Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• değmemiş topa onuachu.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Onuachu dokunmuyor kesinlikle.

Kaleci dokunuyor, Onuachu da refleks veriyor.

Tebrikler satılmış itoğlu itler !
      McLas was Here

Yorum

• Resmen buz gibi golümüzü g.tlerinden uydurdukları bir ofsaytla yemişler. Adam bariz pasifde.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• zubkov, mustafa, folcarelli çok iyi devre çıkardılar. olaigbe ve sağbek de belli kısımlarda iyi katkı verdiler. hoca bu oyunu oynayacaksa forvet ikilisi onuachu - augusto olmaz. sikan-augusto görece daha dengeli olur. onuachu ne kadar erken çıkarsa maçı o kadar çabuk koparırız diye düşünüyorum.
          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Folcarelli ve onuachu fazia. Bu yıl golerimiz de zubkov var. Nazar dwğmesin
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• biri veya ikisi de dokundu. çünkü top hafif yön değiştiriyor. ama kaleci mi onachu mu yoksa ikisi -birden mi dokundu. detaylı göstermediler

Yorum

• Ulan dokunsa ne olacak çizgi yanlış yerden çekiliyor, Onuachu dokununca Antalya defansi zaten önde?

Ya ben mi kuralları yanlis biliyorum bu salaklısalakliklar hep mi bizi buluyor, Onuachu dokunduktan sonra çizilmesi gereken çizgi Augusto dan itibaren niye çekiliyor bu ne salakça iş????

Yeter vallahi yeter Var ı kılıfına uydurdular bizi doğruyorlar.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Allah Kitap aşkına şu takıma adam gibi bir 10 numara. Bütün taşlar yerine oturacak.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Bize gelince en ince ayrıntısına kadar inceleyip iptal ettirirler pozisyondan pozisyon çıkarmaya çalışırlar art niyet var çünkü. Geçen yılda her golden sonra inceleme olurdu çoğunuda iptal ederlerdi yalandan böyle böyle doğruyorlar bizi.Söz konusu fener veya gs ise yeterki orta hakem gol versin üzerini kapatır geçerler.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      değmemiş topa onuachu.
                      bana da çok net değmiş gibi görünüyor. top onuachu'nun kafasından sonra yön değiştiriyor zaten ben yanlış görmüyorsam.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Dokunup dokunmamak değil de aktif mi pasif mi gel ona bak diye çağırmış olabilir mi onachu değmese de ofsayt olabilir mi
                        güzel pozisyondu golle bitse cok guzel olacakti
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Tertemiz goldü bu arada. İlk yarının son saniyelerinde verdikleri açıdan çok net görünüyordu.

Yorum

• bunun tek sebebi agusto yerine iyi bir 10 numara olmayışı onuachu ilerde stoperlerle boğuşurken arkada birinin şut tehtidi olması lazım ama yok.
                            ayrıca okayla arkadan oyun kuramıyoruz. folcarelli yine iki kişilik oynuyor.
                            tüm yük kanatlara biniyor ama becerip orta açamıyoruz onuachuya

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            30.dakikadan sonra maç tek kaleye döndü. iyi oynuyoruz ama sonuca gidemiyoruz.

paslar ve son vuruşlar iyi olsa maç ilk yarıdan biterdi.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Yavaşlatın izleyin. Top kalecinin elinden sekiyor. Allah belanızı versin yediler golü. Bu açı da hiç gösterilmedi.

Yorum

• Tekniğimiz ne kadar zayıfsa ikili mücadele gücümüz de o kadar yüksek. Bu sayede anadolunun trişka topçularının *mına koyuyoruz 1 e 1 lerde vs. Mendy Cham vari kızkardeşler oynamadığı sürece bu gücü koruruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X