Şu salak salak müzikleri kim yapıyor ? Apaçi apaçi şeyler dinletiyorlar insanlara. Koysana marşları
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 3.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci kariyer maçı oynuyor.
Musti,Batagov,Tim,Zubkov
Aman nazar deymesin.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun tek sebebi agusto yerine iyi bir 10 numara olmayışı onuachu ilerde stoperlerle boğuşurken arkada birinin şut tehtidi olması lazım ama yok.
ayrıca okayla arkadan oyun kuramıyoruz. folcarelli yine iki kişilik oynuyor.
tüm yük kanatlara biniyor ama becerip orta açamıyoruz onuachuya
bizim oyuncular beceriksiz olmasa maçı koparırdık.
folcarelli orta sahayı tek başına domine ediyor.
ben mendi-folcarelli-cham orta sahasını merak ediyorum bir türlü izleyemedik.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolde diğer açıdan çok net belli oluyor kaleci dokunmuş, yüzde yüz gol iptal edilmiş.
Maç sonu ortalik karismali artik. Var başında kim varsa Muharrem Usta Deniz Ateş Bitnel olayı gibi inceldiği yerden kopsun seklinde üstüne gidilmeli.
Bu iş baska turlu çözülmez. TFF bize savaş açmış, cevap vermeliyiz.
Yorum
-
ya ben onuachu'ya değdiğini görüyorum bilgisayar ekranından, yanlış doğru bilmem de onuachu'ya değiyorsa bu pezevenge niye izlettiler abi pozisyonu?İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Onuachuya top değmiyor. Değse o top bambaşka yöne gider.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ben onuachu'ya değdiğini görüyorum bilgisayar ekranından, yanlış doğru bilmem de onuachu'ya değiyorsa bu pezevenge niye izlettiler abi pozisyonu?( ゚д゚)
Yorum
Yorum