Düne takılıp kalmamak lazım. Yol uzun... Devrenin son maçında Ankara'dayız. Uzun zamandır futbol başlığı açmamıştım. Farklı galibiyet olsun inşallah...
Süper Lig 17. Hafta | Gençlerbirliği 4 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Süper Lig 17. Hafta | Gençlerbirliği 4 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Etiketler: Yok -
Onachu ve oulai yok
Tim, Eskihellaç ne durumda belli değil
Hafta içi alanya maçı var
çok çok zor maç
dişlerine takıp son güçleriyle ilk yarıyı güzel kapatırlar inş.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev. -
-
Net bir skorla iyi bir ilk yarı kapanışı olacak ve bilet bulursak biz de tribünde sevdamızın yanında olacağız
Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:Yorum
-
-
-
-
Gençlerbirliği yönetimi açık prim açıkladı yani ölümüne oynamları için primin kaynağını tahmin edebiliyorsunuz sanırım trabzonlu okan buruk tam bir o...ç..... dursun özbek tam bir hin ortalık karışacak
Bordomavi.net - OrhangaziYorum
-
ama vura vura kazanacağız buda buraya not kalsın bundan sonra tüm maçlarımız savaş gibi geçer çünkü doğru yoldayızBordomavi.net - OrhangaziYorum
-
Bence Beşiktaş maçından daha zor maç, rakibin bulunduğu konum sizi yanıltmasın iyi top oynuyorlar izledim bu sene 2-3 maçlarını.Yorum
-
Bırakın bu saha dışı boş işleri ya,saçma sapan algılarınız yüzünden bu takım saha dışına çekiliyor. 3 sene önce sen bu hakemlerle bu ligde şampiyon olmadın mı?Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum