maç saatini, trafiği bahane edenler bu sefer ne bahane bulacak merak ediyorum. Fenerbahçe'den deplasmanda puan alan, sahasında beşiktaş'ı yenen, galatasaray'a karşı baştan sona tek kale oynayıp sayısız gol pozisyonunu değerlendiremeyen ligin en iyi takımlarından alanyaspor ile oynayacağız. dolu tribünler önünde maçı kazanıp takımı başakşehir maçı için istanbul'a uğurlayalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 12.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Okay?İlk olarak MEKANİK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olsam bu maç onuachuyu dinlendiririm..yoruldu adam..
4-4-2
Jjabol
olai
Okay
viscayı 10 numara oynatırım..
sikan agusto
Yorum
-
Muçi yerine Olaigbe yada Visca olsaydı daha verimli olurdu,hatta net söyliyim Arif boşluk dahi sol açıkta Muçi den daha etkili olurdu,defansta hatalar yapsa da ofansta Arif bence gayet iyi…Okay ise miadını doldurdu abi,artık süperlig seviyesinde değil bence…Konudan ayrı taraftarın Uğurcanın annesine yönelik küfürlerini duydum,utanmanın ötesinde duygular yaşadım,bu yaratıklar benim gözümde manda boku kadar değeri olmayan insanlar,yav adam hayatında bir değişiklik istemiş diye adamın annesine küfür edilir mi,hem bu çocuk şampiyon olduğun sene en üst katkıyı sunmuş,giderken Trabzon aleyhine söz etmemiş,dehşet bir para kazandırmış,Babası dedesi soyu Trabzonlu,ben eminim ki Trabzonspor taraftarı dır içinden de..bu ne lümpenlik bu ne şerefsizlik,Uğurcn ananı tribünler …..in … yuh be bu düpedüz şerefsizliğin dik alası.....
- Beğen 1
Yorum
-
çift ön libero tarzı ama olai daha ilerde pas dağıtımı verkaç fln
okay öküzlüğü yapacak yani basacak koşacak
jabol 8 ve visca 10 gibi
ama kanat bekleri git gel yapacak tarz olacak
eskihellaç hık diye gidebilir
Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî
Yorum
-
Futbolda ön libero devrini bitirdi Trabzonspor. 8 numaralarla oynamaya devamİlk olarak MEKANİK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçift ön libero tarzı ama olai daha ilerde pas dağıtımı verkaç fln
okay öküzlüğü yapacak yani basacak koşacak
jabol 8 ve visca 10 gibi
ama kanat bekleri git gel yapacak tarz olacak
eskihellaç hık diye gidebilir
- Beğen 1
Yorum
-
Kocaeli geçen hafta kazandı ama iki ekstra golle mağlup oldu Alanya. Kolay pozisyon vermiyorlar. Üçlü savunma hattı sağlam, bekler iyi kapatıyor. Önde Ogundu, Hwang çok hareketli arkayı zorlayan topçular. Hagi bu seviye için pas, şut hem de duran tehdidi olarak gayet iyi işliyor. Kocaeli maçında sakatlanıp çıkmış oynamaz umarım.
Alanya'da Ruan'a da dikkat etmek lazım. 20 yaşında Brezilyalı. Güzel bir scout transferi.
( ゚д゚)
- Beğen 1
Yorum
-
ana baci sövmeli bir sey duyulmadi tvden, nerden çikti bu ? dogruysa rezillik ne kadar sevmesem de kendisiniİlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuçi yerine Olaigbe yada Visca olsaydı daha verimli olurdu,hatta net söyliyim Arif boşluk dahi sol açıkta Muçi den daha etkili olurdu,defansta hatalar yapsa da ofansta Arif bence gayet iyi…Okay ise miadını doldurdu abi,artık süperlig seviyesinde değil bence…Konudan ayrı taraftarın Uğurcanın annesine yönelik küfürlerini duydum,utanmanın ötesinde duygular yaşadım,bu yaratıklar benim gözümde manda boku kadar değeri olmayan insanlar,yav adam hayatında bir değişiklik istemiş diye adamın annesine küfür edilir mi,hem bu çocuk şampiyon olduğun sene en üst katkıyı sunmuş,giderken Trabzon aleyhine söz etmemiş,dehşet bir para kazandırmış,Babası dedesi soyu Trabzonlu,ben eminim ki Trabzonspor taraftarı dır içinden de..bu ne lümpenlik bu ne şerefsizlik,Uğurcn ananı tribünler …..in … yuh be bu düpedüz şerefsizliğin dik alasıTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Maç öncesinde epey küfür edildi. X ve Instagram'da epey video mevcut. Tepkiyi kesinlikle hak ediyor ancak küfre gerçekten gerek yoktuİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ana baci sövmeli bir sey duyulmadi tvden, nerden çikti bu ? dogruysa rezillik ne kadar sevmesem de kendisini
Yorum
-
Bu maçta bir büyük maç sonrası oyuncularin reaksiyonları çok önemli alanya ligin güzel futbol oynayan takımlarindan birisi beklentilerin yükseldiği bir atmosferde top oynamak kolay olmayacaktır yarışta var olmamız için mutlak 3 puan almamız lazımEn son objek tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum