Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu salak salak müzikleri kim yapıyor ? Apaçi apaçi şeyler dinletiyorlar insanlara. Koysana marşları

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaleci kariyer maçı oynuyor.

Musti,Batagov,Tim,Zubkov
      Aman nazar deymesin.
      Alayını üzerine işanladılar.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bunun tek sebebi agusto yerine iyi bir 10 numara olmayışı onuachu ilerde stoperlerle boğuşurken arkada birinin şut tehtidi olması lazım ama yok.
        ayrıca okayla arkadan oyun kuramıyoruz. folcarelli yine iki kişilik oynuyor.
        tüm yük kanatlara biniyor ama becerip orta açamıyoruz onuachuya

antalyaspor'un ceza sahasına gelen her top tehlike oluyor.

bizim oyuncular beceriksiz olmasa maçı koparırdık.

folcarelli orta sahayı tek başına domine ediyor.

ben mendi-folcarelli-cham orta sahasını merak ediyorum bir türlü izleyemedik.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Emre Aşık aslkdmlaksmdlkasmd
          ( ゚д゚)

Yorum

• Tek santrafor oynasak Onuachu sanki daha etkili olacak gibi geliyor bana. Yanındaki arkadaş alanını daraltıyor

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Golde diğer açıdan çok net belli oluyor kaleci dokunmuş, yüzde yüz gol iptal edilmiş.

Maç sonu ortalik karismali artik. Var başında kim varsa Muharrem Usta Deniz Ateş Bitnel olayı gibi inceldiği yerden kopsun seklinde üstüne gidilmeli.

Bu iş baska turlu çözülmez. TFF bize savaş açmış, cevap vermeliyiz.
              Kelle almadığın sürece kelleni alırlar. Korkmalı hakem triosu cesaret edemesin hakemliği bitirilsin

Yorum

• ya ben onuachu'ya değdiğini görüyorum bilgisayar ekranından, yanlış doğru bilmem de onuachu'ya değiyorsa bu pezevenge niye izlettiler abi pozisyonu?
                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Dün yazmıştım Antalya'nın defansı evlere şenlik. Biraz becerikli olabilsek üçlemiştik ilk yarıdan

Yorum

• Mendy giriyor.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onuachuya top değmiyor. Değse o top bambaşka yöne gider.
                      Top zaten yon degistiriyor da kalecinin elindenmi onuachunun kafadanmi 2 aci farkli izlenim veriyor.dedigim gibi onuachuya ofsayt caldi hic itiraz etmedi hakeme ben burdan yola cikarak kafasina degdiden yanayim..yaniliyorda olabilirim cok ilginc pozisyon..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Felipe çok azimli ve çalışkan bi uşak ama yetenek ve beyin kısıtlı.ekubana çok benziyor.sikan dan ise çok daha iyi bence.
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Jabol çıkıyo geçmiş olsun ilk şehidi verdik.

Yorum

• Mendy girdi falcorelli sakatlandi cok kotu oldu bu
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya ben onuachu'ya değdiğini görüyorum bilgisayar ekranından, yanlış doğru bilmem de onuachu'ya değiyorsa bu pezevenge niye izlettiler abi pozisyonu?
                              Aktif mi değil mi diye gösterdiler herhalde.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Folcarelli erkenden çıktı. Sakatlık vs yoktur umarım.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X