Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 12.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayırdır o altyapıya tekrar gönderilen oyuncunun yeterli olduğunu nereden biliyorsun? Tekke'den önce sen mi çıkarıyordun futbolcuları antremana?

Şu duruma rezalet diyenlerin alayı istisnasız Tekke düşmanı. Bu kelimeleri kullanmanı manası eleştiri değildir.

Daha çok biliyorsan al bakalım pro lisansını adaylığını koy antrenörlüğe.
    Sen mi karar vereceksin neyin eleştiri olup neyin olmadığına. Bunlara kalsa İho'yu alnı secdeye değdiği için istemiyorduk. Ozan büyük topçu, ludrsram ise Torreira ve Fred'ten daha iyi olduğu için alınmıştı. Çok sevdiğiniz Okay, kırmızı görüp atılarak şikecilere maçı hediye etmese hala as takımda oynuyor, Oulai ise "hayırdır oyuncunun yeterli olduğunu nereden biliyorsun? Tekke'den önce sen mi çıkarıyordun futbolcuları antremana?" diye görmezden geliniyor olacaktı. Sen belli ki çok biliyorsun.
    En son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen mi karar vereceksin neyin eleştiri olup neyin olmadığına. Bunlara kalsa İho'yu alnı secdeye değdiği için istemiyorduk. Ozan büyük topçu, ludrsram ise Torreira ve Fred'ten daha iyi olduğu için alınmıştı. Çok sevdiğiniz Okay, kırmızı görüp atılarak şikecilere maçı hediye etmese hala as takımda oynuyor, Oulai ise "hayırdır oyuncunun yeterli olduğunu nereden biliyorsun? Tekke'den önce sen mi çıkarıyordun futbolcuları antremana?" diye görmezden geliniyor olacaktı. Sen belli ki çok biliyorsun.
      Konuyu saptırma, konuya yönetimi dahil etme. Ben Tekke hakkında konuşuyorum. Okay kırmızı görmese hala takımda olacaktı gibi sacma sapan bir argüman sunamazsın. Oula'yi de oynatan Fatih Tekke, Okay'ı da oynatmayan yine o. Yetersiz gördüğü oyuncuyu da altyapıya gönderir. Sen ve senin gibilerin alayı Tekke düşmanı. Çok gördük sizin gibilerini buralarda. Düşmanlık yaparsanız da dağ gibi çıkarım karşınıza!
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Konuyu saptırma, konuya yönetimi dahil etme. Ben Tekke hakkında konuşuyorum. Okay kırmızı görmese hala takımda olacaktı gibi sacma sapan bir argüman sunamazsın. Oula'yi de oynatan Fatih Tekke, Okay'ı da oynatmayan yine o. Yetersiz gördüğü oyuncuyu da altyapıya gönderir. Sen ve senin gibilerin alayı Tekke düşmanı. Çok gördük sizin gibilerini buralarda. Düşmanlık yaparsanız da dağ gibi çıkarım karşınıza!
        Sert bir mesaj olmuş biraz.

Düşmanlık konusuna şöyle katılıyorum, eleştiri dozu diye bir şey var. Takımın iskeleti kurulurken neler yaşandı bilmiyoruz. Ama Fatih hocanın başkanı ve yönetimi savunduğunu biliyoruz. Bana göre takımda hem olumlu hem olumsuz tonla şey var. Hoca ise daha toy ve gelişecek ama son dönemdeki performansı ile baya umut vadediyor. Eleştiri ise kesinlikle hakediyor. Ama düşmanlığı haketmiyor.

Okay, Ozan, NWakaeme, Visca asla takımda kalmamalıydı. Bunlar gönderilip alternatifleri alınmalıydı. Başarılamadı.

Muçi vasatı alınmamalıydı.

Olaigbe'ye bir şey diyemiyorum yeni transfer kapalı kutu. Çok iyi de çıkabilirdi Oulai gibi. Olmadı.

Olumlu olanlar ise, Folcarelli ve Oluai ortasahasının müthiş tutması, Onana'nın hepimizi şaşırtması, Felipe Augusto'nun üstün performansı. Onuachu'nun da gol yollarında etkili olması. Pina aynı şekilde çok çok iyi. Bu oyuncuların hepsi benim beklentimin üzerinde performans veriyor. Defans tandemi sakatlanmasa bize gol atmak çok zor olurdu net söyliyim şu kadroyla.

Hocanın bizi şaşırtan pozitif performanslarını da görmeyen kişilerin bence de sorgusuz sualsiz düşmanlık ettiği belli.

Beni hayal kırıklığına uğratan şeylerden bir tanesi de hocanın Sikan'ı kazanamamış ya da kazanmamış olması. Benim çok ümidim vardı bu oyuncudan.

Yorum

Biz de Trabzonspor düşmanlarının karşısına dağ gibi çıkarız. Çok gördük sizin gibileri burada. Al, yaftalama öyle değil böyle yapılır.

Yorum

Biz de Trabzonspor düşmanlarının karşısına dağ gibi çıkarız. Çok gördük sizin gibileri burada. Al, yaftalama öyle değil böyle yapılır.
            Tekrar yazıyorum. Eleştireceksen eleştir, ama eleştiri yapıyorum ayağına boş akıl verme.

Bu arada daha 1 aydır buradasın. Hayırdır kimi nerede çok gördün? Önceki hesaplarında mı?
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

İhtiyaç duyulduğunda ortadan kaybolan futbolculara tahammül edemiyorum. Genç bir stoperi A takıma alıp sonra tekrar alt takıma gönderiyorsun. Stoperler sakatlanınca da orta saha oyuncusunu stopere çekiyorsun. Bu durumda insanlar haklı olarak güler. ‘Çıkın siz oynayın.’ diye savunulacak bir rezalet değil bu.
              Avcı fanı mısın sen, tek derdin Fatih Tekke'yi eleştirmek mi?

Yorum

Tekrar yazıyorum. Eleştireceksen eleştir, ama eleştiri yapıyorum ayağına boş akıl verme.

Bu arada daha 1 aydır buradasın. Hayırdır kimi nerede çok gördün? Önceki hesaplarında mı?
                Okumazsın olur biter

Yorum

İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Avcı fanı mısın sen, tek derdin Fatih Tekke'yi eleştirmek mi?
                  Benim yazdıklarımı okuma kardeş, ok
                  En son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

Bazen sistemi oturttuğun zaman Ahmetin Mehmetin olmaması çok önemli değil. Oyuncu sakatlanması gayet normal futbolun içinde olan şeyler.

Yorum

• Doldurun şu tribünü artık

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doldurun şu tribünü artık
                        Gidiyoruz maça işte daha ne yapalım renktaş?..
                        Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gidiyoruz maça işte daha ne yapalım renktaş?..
                          Gitmeyenlere diyorum, Trabzon'da olup keyfi olarak gitmeyenlere.

Yorum

• Millet bizim maclari Juventus real Barça vs maçları tv,den izleyip evinde çayini içip demleniyor😀 zirve yarisinda son 10 haftaya kafa kafaya girdiğimizde stadyum dolar ?

Yorum

• 4-2 ya da 4-3 kazanırız Zubkov'un geri döndüğü maç olur Okay erken dakikalarda sarı görür bütün maçı diken üstünde izleriz

Yorum

• Mac gollü geçer . Alanya cok cüretkar oynuyor . Bizim işimize gelir . Baniya ve Okay bir mac idare ederler . Yapacak birsey yok .
                                Ben skor tahminim 3 - 2 .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X