Süper Lig 16. Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Fanatik34
    • 28.11.2009
    • 6058
    • Almanya

Su maci 10 kisilik rakibe karsi galibiyetle bitirememek ayri bir rezalet ama maci berabere bitirmekte yine büyük bir sans. Kücük bir Cocuk bile mac öncesi, maca nasil baslamasi gerektigini bilir, keza 3 önemli eksikle cikiyorsun. Lakin anteenmanda hic taktik calismasi yapiliyor mu acaba? Bu mac bir sans, keza Folcarelli kac dk sakat sakat devam etti? Sans olayi ise, ikinci yariya Savic´in girmesi ile macin yildizi olabilecek Toure´nin oyundan atilmasi. Ha Hakem dedik, onun amaci berabere bitirmekti, basardi.

Oyunculara gelirsek, bir cogu gibi an atibariyla yorum yapmam. Keza dün Zubkow sahada cevabi verdi. Sikan´olayi ise bitti, keza ona uygulanan mobbing baskasina yapilsa, sahada göremezsin...umarim kacar kurtulur, dogru bir Hoca´nin eline düser. Olaigbe maalesef ileri gidecegine, geriye gidiyor. Oulai-Batagov her takimin hayalini kurdugu ligin en iyileri. Kisaca Oyuncular üzerinde hicbir Hoca katkisi yok, Muci haric. O da sutlari girmese neler söylenirdi arkasindan.

Kisaca toplanan puanlar keyiflendiriyor, oyunu icin aynisi söz konusu degil. Su Bizanslilarin kudurdugunu gördügüm icin, bunun da önemi yok (simdilik). Ikinci yari cok daha sert gececek

“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• jpositve
      • 16.04.2022
      • 3807
      • Kuzey Amerika

https://twitter.com/golsuperlig66/status/2000280400866816203
      https://twitter.com/hamsiexpress/status/2000469390748237919
      https://twitter.com/2agustos1967/status/2000248324335800721
      sikanın son dakikadaki pozisyonu penaltı mı acaba. Abrahamın topa vurması ikinci sarı olmalıydı. Yine Abrahamın taçı engellemesi var ama orada maç bitmek üzereydi. Yine aynı adam maç öncesi taraftara elini şeyine götürerek hareket çekmiş.
      En son jpositve tarafından düzenlendi; 16.12.2025, 00:02.

Yorum

• Tahir61
        • 11.09.2009
        • 7632
        • Antalya

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi
        sikanın son dakikadaki pozisyonu penaltı mı acaba. Abrahamın topa vurması ikinci sarı olmalıydı. Yine Abrahamın taçı engellemesi var ama orada maç bitmek üzereydi. Yine aynı adam maç öncesi taraftara elini şeyine götürerek hareket çekmiş.
        şu üç iğrenç kulüp birbiriyle maç oynarlarken stadın ortasına bomba uçak gök taşı felan düşse sadece futbol değil toplum olarak bi 25 yıl ileri gideriz
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Yusuf BALCI
          • 21.03.2007
          • 2656
          • Bilgisayar Mühendisi
          • İzmir

İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi

hoca maçtan önce pozisyonları kaybedin eşleşmelere dikkat etmeyin mal gibi topa bakın rakipleri takip etmeyin demiyordur bence
          Yani takım hocanın talimatı olmadan, 3. goldeki o salak saçma ofsayt taktiğini yaptı? Geriyi o kadar boş bıraktı?

Rakibin mücadele gücü asla yoktu. Kendi disiplinli oyunumuzu oynasaydık skor kendiliğinden gelecekti. Onun yerine aşırı huzursuz ve şuursuz şekilde saldırdık ve kalemizde saçma sapan 3 tane gol gördük. Bunlar hocanın sorumluluğu değil demek gerçeklerden kaçmaktır.

Ben skordan memnunum mevzu bu değil. Ama bu maç kesinlikle kazanılabilirdi. Hatta puan kaybetmek daha zordu. Bunu kabul edelim. Nasıl önceki maçlarda galip gelmemiz daha zor olduğu halde kazandıysak, ve bunun kredisini de hocaya verdiysek, eleştirme zamanı gelince de eleştireceğiz tabii ki.

Bu kadroyla toplanan puan bana göre mucize. Asla beklemiyordum. Olağanüstü bir tablo var şu anda. Bu başarı da kesinlikle hocanındır. Hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Başarı ve göze hoş gelen futbol. Ama bu demek değil ki hata görünce eleştirmeyeceğiz. Azıcık eleştirince birisinin tepki vermesi çok can sıkıcı. Sanki hakaret ettik.

Yorum

• Doğukan Uçan
            • 11.04.2011
            • 23668
            • Güney Amerika

özetleri izleyince her şey net ortada. bu maçı çok net şekilde 2. golü erkenden atamamak yüzünden çeviremedik. o kadar dakika boşa gitti. hiç 10 dakika arayla 2 tane gol atamadık mesela. hep belli bir süreye yayıldı. ilk 2 sıradan koptuğumuz maç bu olabilir. sezon bitince bu maça çok üzüleceğiz.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Saint Castillo
              • 12.02.2017
              • 1494
              • Aydın

İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi

Yani takım hocanın talimatı olmadan, 3. goldeki o salak saçma ofsayt taktiğini yaptı? Geriyi o kadar boş bıraktı?

Rakibin mücadele gücü asla yoktu. Kendi disiplinli oyunumuzu oynasaydık skor kendiliğinden gelecekti. Onun yerine aşırı huzursuz ve şuursuz şekilde saldırdık ve kalemizde saçma sapan 3 tane gol gördük. Bunlar hocanın sorumluluğu değil demek gerçeklerden kaçmaktır.

Ben skordan memnunum mevzu bu değil. Ama bu maç kesinlikle kazanılabilirdi. Hatta puan kaybetmek daha zordu. Bunu kabul edelim. Nasıl önceki maçlarda galip gelmemiz daha zor olduğu halde kazandıysak, ve bunun kredisini de hocaya verdiysek, eleştirme zamanı gelince de eleştireceğiz tabii ki.

Bu kadroyla toplanan puan bana göre mucize. Asla beklemiyordum. Olağanüstü bir tablo var şu anda. Bu başarı da kesinlikle hocanındır. Hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Başarı ve göze hoş gelen futbol. Ama bu demek değil ki hata görünce eleştirmeyeceğiz. Azıcık eleştirince birisinin tepki vermesi çok can sıkıcı. Sanki hakaret ettik.
              hepsine imzamı atarım hoca da eleştirilecek tabi benim de var hakeza... ama bu tür hezeyanlara hiç kulak asmayan bir insan olarak söyleyebilirim şuan medya tamamen bize karşı talimatlandırılmış, şansalan bu maç bizi mahvetti ve kamuoyu doğranan taraf bjk imiş gibi yorumluyor genel durumu.

şu maçta ilk 15 dakikada tempolu şekilde rakibi hapsetmişiz, o ara rakipten dayak yemişiz, bir kişi eksikken bir kaç oyuncumuzun odak kaybetmeleriyle golü yemişiz, bunca şokun üstüne oyuncular oyundan daha da kopmuş ama bu arada sahada akıcı oyunumuzun şiddetle sindirilmesine göz yummuş bir hakemle mücadele etmişiz.

bu yüzden bu maç hocalık maç değil diyorum, mesela alanya hocalık maçtı, antep hakem skandalına rağmen hocalık maçtı, fener maçında 10 kişi kalınca tek pozisyon bile bulamamak hocalık bir olumsuzluktu hatta maçlar dışında bazı transferler özelinde de direkt hocalık eleştiriler var ama bu bjk maçı hocalık değildi.

Yorum

• objek
                • 01.06.2004
                • 4108
                • logistik
                • Avrupa Diğer

[QUOTE=Saint Castillo;n11399427]

hepsine imzamı atarım hoca da eleştirilecek tabi benim de var hakeza... ama bu tür hezeyanlara hiç kulak asmayan bir insan olarak söyleyebilirim şuan medya tamamen bize karşı talimatlandırılmış, şansalan bu maç bizi mahvetti ve kamuoyu doğranan taraf bjk imiş gibi yorumluyor genel durumu.

şu maçta ilk 15 dakikada tempolu şekilde rakibi hapsetmişiz, o ara rakipten dayak yemişiz, bir kişi eksikken bir kaç oyuncumuzun odak kaybetmeleriyle golü yemişiz, bunca şokun üstüne oyuncular oyundan daha da kopmuş ama bu arada sahada akıcı oyunumuzun şiddetle sindirilmesine göz yummuş bir hakemle mücadele etmişiz.

bu yüzden bu maç hocalık maç değil diyorum, mesela alanya hocalık maçtı, antep hakem skandalına rağmen hocalık maçtı, fener maçında 10 kişi kalınca tek pozisyon bile bulamamak hocalık bir olumsuzluktu hatta maçlar dışında bazı transferler özelinde de direkt hocalık eleştiriler var ama bu bjk maçı hocalık değildi.

Derbiler hocalık değilse gerisi hiç değil 😀

Yorum

• pReN@_61
                  • 10.12.2004
                  • 25746
                  • İstanbul

(UEFA)

Yorum

• Ekrem D.
                    • 22.03.2008
                    • 6870
                    • Ankara

İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi
                    Erdal Hoş’u, Trabzonspor’un 2023 ve 2024 yıllarında rezalet şekilde yönetildiği süreçte sergilediği kasıtlı suskunluk ve "aman Avcı’ya olumsuz bir şey söylemeyeyim" pısırıklığı nedeniyle artık ciddiye alamıyorum.

Gözümüzün önünde Avcı bu takımla, bu takımın tarihiyle adeta dalga geçerken ağzını açıp iki kelime etmedi. "Trabzonspor’un tarihinde bunlar var" demeci, "Trabzon’a nasıl döneceksiniz?" sorusuna pışkın pışkın verdiği "uçakla" cevabı; aynı sezonda üç farklı Avrupa kupasından eleniş… Bunların hiçbirinde çıkıp tek bir kelam etmedi, edemedi.

Şimdi çıkıp söylediklerini ciddiye almam mümkün değil.

Dün camianın en çok sesi çıkmaya ihtiyaç duyduğu anda susan birinden, bugün futbol ya da adamlık dinleyecek değiliz.​
                    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• My
                      • 09.06.2004
                      • 24460
                      • Aydın

Harika bir analiz videosu olmuş. Yalnız Mustafadan ziyade bu Fatih Tekkenin tercihi. Üstelik sadece bu maçta da değil. Hatırlayın aynı şekilde gs maçında da yemiştik.

Ayrıca Zubkovun geriye koşmak adam kovalamak yerine geçen sezonki gibi sadece hücumda olduğunda ne kadar etkili olduğunu da bir kere daha görmüş olduk.
                      En son My tarafından düzenlendi; 16.12.2025, 16:59.
                      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Antonio
                        • 12.07.2012
                        • 12281
                        • öğretmen
                        • Isparta

Zubkov gibi adamlar lazım adam resmen fakir robeni hücumda olduğumuzda maçı alir. Genç yetenek değil böyle olmuş adamlar bulun.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sefer A.
                          • 27.05.2008
                          • 24773
                          • 61
                          • Fransa

İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi

Erdal Hoş’u, Trabzonspor’un 2023 ve 2024 yıllarında rezalet şekilde yönetildiği süreçte sergilediği kasıtlı suskunluk ve "aman Avcı’ya olumsuz bir şey söylemeyeyim" pısırıklığı nedeniyle artık ciddiye alamıyorum.

Gözümüzün önünde Avcı bu takımla, bu takımın tarihiyle adeta dalga geçerken ağzını açıp iki kelime etmedi. "Trabzonspor’un tarihinde bunlar var" demeci, "Trabzon’a nasıl döneceksiniz?" sorusuna pışkın pışkın verdiği "uçakla" cevabı; aynı sezonda üç farklı Avrupa kupasından eleniş… Bunların hiçbirinde çıkıp tek bir kelam etmedi, edemedi.

Şimdi çıkıp söylediklerini ciddiye almam mümkün değil.

Dün camianın en çok sesi çıkmaya ihtiyaç duyduğu anda susan birinden, bugün futbol ya da adamlık dinleyecek değiliz.​
                          Epeydir dinlemiyorum da, geçen sene ve bu sezon başı da başkanı yönetimi yıkama yağlama yapıyordu geçtim susmasını... değişik yaa ben de pek güvenmiyorum kendisine... bir de olan bitenlere siyâsete teslim olmalara yalakalıklara da zerre lafı yok, görmezden gelmeler salağa yatmaları çok, o yüzden gıcığım kendisine... Adem Yiğit de benzer... Kocaeli Sakarya'nın Trabzon tayfası
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• My
                            • 09.06.2004
                            • 24460
                            • Aydın

Hayat sadece siyah ve beyaz değil arkadaşlar. Biraz da gri. Adem Yiğit olsun Erdal hocam olsun kıymetli insanlar. Bu kadar kolay silmeyin insanları derim. Bence 🙂
                            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Yusuf BALCI
                              • 21.03.2007
                              • 2656
                              • Bilgisayar Mühendisi
                              • İzmir

İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi

Hakem konusunda da haklısın evet. Doğru bir yönetim olsa dakika 5’te 10 kişi kalacaklardı. Maçın hikayesi çok daha farklı olurdu.

Yorum

• pReN@_61
                                • 10.12.2004
                                • 25746
                                • İstanbul

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...