Ahmet Ağaoğlu Başkan Olsun mu?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • erenslash
    • 03.09.2012
    • 9956
    • Güney Amerika

Ahmet Ağaoğlu Başkan Olsun mu?

Sevgili arkadaşlar Ahmet bey tekrardan baskan olsun mu?

Ertugrul asbaskan olsun .

Veya Ahmet bey tamamen yenı ekıp kursun daha profesyonel Transferlerden anlayan bır ekıple calıssın ıster mısınız?

Merak edıyorum dusuncelerinizi.
  • MetehanS
    • 02.08.2011
    • 1885
    • Kocaeli

Hemen yarın başlasın.
    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Anıl C
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 07.05.2008
      • 20045
      • Mürşid-i Trabzonspor
      • Almanya

Ağaoğlu ve Doğan'ın aynı yönetimde tekrar yer almalarına asla ihtimal vermiyorum. Olmasınlar da zaten. Doğan'ın vadesi dolmuştur. Bir daha yönetimin y'si ile dahi anılmamalıdır.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      #23 #07

Yorum

• Ozan Yılmaz
        Forum Yöneticisi
        • 10.12.2013
        • 14386
        • CPA
        • İstanbul

Dememizle olacaksa olsun tabi
        Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• Yiğit Gayretli
          BMN Yönetim Kurulu
          • 09.12.2005
          • 34536
          • İstanbul

Bunu Ahmet Ağaoğlu'na mı soruyoruz?
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Erhan Sezer
            • 21.05.2013
            • 1930
            • Ankara

Buna her Trabzonsporlu tüm kalbiyle evet der.
            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• erenslash
              • 03.09.2012
              • 9956
              • Güney Amerika

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
              Bunu Ahmet Ağaoğlu'na mı soruyoruz?
              Ben sahsen ısterım .Baskanlıga cok yakısıyor ancak paralı bır ekıp bulmak zorunda.

Doganla aynı catı altında calısmaz belkı ama sızlere ve kendısıne ve onu yakın tanıyan cevresıne soruyorum. Tabı kı kendısı de buraları okur veya tanıdıkları vardır elbet ıster dıye dusundum.

Para kaynagı cok ıyı olan yenı bır asbaskanla goreve baslayabılır. Doganla calısmassa.

Para kaynagı acısından Doganla calısırsa klubu daha profesyonel yonetecek adamları ve transfer ıslerınden anlayan adamları kendısı ve ekıbıyle secmesı ıyı olur dıye dusunuyorum.

Doganın calıstıgı ekıp berbat sanırım kı bu haldeyız.

Ahmet baskan ekıp ısınde ıyı ama doganın calıstıgı adamlar ısten anlamıyor hıc bence.

Araları acıksa Ahmet baskan kendıne baska bır paralı asbaskan bulması lazım.
              En son erenslash tarafından düzenlendi; 18.09.2025, 15:31.

Yorum

• Yiğit Gayretli
                BMN Yönetim Kurulu
                • 09.12.2005
                • 34536
                • İstanbul

İlk olarak erenslash tarafından gönderildi

Ben sahsen ısterım .Baskanlıga cok yakısıyor ancak paralı bır ekıp bulmak zorunda.

Doganla aynı catı altında calısmaz belkı ama sızlere ve kendısıne ve onu yakın tanıyan cevresıne soruyorum. Tabı kı kendısı de buraları okur veya tanıdıkları vardır elbet ıster dıye dusundum.

Para kaynagı cok ıyı olan yenı bır asbaskanla goreve baslayabılır. Doganla calısmassa.

Para kaynagı acısından Doganla calısırsa klubu daha profesyonel yonetecek adamları ve transfer ıslerınden anlayan adamları kendısı ve ekıbıyle secmesı ıyı olur dıye dusunuyorum.

Doganın calıstıgı ekıp berbat sanırım kı bu haldeyız.

Ahmet baskan ekıp ısınde ıyı ama doganın calıstıgı adamlar ısten anlamıyor hıc bence.

Araları acıksa Ahmet baskan kendıne baska bır paralı asbaskan bulması lazım.
                Bu sorunlu bir yöntem maalesef. Doğan da öyle bakınca ideal adamdı.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• erenslash
                  • 03.09.2012
                  • 9956
                  • Güney Amerika

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi

Bu sorunlu bir yöntem maalesef. Doğan da öyle bakınca ideal adamdı.
                  Ahmet baskan dısında aklıma gelmıyor benım. Onun dısında yabancı bır yatırımcıya satmak en temızı bence.

Ahmet baskanken Dogan asbaskandı ama Ahmet ekıbı futbol hamlelerı konusunda daha bılgılıydı sanırım. Ahmet bey gıdınce Dogan bey baska ekıple calıstı. Isı bılmeyen bır ekıple. Bu sadece bır tahmın.

Pekı sen ıster mısın Ahmet bey baskan olsun tekrar farklı bır ekıple?

Baskanlık olarak Ahmet daha cok yakısıyor. Parasızdır o ayrı mesele. Ben hanı temsılı olarak daha uygun gordum. Fınansal olarak Dogan kaynak saglayabılır belkı ama kullanmasını bılmıyor parayı.

Transfer konusunda ozellıkle sıkıntıları buna baglıyorum cevresınde bılen bırılerıyle calısmıyor dıye dusunuyorum
                  En son erenslash tarafından düzenlendi; 18.09.2025, 17:45.

Yorum

• mmert
                    • 05.02.2013
                    • 2573
                    • Öğrenci
                    • Trabzon

İlk olarak erenslash tarafından gönderildi

Ahmet baskan dısında aklıma gelmıyor benım. Onun dısında yabancı bır yatırımcıya satmak en temızı bence.

Ahmet baskanken Dogan asbaskandı ama Ahmet ekıbı futbol hamlelerı konusunda daha bılgılıydı sanırım. Ahmet bey gıdınce Dogan bey baska ekıple calıstı. Isı bılmeyen bır ekıple. Bu sadece bır tahmın.

Pekı sen ıster mısın Ahmet bey baskan olsun tekrar farklı bır ekıple?

Baskanlık olarak Ahmet daha cok yakısıyor. Parasızdır o ayrı mesele. Ben hanı temsılı olarak daha uygun gordum. Fınansal olarak Dogan kaynak saglayabılır belkı ama kullanmasını bılmıyor parayı.

Transfer konusunda ozellıkle sıkıntıları buna baglıyorum cevresınde bılen bırılerıyle calısmıyor dıye dusunuyorum
                    Ertuğrul Doğan emlak işlerine bakan çantacısı Zeyyat'ı Asbaşkanı yaptı. Trabzon'da bıraktı. Tarihin en kötü yöneticisi kendisi. Turşucu. Levent Tan (gazeteci) mafyaya dövdürttü. Derviş Köz vs gibi bir sürü vasıfsızı yönetici aldı. Ne kadar cahil cühela şamar oğlanı varsa yönetici aldı hepsine bir tasma bağladı. Tasma bağladı ki kendisi gibi yapmasın kimse. Yönetimi zayıflattı kulübü idari anlamda dar boğaza soktu. Ertuğrul Doğan Trabzonspor'un beka sorunudur. Bir sorun çözmeye muktedir olamayan bir adamdır. Sefil taraftar gruplarına, uyuşturucu müptezeli influencer birkaç dangalağa para verip köpekliğini yaptıran birinin Trabzonspor'a fayda verecek bir vizyonu olabilir mi? İtalya'da yanındaki eskortla para kaptıran dingil bir kara para aklayan adamı yönetici yaptı. Yaşadığımız rezillikler cabası.
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• hızligonzalaz
                      • 03.09.2025
                      • 1675
                      • Serbest
                      • Trabzon

+ 61

Yorum

• Sefa Alış
                        • 12.03.2010
                        • 1546
                        • Trabzon

Ağaoğlu'nun da inisiyatif aldığı dönemde, Çimşir ile devam kararı ve Newton ile başlanan o kötü sezon ve akşam pazarı transferlerini hatırlayınca soru işareti oluyor. Belki onu da bugün efsane haline getiren, Abdullah Avcı ismine ikna olması oldu; o dönem özelinde. Genel olarak teknik direktörlerle de sorun yaşayan bir isimdi. Ha Ağaoğlu mu Doğan mı, tartışmasız Ağaoğlu.

Yorum

• GencTurk6161
                          • 24.01.2009
                          • 1061
                          • Trabzon

Ağaoğlu vizyonuna sahip önceliği Trabzonspor olan herhangi biri başkan olabilir. İlla Ağaoğlu olması gerekmiyor.
                          Türk futbolunun rezaleti ortada. Bok çukurunda boğulsunlar.
                          ***GeNÇ***

Yorum

• Fatih Çelik
                            • 22.01.2014
                            • 13024
                            • İstanbul

Bizce olsun da karar mercii çok uzun zamandır taraftar değil malesef.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• erenslash
                              • 03.09.2012
                              • 9956
                              • Güney Amerika

İlk olarak mmert tarafından gönderildi

Ertuğrul Doğan emlak işlerine bakan çantacısı Zeyyat'ı Asbaşkanı yaptı. Trabzon'da bıraktı. Tarihin en kötü yöneticisi kendisi. Turşucu. Levent Tan (gazeteci) mafyaya dövdürttü. Derviş Köz vs gibi bir sürü vasıfsızı yönetici aldı. Ne kadar cahil cühela şamar oğlanı varsa yönetici aldı hepsine bir tasma bağladı. Tasma bağladı ki kendisi gibi yapmasın kimse. Yönetimi zayıflattı kulübü idari anlamda dar boğaza soktu. Ertuğrul Doğan Trabzonspor'un beka sorunudur. Bir sorun çözmeye muktedir olamayan bir adamdır. Sefil taraftar gruplarına, uyuşturucu müptezeli influencer birkaç dangalağa para verip köpekliğini yaptıran birinin Trabzonspor'a fayda verecek bir vizyonu olabilir mi? İtalya'da yanındaki eskortla para kaptıran dingil bir kara para aklayan adamı yönetici yaptı. Yaşadığımız rezillikler cabası.
                              mevzulardan haberım yok .baya drama olmus demek. Trabzonsporun cıkarını dusunen bır ısım lazım bıze. dogruysa bunlar lazım degıl bıze bu ınsanlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...