Bu kadroya uymayan yegane topçu okay
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 9.Hafta | Çaykur Rizespor - Trabzonspor | 18.10.25 Cumartesi - 17:00
Daraltma
X
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
alakası yok
sakyi de dahil bence ligin en iyi kadrolarından birine sahip rizespor
ilhan palut bence psikolojik olarak dağılmış durumda, yönetemiyor
burdan ne anlıyoruz ? ilhan palut hoca iyi teknik direktör ama bence büyük takımlarda görev alacak psikolojiye sahip değil, buna oyuncu ve camia iletişimi deniyor günümüzde, teknik adamlıkta bir saha içi yönetim vardır, birde saha dışı yönetim
ilhan palut sıfır baskının olduğu hatayda yada başakşehirde gayet başarılı olur , dar ve kariyersiz kadrolarla, sistem kurar vs
camiası olan ve kadro kalitesinin yükseldiği anlarda ilhan palut verimsizleşiyor
rizesporun şu kadrosu bence bireysel olarak göztepeden falan daha iyi, bireysel kalite olarak bence süper ligde ilk 7 kadronun içindedir rizesporun kadrosu
4 büyükler + samsunspor başakşehir rizespor , ilk 7 bu bana göre
tm değerleride bunu söylüyor (gerçi ben son dönemde tm değerlerini önemsemiyorum- orası ayrı)
https://www.transfermarkt.de/super-l...wettbewerb/TR1
Yorum
-
her şeyi bırakın kenara o yıllar geri gelir mi?...her bakımdan kalitenin ve insanlığın olduğu yıllarYoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî
- Beğen 1
Yorum
-
Video çok değerli. Ama o yıllarda hakkımızı o kadar yediler ki. Hepsine canlı şahitlik ettik.
Trabzondaki her maça ne yaparsak yapalım bi şekilde hakemle maçı alırlar ruh haliyle gidiyorduk.
Yıllar geçti. VAR geldi. işleri zorlaştı sadece. fırsat bulsalar neler yapacaklar.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak vetheksenol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Göztepe şu ligde en çok korktuğum takım.Fiziksel olrak bizi bile ezebilirler. Tecrübesizlik olmasa bu baskın oyunla şampiyonluğa oynarlar. Tabi burası Türkiye ligi olmasa. Burda hertürlü hile hurdaya kurban giderler.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu an bizi fiziksel olarak ezecek herhangi bir takım yok ligde
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu an bizi fiziksel olarak ezecek herhangi bir takım yok ligdeNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum