleştirerek yükselen camiayiz. Bizi Anadolu kulüplerinden ayrı tutan yegane olgumuz eleştiri çıtasını yüksek tutup ilgililere baskıyı iliklerine kadar hissettirmek.
Abi mesela sen Sikan'ı niye kazanmaya çalışıyor diye eleştiriyorsun başkası Sikan'ı niye oynatmıyor diye eleştiriyor. Şu an ki mevcut durumumuzu şansı yaver gitti bu kadar puan topladık diye açıklamak bayağı vicdansızca kusura bakma.
Burada Fatih hocayı belki hayat görüşü belki başka sebeplerden dolayı sevmeyen bayağı bir insan var ve başarısız olması için fırsat kolluyorlar ne yazık ki durum bu.
Şurada 4 hafta öncesine kadar bende hocaya çok güveniyordum, onun futbol bilgisi, teknik taktik bilgilerine erişmemiz mümkün değil çünkü bu işin hem akademik yönünü kuvvetli bilir hem de yerinde çocukluğundan beri bu olayın içinde.
Amalar, fakatlar var. Bunları herkes dili döndüğünce söylüyor zaten. Hoca bu kulübe dün gelmedi, gelirken sorunları, eksikleri hepimizden daha iyi kavramıştir lakin neredeyse yıl olacak. Alınan oyuncularin veriminden tutta, hâlâ belli bir olgunluğa erişemeyen oyun planı kafalarda soru işareti oluşturuyor. Şahsen kaygım bu. Camianın geneli hiçbir özevladina gösterdiği sabrı Fatih hocaya gösteriyor. Bu kepaze yönetime rağmen hocaya inananlar tribünü dolduruyor. Yoksa bu Ertuğrul kalpazaninin yaptığı tüm hamleleri ipleyen tek Allah kulu yok. Sırf kendine olan tepkileri sindirmek için Fatih hocayi takımın başına getirdi öyle ya.En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 18.12.2025, 18:55.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Arif 50 metre top sürüyor sikan ve Felipe çapraz koşu atma stoperi alıp götürme yok
Tonla orta kesiliyor Felipe ve sikan öne arkaya koşma yok stoperi alıp gitme yok
Bunları da hoca ni öğretir bilmiyorum ki
Veya hoca çapraz koşu atmayın felan der mi
umut gokhan unaldan sonra çapraz koşu örneği yok zaten de
Ne bileyim kime çemkirelimhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
GereksizKupa gereksiz değil. 2010-2011 şampiyonluğundan önceki sezon ve 2021-2022 şampiyonluğundan bir önceki sezon kupa şampiyonu olmuştuk. Kupa şampiyonluğu camiaya özgüven aşılıyor. Bu sezon kupayı kazansak önümüzdeki sezonki şampiyonluk mücadelesi için büyük moral motivasyon olurdu. O yüzden daha ilk maçtan sahamızda gereksiz bir mağlubiyet almak hiç iyi olmadı. En yakın tarihli maçımız 5 gün sonra oynanacaktı. As kadroyla çıkıp dinlenmek için zamanımız vardı. Ben gün boyunca bu mantıkla as kadro beklemiştim, maçtan önceki kadroyu görünce eyvah dedim ve korktuğum başıma geldi.Yorum
-
Yorum
-
Yav abisi sende kestirip atma olmaz etmez diye, az şans ver çocuğa, yaşı genç, heyecan var, ilk maç hata yapmayım baskısı var. Tabi hemen oldu bitti bu büyük kaleci diyemeyiz, dersek zaten herkes güler ama gerçekten olumlu bi mesaj verdi, %80 olumluydu,
hatta 85 bile olabilir 🤭Yorum
-
netice bünyede hayal kırıklığı yarattı
cümleten keşbiş olsun
🤸♂️Yorum
-
Arif denen boş beleş arkadaşın önündeki topu taca bırakması kendisi hakkında net fikir verdi. Bu kafa yapısındaki adamların kulüple ilişkisi sorgusuz sualsiz kesilmeli.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Bu mağlubiyet,
Kaliteli ,derin kadro oluşturamadı diye YÖNETİME YAZAR
Yine aynı nedenden ve hadi diyelim rolatsyonlu başladın (bu adamların seviyesini görüp başlaman da hata, ama diyelim başladın) takımın rezil oynadığını, gol atma ihtimalinn %1 bile olmadığını ilk yarıda gördün. hadi ilk yarıda futbolcuların "Özgüveni kırılmasın?!" diye almadın, devre arasında dökülen enz az 3 adamı değiştirmedin diye ve madem değiştirmedin 70 ten sonra daha niye değiştiriyosun diye... HOCAYA YAZAR
Sezon boyunca sadece bu ve benzeri maçlarda ilk 11 oynayacağı belli olan, as kadroya giremeyen (yedeklerin) kendilerini bu maça ve her hangi bir maça hazır hale getirmemelerinden dolayı da (batagov ve Pina hariç, ) 11 de başlayan FUTBOLCULARA YAZAR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum