Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 9.Hafta | Çaykur Rizespor - Trabzonspor | 18.10.25 Cumartesi - 17:00

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu kadroya uymayan yegane topçu okay

Yorum

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

alakası yok

sakyi de dahil bence ligin en iyi kadrolarından birine sahip rizespor

ilhan palut bence psikolojik olarak dağılmış durumda, yönetemiyor

burdan ne anlıyoruz ? ilhan palut hoca iyi teknik direktör ama bence büyük takımlarda görev alacak psikolojiye sahip değil, buna oyuncu ve camia iletişimi deniyor günümüzde, teknik adamlıkta bir saha içi yönetim vardır, birde saha dışı yönetim

ilhan palut sıfır baskının olduğu hatayda yada başakşehirde gayet başarılı olur , dar ve kariyersiz kadrolarla, sistem kurar vs

camiası olan ve kadro kalitesinin yükseldiği anlarda ilhan palut verimsizleşiyor

rizesporun şu kadrosu bence bireysel olarak göztepeden falan daha iyi, bireysel kalite olarak bence süper ligde ilk 7 kadronun içindedir rizesporun kadrosu

4 büyükler + samsunspor başakşehir rizespor , ilk 7 bu bana göre

tm değerleride bunu söylüyor (gerçi ben son dönemde tm değerlerini önemsemiyorum- orası ayrı)

https://www.transfermarkt.de/super-l...wettbewerb/TR1
      Göztepe şu ligde en çok korktuğum takım.Fiziksel olrak bizi bile ezebilirler. Tecrübesizlik olmasa bu baskın oyunla şampiyonluğa oynarlar. Tabi burası Türkiye ligi olmasa. Burda hertürlü hile hurdaya kurban giderler.

Yorum

her şeyi bırakın kenara o yıllar geri gelir mi?...her bakımdan kalitenin ve insanlığın olduğu yıllar
        Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
        Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî

Yorum

Video çok değerli. Ama o yıllarda hakkımızı o kadar yediler ki. Hepsine canlı şahitlik ettik.
          Trabzondaki her maça ne yaparsak yapalım bi şekilde hakemle maçı alırlar ruh haliyle gidiyorduk.
          Yıllar geçti. VAR geldi. işleri zorlaştı sadece. fırsat bulsalar neler yapacaklar.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak vetheksenol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Göztepe şu ligde en çok korktuğum takım.Fiziksel olrak bizi bile ezebilirler. Tecrübesizlik olmasa bu baskın oyunla şampiyonluğa oynarlar. Tabi burası Türkiye ligi olmasa. Burda hertürlü hile hurdaya kurban giderler.
            Şu an bizi fiziksel olarak ezecek herhangi bir takım yok ligde

Yorum

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu kendimizi dev aynasında görmeler…

Yorum

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yok yok Göztepede çok sağlam takım fizik kondisyon olarak topu rakibe bırakıp sağlam kontraya çıkıyorlar, ve savunmada çok disiplinli ve agresifler.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                Yükleniyor...
                X