Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 12.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper Lig 12.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu

maç saatini, trafiği bahane edenler bu sefer ne bahane bulacak merak ediyorum. Fenerbahçe'den deplasmanda puan alan, sahasında beşiktaş'ı yenen, galatasaray'a karşı baştan sona tek kale oynayıp sayısız gol pozisyonunu değerlendiremeyen ligin en iyi takımlarından alanyaspor ile oynayacağız. dolu tribünler önünde maçı kazanıp takımı başakşehir maçı için istanbul'a uğurlayalım.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

En zor maçımız işte bu maç. Tam bir sistem takımına karşı oynayacağız

Yorum

Ben olsam bu maç onuachuyu dinlendiririm..yoruldu adam..
      4-4-2
      Jjabol
      olai
      Okay
      viscayı 10 numara oynatırım..
      sikan agusto

Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
      Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî

Yorum

İlk olarak MEKANİK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben olsam bu maç onuachuyu dinlendiririm..yoruldu adam..
        4-4-2
        Jjabol
        olai
        Okay
        viscayı 10 numara oynatırım..
        sikan agusto

Okay?

Yorum

Muçi yerine Olaigbe yada Visca olsaydı daha verimli olurdu,hatta net söyliyim Arif boşluk dahi sol açıkta Muçi den daha etkili olurdu,defansta hatalar yapsa da ofansta Arif bence gayet iyi…Okay ise miadını doldurdu abi,artık süperlig seviyesinde değil bence…Konudan ayrı taraftarın Uğurcanın annesine yönelik küfürlerini duydum,utanmanın ötesinde duygular yaşadım,bu yaratıklar benim gözümde manda boku kadar değeri olmayan insanlar,yav adam hayatında bir değişiklik istemiş diye adamın annesine küfür edilir mi,hem bu çocuk şampiyon olduğun sene en üst katkıyı sunmuş,giderken Trabzon aleyhine söz etmemiş,dehşet bir para kazandırmış,Babası dedesi soyu Trabzonlu,ben eminim ki Trabzonspor taraftarı dır içinden de..bu ne lümpenlik bu ne şerefsizlik,Uğurcn ananı tribünler …..in … yuh be bu düpedüz şerefsizliğin dik alası
          .....

Yorum

Haftada tek maçtan kimse yorulmaz zaten milli maç arası var ... onana baniya Mustafa batagov pina . Oulai folcarelli augusto .. olaigbe zubkov onuachu bu kadro olur

Yorum

çift ön libero tarzı ama olai daha ilerde pas dağıtımı verkaç fln
              okay öküzlüğü yapacak yani basacak koşacak
              jabol 8 ve visca 10 gibi
              ama kanat bekleri git gel yapacak tarz olacak
              eskihellaç hık diye gidebilir

Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
              Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî

Yorum

İlk olarak MEKANİK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çift ön libero tarzı ama olai daha ilerde pas dağıtımı verkaç fln
                okay öküzlüğü yapacak yani basacak koşacak
                jabol 8 ve visca 10 gibi
                ama kanat bekleri git gel yapacak tarz olacak
                eskihellaç hık diye gidebilir
                Futbolda ön libero devrini bitirdi Trabzonspor. 8 numaralarla oynamaya devam

Yorum

rahat yeneriz, bu takım kalan tüm maçları kazanır

Yorum

Kocaeli geçen hafta kazandı ama iki ekstra golle mağlup oldu Alanya. Kolay pozisyon vermiyorlar. Üçlü savunma hattı sağlam, bekler iyi kapatıyor. Önde Ogundu, Hwang çok hareketli arkayı zorlayan topçular. Hagi bu seviye için pas, şut hem de duran tehdidi olarak gayet iyi işliyor. Kocaeli maçında sakatlanıp çıkmış oynamaz umarım.

Alanya'da Ruan'a da dikkat etmek lazım. 20 yaşında Brezilyalı. Güzel bir scout transferi.

( ゚д゚)

Yorum

Bu maça da bilet fiyatları yine düşük olmalı. umarım tribünler dolar yine. bu takım bunu hak ediyor.

Yorum

Full tribün olmalı

Yorum

İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muçi yerine Olaigbe yada Visca olsaydı daha verimli olurdu,hatta net söyliyim Arif boşluk dahi sol açıkta Muçi den daha etkili olurdu,defansta hatalar yapsa da ofansta Arif bence gayet iyi…Okay ise miadını doldurdu abi,artık süperlig seviyesinde değil bence…Konudan ayrı taraftarın Uğurcanın annesine yönelik küfürlerini duydum,utanmanın ötesinde duygular yaşadım,bu yaratıklar benim gözümde manda boku kadar değeri olmayan insanlar,yav adam hayatında bir değişiklik istemiş diye adamın annesine küfür edilir mi,hem bu çocuk şampiyon olduğun sene en üst katkıyı sunmuş,giderken Trabzon aleyhine söz etmemiş,dehşet bir para kazandırmış,Babası dedesi soyu Trabzonlu,ben eminim ki Trabzonspor taraftarı dır içinden de..bu ne lümpenlik bu ne şerefsizlik,Uğurcn ananı tribünler …..in … yuh be bu düpedüz şerefsizliğin dik alası
                          ana baci sövmeli bir sey duyulmadi tvden, nerden çikti bu ? dogruysa rezillik ne kadar sevmesem de kendisini
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ana baci sövmeli bir sey duyulmadi tvden, nerden çikti bu ? dogruysa rezillik ne kadar sevmesem de kendisini
                            Maç öncesinde epey küfür edildi. X ve Instagram'da epey video mevcut. Tepkiyi kesinlikle hak ediyor ancak küfre gerçekten gerek yoktu

Yorum

Bu maçta bir büyük maç sonrası oyuncularin reaksiyonları çok önemli alanya ligin güzel futbol oynayan takımlarindan birisi beklentilerin yükseldiği bir atmosferde top oynamak kolay olmayacaktır yarışta var olmamız için mutlak 3 puan almamız lazım
                              En son objek tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X