14 Eylül 2025 FB Yöneticisi Hulusi Belgü Açıklamaları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Vkgz
    • 29.11.2005
    • 11633
    • İstanbul

14 Eylül 2025 FB Yöneticisi Hulusi Belgü Açıklamaları

Tum Trabzonspor camiasına gider yapan açıklamalardır. Bizim başkan birşeyler gevelerken bu adam sampyonlugumuzu unutamamislar falan diye camiasını haksızca savunuyor.
    Önce TRABZONSPOR
  • Cem Balcı
    Forum Yöneticisi
    • 16.09.2007
    • 14200
    • Mağaza yöneticisi
    • Ankara

Bunlar ar damarı çatladığı için normal.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Harun CAN
      • 16.12.2005
      • 2129
      • Mühendis
      • Trabzon

Hulusi Ergün diye bir yönetici yok. Bana göre 8-10 mesajdan sonra konu duracağı için böyle bir başlık da olmamalı ama madem açıldı o şahsın adı Hulusi Belgü.

Yorum

• Tunga
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 29.11.2004
        • 11392
        • Yüksek Mühendis
        • İstanbul

Kendisi Kayınpederinin şirketinin içini boşaltıp kaçan ve kendine şirket kuran bir büyük ve namuslu yatırımcıdır. Naylon fatura işlerini de bilen ama tek bildiği arsızlığı bile profesyonelce yapamayacak kadar büyük bir beceriksiz olur.

GS camiası bunun gibileri yem gibi yutar, yutuyor da. Dişi bize geçebiliyor maalesef şu an için. Eskisi gibi olsak, o da olmazdı. Evinden alırlardı.
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• alper*
          Cezalı Üye
          • 01.03.2008
          • 16851
          • Güney Amerika

Bu adamın Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün yönetiminde olması çok şaşırtıcı benim için.

Evveliyatında twitterda yazdıklarından tanırım. Gerçekten yönetimin bir parçasıymış.

Biraz da abartarak söyleyeyim, Rambo Okan'ı oralarda görsem daha az şaşırırdım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...