Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

.
    En son Macellan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

üstat , bizim taraftar ne zaman hakemi baskı altına alabilmiş ki??
      Bizim taraftarın laylaylom tezahuratlar yerine anlık oyunu takip ve anlık tepkiler vermesini beğenen biri olarak hakemi baskı altına alma işini geçmişte iyi yaptığımız düşünüyorum,bunu eski hakemlerin açıklamalarında da görebiliyoruz.
      Sahada hakkını aramayan futbolcular ve biraz rekabetten uzaklaşınca taraftar da o baskı işini unuttu ama dediğim gibi maçı takip ve anlık tepki konusunda bizden iyisi yok Türkiye'de.Hakemi de baskı altına alabiliriz,Kocaeli ve Kasımpaşa maçı hakemleri çok art niyetliyidi bize karşı,yönetim takip ediyordur bu işleri umarım.
      • Memento mori

Yorum

evet geçen maç sonradan oyuna giren sikan,cham,mendy takımın çehresini değiştirdi.

---------------------ugurcan-------------

pina-----------savic-----------batagov-------mustafa

-----------folcarelli--------mendy--------cham---------

zupkov------------------onuachu/sikan----------------------olaigbe
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

evet hiçbir şey olmamış gibi "maçımıza falan falan atanmıştır" demeye aynı usul duyurmaya devam ediyorlar
          çıt yok
          puan kaybedince üfürükten açıklamalar gelir
          kaybetmedikçe sorun yok yani
          lan çuval koyun fotoya çuval
          düdüğün yerine patates koyun

Trabzonspor

@Trabzonspor
          ·
          56d
          Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında, 24 Ağustos Pazar günü Papara Park’ta Hesapcom Antalyaspor ile oynayacağımız karşılaşmayı hakem Ali Yılmaz yönetecek.​
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

camia çocuğu amatör fatih hocam öyle utanç verici bir futbol oynatıyor ki stadın 20 dakika mesafesinde oturan insanlar bile stada gitmeye tenezzül etmiyor.

stat dolmuyor diye kimseye kızamam. sonuçta adam enayi mi para veriyor sahada bir şeyler görmek ister.

yani ben bu maçı vip tribününden izlemek için 3 5 bin tl para bayılıp karşılığında vakayeme okay ozan visça gibi tipleri izlersem hayatın anlam ve önemini sorgularım.
            En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

1.60 civarı oranımız mevcut

(UEFA)

Yorum

İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adam bize transfer olduktan sonra cezayı açıklamak konusunda itiraz edilebilir. Belki halen daha Fransa takımı oyuncusu olsa 4 değil 2 maç ceza alacaktı. Hatta bu cezaya Bastia ile beraber itiraz etmek lazım.
                Cezayı ligde değilde ziraat kupasında çekmesi gibi bir yola gidilecekmiş,bunun yolu açıkmış.büyük ihtimal tff den verilmiştir zaten bu bilgi böyle başvurun diye.

Tff-fifa-uefa dünyadaki en fırıldak ilkesiz kurumlar bunu şike davasında gördük.merak etmeyinbi çözüm bulurlar bence,ilk maçta kadroda olur gara uşak..
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cezayı ligde değilde ziraat kupasında çekmesi gibi bir yola gidilecekmiş,bunun yolu açıkmış.büyük ihtimal tff den verilmiştir zaten bu bilgi böyle başvurun diye.

Tff-fifa-uefa dünyadaki en fırıldak ilkesiz kurumlar bunu şike davasında gördük.merak etmeyinbi çözüm bulurlar bence,ilk maçta kadroda olur gara uşak..
                  Böyle bir durum varsa çok iyi olur ya. Şu çocuk bir an önce sahaya çıksın istiyorum. Bıktım hantal, hareketsiz adamlardan. Okay maç boyu ileri iki tane top atacak diye eziyet çekiyoruz. Son maçta fena değildi ama ne olursa olsun Okay’ın olduğu bir orta saha rakibe üstünlük kuramaz.

Bu adama bu yaşta bu parayı verdiysek hem de şu zamanlarda Olai direk sahaya çıkacak. Alışma, uyum bunlar bizim için fasarya. Alışanlar ne oynuyor ki bırakın da şu adamı hemen görelim.
                  En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

Bu maç geride bıraktığımız 2 maç gibi olmaz bence.ya ileri doğru patlarız ya geriye.ya farklı net bir skor alırız yada şok bir skorla ayrılırız..
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Maça 2 gün var kombine ve gruplar harici satış 4-5 k bu taraftar ne istiyor tam olarak o stada gitmek için

Yorum

İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maça 2 gün var kombine ve gruplar harici satış 4-5 k bu taraftar ne istiyor tam olarak o stada gitmek için
                        bedava bilet + bedava ulaşım + masaj
                        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Liga basladi ancak iki galibiyetle girilen ligde oynanan iki mactaki oyun da, oyunu kurgulayan hoca da tat vermiyor. Bu bana 2001-02 yilinda tekelioglu ile ilk dört macta 4 galibiyetle girilen sezonu hatirlatiyor! Sonrasinda da gelisen sürec malum, ligde kalmayi da samsunspor macinda garantilemistik.
                          Bu yil ligden düsme sorunu olacagina ihtimal vermiyorum ancak hocamizin futbol bilgisinin, temel genel kültürünün sadi hocanin cok gerisinde oldugunu görüyoruz. Geldiginden bu Yana daha tam anlamiyla dogru bir cümle kurabilmis degil, Ve biz bu hocadan teknik, Taktik bilgilerini oyuncularina aktarmasini bekliyoruz. Bereket agzi iki laf yapan bir cevirmenimiz var. Umuyoriz ki hocanin düsüncelerini, taktiklerini kendi düsünce süzgecinden gecirerek düzgün, anlasilabilir hale getirip oyunculara aktariyordur.
                          Ilk dört mac öyle ya da böyle kazanilir fener maci ile düsüs baslar, 12-13. Haftalarda hoca gider, avci gelir, sezonun ilk devresiyle de avci gider.

Düzeltme: 2001-2001 sezonuymus. Tesekkürler düzeltme icin.
                          En son blues tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Liga basladi ancak iki galibiyetle girilen ligde oynanan iki mactaki oyun da, oyunu kurgulayan hoca da tad vermiyor. Bu bana 2000-01 yilinda tekelioglu ile ilk dört macta 4 galibiyetle girilen sezonu hatirlatiyor! Sonrasinda da gelisen sürec malum, ligde kalmayi da samsunspor macinda garantilemistik.
                            Bu yil ligden düsme sorunu olacagina ihtimal vermiyorum ancak hocamizin futbol bilgisinin, temel genel kültürünün sadi hocanin cok gerisinde oldugunu görüyoruz. Geldiginden bu Yana daha tam anlamiyla dogru bir cümle kurabilmis degil, Ve biz bu hocadan teknik, Taktik bilgilerini oyuncularina aktarmasini bekliyoruz. Bereket agzi iki laf yapan bir cevirmenimiz var. Umuyoriz ki hocanin düsüncelerini, taktiklerini kendi düsünce süzgecinden gecirerek düzgün, anlasilabilir hale getirip oyunculara aktariyordur.
                            Ilk dört mac öyle ya da böyle kazanilir fener maci ile düsüs baslar, 12-13. Haftalarda hoca gider, avci gelir, sezonun ilk devresiyle de avci gider.
                            Bahsettiğiniz sezon bir sonraki yani 2001-02'ydi. İlk hafta Dolmabahçe'de Bjk'yi yenmiştik. Bursa'ya beş attığımız maçın uzatmalarında Hami'nin kolu kırıldı, takım da ilk üç haftadaki üç galibiyetin ardından serbest düşüşe geçti.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Antalya izledim kadar pek bir numarasi yok. Ama bizide begenmiyorum. Atan kazanir maci gibi. 55%:45% biz 1:0 aliriz
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Liga basladi ancak iki galibiyetle girilen ligde oynanan iki mactaki oyun da, oyunu kurgulayan hoca da tad vermiyor. Bu bana 2000-01 yilinda tekelioglu ile ilk dört macta 4 galibiyetle girilen sezonu hatirlatiyor! Sonrasinda da gelisen sürec malum, ligde kalmayi da samsunspor macinda garantilemistik.
                                Evet genel gidişat bunu gösteriyor da,
                                hoca yorumun insanı ürbertiyor,
                                AA tekrar bu kulüpte hocalık yapabilir mi yaa, ülkecek kafayı sıyırdık, hiç bişi bizi rahatsız etmiyor artık evet ama ne biliyim şaka gibi valla.
                                Olmaz da diyemiyorum
                                En son Dexter M. tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X