15 güne savic veya batagov iyileşemiyor mu ya? Olmadı salih olmadı arda. Okay mabadını kaldıramıyor nasıl stoperlik yapacak. Takım içinden çözüm bulamazsak işimiz çok zor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 13.Hafta | Başakşehir - Trabzonspor | 24.11.25 Pazartesi - 20:00
Daraltma
X
-
Batagov varkende işimiz zordu!İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 güne savic veya batagov iyileşemiyor mu ya? Olmadı salih olmadı arda. Okay mabadını kaldıramıyor nasıl stoperlik yapacak. Takım içinden çözüm bulamazsak işimiz çok zor.
Alanya maçındaki kötü oyunu bir iki oyuncuya bağlamamak lazım orta saha ve ileri üçlü defans bölgesinde oynayan oyunculardan daha etkisizdi
Yorum
-
Savic döner. Forumda bir onuachu takıntısı var ama bu adam takımın hücumda herseyi ne sikan ne augusto asla onun kalibresinde değil.. ama bu adamı orta saha gibi oynatmayı bırakmalıyız. Benim 11 im onana savic baniya pina Mustafa. Oulai folcarelli sikan zubkov olaigbe onuachu bağlantı oyununda sikan augusto nün çok önünde
Yorum
-
Alanya maçını bir iş kazası olarak görüp önümüze bakmalıyız.Puan alınan derbi maçlarından sonra takımın rehavete girmesi veyahut ekstra performans gösteren oyuncular için hemen bonservisi bu kadar şu takımın ilgisi var vb.yorumlar futbolcuları takıma motive etmekte bize zarardan başka bişey getirmemesi normal.
Hoca da bunu belirtip haklı olarak serzenişini dile getirdi,hedefi şampiyonluk olarak görmeyişini de bunun bir devamı olarak görüyorum.(Bana kalırsa da kağıt üzerinde şampiyon olamayız ama son ana kadar bu hedef sessiz sedasız kovalanmalı 1.olamasak dahi 2.lik bile bu kadro ile gayet başarı sayılır).Bu çocuklar genç ve her biri bu baskıyı veya rehaveti kaldıramayabilir.Dolayısıyla futbolcular üzerindeki bu baskıyı azaltmak için bu tarz söylemlerden kaçınılmasını ben de doğru buluyorum.
Devre arasına kadar eldekilerden sol ve 10 no çıkartıp devre arasında da eksik mevkilere nokta atışı yaparsak fb ile 2.lik için yarışmamamız için hiçbir neden görmüyorum.Bu biraz ütopik ama belli mi olur gs clde oynuyor ligi sallamazlarsa şapkadan tavşan bile çıkarabiliriz.Tabi her şey yolunda giderse...En son Macellan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Daha önce de söyledik, ligde ilk 2 belli, bu kadroyla 3. Olursak ciddi başarıdır, Bjk'nin kadrosu bizden daha iyi, en azından hücum opsiyonları daha fazla, Bjk maçına az kaldı, önümüzde ki Başak, Konya, Göztepe ve Bjk maçları 3. Olup olamayacağımızı ortaya koyacak, bence bu kadro ve Tekke'nin berbat oyuncu değişiklikleri bu maçlarda bizi patlatacak, umarım tam tersi olur da 3. Sırada ki yerimizi sağlamlaştırırız..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Muçi'nin oynamasına gerek yok ki , yaklaşınca tünelden soyunma odasına gitse yarım saat kimse anlamaz 10 kişi oynadığımızı , öyle bi etkisiz eleman , sıfırİlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaslarim
trabzonsporumuzda malesef yillardan öteye bir akışkanlık var !
hasan üçüncü den soner aydogduya ordan fatih atik sonrası Hüseyin Türkmen ondan evvel barış Özbek sonraki yıllarda umut günes Batuhan artaslan ve bunlardan daha kötü olan yabancılarda vardi , şimdide muci Arif gibi yeteneksizler var yani tribünde oturan tüm erkekler muciden antromansiz iyi oynarlar
.
- Beğen 1
Yorum
-
Milli maç arasından sonra 1 ay içerisinde;
İçerde Konya, Beşiktaş
Dışarıda Başakşehir, Göztepe, Gençlerbirliği.
Öyle havadan uçmayacağım, 5 maçta 10-11 puanı al gel. İlk 4'e girip Avrupa'da olsak yeter diyen biri olarak fazlasında gözüm yok.
Bunu da yapamıyorsan, adama içerde niye Alanya'ya karşı beraberliğe razı oldun derler. Ben derim. Sonrasında hiçbir dediğini de yemem. Yiyene afiyet olsun.En son Gürsoy61 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
-
Simdi futbolda oturmuş işleyen bir sistemle oynayan bir takım olmadığımıza göre başarılı olmak için geriye ne kalıyor? Takım halinde süper motive takım ruhu coşku istek arzu her hafta futbola aç bir ruh haliyle sahaya çıkabilmek bunlar olmadimi olmaz. Yada vasat kaldığımız maçlarda ortaya bireysel yetenekli oyuncular sahneye çıkıp maçı kopartmalari lazım
Devre arasına kadar bu kadro bunları yaparsa iyi konumda oluruz ondan sonra iki nokta transferi konuşabiliriz
Yorum
-
Avrupa'da olsak n'olacak ki?İlk olarak Gürsoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli maç arasından sonra 1 ay içerisinde;
İçerde Konya, Beşiktaş
Dışarıda Başakşehir, Göztepe, Gençlerbirliği.
Öyle havadan uçmayacağım, 5 maçta 10-11 puanı al gel. İlk 4'e girip Avrupa'da olsak yeter diyen biri olarak fazlasında gözüm yok.
Bunu da yapamıyorsan, adama içerde niye Alanya'ya karşı beraberliğe razı oldun derler. Ben derim. Sonrasında hiçbir dediğini de yemem. Yiyene afiyet olsun.
Avrupada bu dandik süper lig gibi gelişigüzel kadrolarla 2 gram ileriye taşıma şansın yok. Kulüp zaten Avrupa kupaları kültürünü hemen hemen kaybetti. Bu savsak yönetim Allah muhafaza takımı Avrupa'ya taşısa sudan çıkmış balık misali napacağini şaşırır ki zaten bu hoca ve bu yönetimle bu saatten sonra Lig 6. bile olamayacaz. Başkanından hocasına nerde bı ötlek herif varsa kulübe çökmüş.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yorum
-
İleri ikiliyi bilmem ama olaigbe hiç birsey yoksa topu sürüp şut çekme işini yapabilir mental ve vizyon olarak gelişkin olmadığından pas dağıtımı ve oyun yönlendirme yine olmaz ama bin kere muçi yerine tercih ederim. Agusto daha solda olursa efektif kullanabiliriz adam rakip 18'de bir iki dayak yedimi oyunu bırakıyor tamamen.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnuachu-Olaigbe çift santrafor çıkıp Olaigbe'yi bağlantı oyuncusu olarak kullansak acaba nasıl olur
.....
Sakatların dönmesi ile savunma kurgusu eski düzeni alacağından geri 4lü ve önlerindeki 2li maçı tutar takımı da yönlendirir yine. 3.bölge adamlarının form durumuna göre de bu maçın sonucu belli olur.
Beraberlik çıkmaz kaybedeceğimizi de düşünmüyorum, tek farklı bir galibiyet gelir (inşAllah)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Konya gençler ite ite yeneriz. Diğerleri çok zor. Devre arasına en az kayıpla gitmek lazım. Başak sıra olarak aşağılarda ama kadrosu kötü değil. Dandik takımları yenebiliyoruz sadece. O yüzden bu maçta ortada.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Konya gençleri yenip diğer 3 maçta yenilmezsek 9 puan daha alarak ilk devreyi 3. sırada bitirebiliriz. Başakşehir, Göztepe ve Bjk maçları zor maç. Bu maçlardan 1 veya 2 yenilgi alınırsa çok büyük baskı oluşacak, darmadağın bile olabiliriz. f. tekke istifa etmek zorunda kalabilir. Çünkü çok saçma bir beklenti ve baskı oluşturuldu. Bu takım adım adım gitmeliydi. İnşallah tekrar kaos ortamı oluşup yine sıfırdan başlamak zorunda kalmayız. Başımızdaki başkan zaten futboldan bihaber ve futbol aklı yok, liderlik vasfı da yok. Neredeyse tüm yükü hoca yüklenmek zorunda kalıyor. traftar da 1-2 kötü sonuçta hocayı yiyecek gibi. Hoca da bu baskı artarsa bırakacağını düşünüyorum.İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya gençler ite ite yeneriz. Diğerleri çok zor. Devre arasına en az kayıpla gitmek lazım. Başak sıra olarak aşağılarda ama kadrosu kötü değil. Dandik takımları yenebiliyoruz sadece. O yüzden bu maçta ortada.
O zaman görecem hocaya bu kadar baskı oluşturanları, yerden yere vuranları. bakalım sonraki hoca kim olacak ve ne yapacak.
Emin olun bu sene toplanılan birçok puan hocaya yazar. Geçen sene düştüğümüz durumu çok kolay unutuyoruz. Neredeyse deplasman puanımız yoktu ve ilk devre sonunda küme hattında dolanıyorduk. Herhalde yine aynı durumlara düşmek isteyenler var.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum