değmemiş topa onuachu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 3.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
zubkov, mustafa, folcarelli çok iyi devre çıkardılar. olaigbe ve sağbek de belli kısımlarda iyi katkı verdiler. hoca bu oyunu oynayacaksa forvet ikilisi onuachu - augusto olmaz. sikan-augusto görece daha dengeli olur. onuachu ne kadar erken çıkarsa maçı o kadar çabuk koparırız diye düşünüyorum.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Ulan dokunsa ne olacak çizgi yanlış yerden çekiliyor, Onuachu dokununca Antalya defansi zaten önde?
Ya ben mi kuralları yanlis biliyorum bu salaklısalakliklar hep mi bizi buluyor, Onuachu dokunduktan sonra çizilmesi gereken çizgi Augusto dan itibaren niye çekiliyor bu ne salakça iş????
Yeter vallahi yeter Var ı kılıfına uydurdular bizi doğruyorlar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bize gelince en ince ayrıntısına kadar inceleyip iptal ettirirler pozisyondan pozisyon çıkarmaya çalışırlar art niyet var çünkü. Geçen yılda her golden sonra inceleme olurdu çoğunuda iptal ederlerdi yalandan böyle böyle doğruyorlar bizi.Söz konusu fener veya gs ise yeterki orta hakem gol versin üzerini kapatır geçerler.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeğmemiş topa onuachu.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Dokunup dokunmamak değil de aktif mi pasif mi gel ona bak diye çağırmış olabilir mi onachu değmese de ofsayt olabilir mi
güzel pozisyondu golle bitse cok guzel olacaktihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
bunun tek sebebi agusto yerine iyi bir 10 numara olmayışı onuachu ilerde stoperlerle boğuşurken arkada birinin şut tehtidi olması lazım ama yok.
ayrıca okayla arkadan oyun kuramıyoruz. folcarelli yine iki kişilik oynuyor.
tüm yük kanatlara biniyor ama becerip orta açamıyoruz onuachuya
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30.dakikadan sonra maç tek kaleye döndü. iyi oynuyoruz ama sonuca gidemiyoruz.
paslar ve son vuruşlar iyi olsa maç ilk yarıdan biterdi.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum