Katılan bütün renktaşlarımıza selamlar...
BordoMavi.Net İstanbul Kahvaltı Organizasyonu - 14.09.2025 Saat: 10:00 - Maltepe Cemil Usta
Daraltma
X
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir. -
Harika bir organizasyon oldu. Kimin aklına gelip emeği geçtiyse şahsım ve eşim adına çok teşekkür ederim. Kaç yıl geçerse geçsin, kaç yıl irtibatta olmazsak olmayalım hiçbir şey değişmiyor. İnanılmaz güzel bir aile olmuşuz . Görüştüğüm-görüşemediğim herkese tek tek teşekkür ederim. iyi ki varsınız, iyi ki bu ekibin bir parçasıyımYorum
-
Çok güzel mekanda, çok güzel bir organizasyon eşliğinde, çok güzel insanlarla, çok güzel bir zaman geçirdim.
Yıllardır görmediğim eski dostlar, forumdan bildiğim ama bugüne kadar yüzünü görmemin kısmet olmadığı arkadaşlar, getirip götürenler ve bu güzel seyahate refakat edenler.
Sağ olun, var olun.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)Yorum
-
Biz çok güzel bir aileyiz. Başka şehirlerde de organizasyonların olmasını diliyoruz.1 FotoğrafYorum
-
Dünün tek güzel yanıydınız. Hepinize teşekkür ederim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Yine tadı damağımızda kaldı.
Oğlumla ilk defa bu boyutta bir BMN organizasyonuna gelmek de ayrı bir keyifti.
Arayı çok açmayalım.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Şehir dışındaki bir işimden dolayı katılamadım. Yazma fırsatını yeni bulabildim. Kusura bakmayın.Bordo MaviYorum
-
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Yıllar önce tek olarak katıldığım organizasyonlardan sonra bugün ailemle katıldığım bir organizasyon oldu.
Buradaki arkadaşlık ve dostluklarımdan çok anı biriktirdim.
İyi ki varsınız."Dünyada bir yerdeyim ben"Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum