Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Black Card

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BMN yine farkını ortaya koymuş. Bu ekibin parçası olmak çok güzel hissettiriyor. İyi ki varsın BMN.
    www.x.com/zykmda

Yorum

Arkadaşlar sorduğum soruya cevap alamadığım ve uzun yıllardır burada olduğum için birkaç şey söylemek istiyorum.

BMN'de ne zamandan beridir organizasyonlar chat odalarında organize edilir oldu? Whatsapp gruplarında dönüyorsa herşey biz neden, ne için buradayız?

Siz şu davranışınızla geri kalan üyelere 'whatsapp grubundaysan haberin olur, olmazsa olmaz, yazarsanız yazın, yazmıyorsanız keyfinize bakın' demiş oluyorsunuz ve bunu demeye zerre kadar hakkınız yok, bu saygısızlığı yapamazsınız. BMN'nin yeri www.bordomavi.net adresi; ruhu da yazarlarıdır, whatsapp gruplarındaki belli bir kesimin değil.

Burada uzun yıllardır, yakın zamandır yazılarıyla emek veren, BMN'yi kendinden bir parça olarak gören yazarları kenara itip elinden geldiğince maddi yardımda bulunmalarını gözardı ederek, bu mutluluğa ortak olmalarını istemeyerek 'BMN Trabzonsporlular Birliği' gibi, 'BMN Ailesi' gibi içini boşalttığınız sözler ile anca egonuzu tatmin eder, kendinizi gülünç duruma düşürürsünüz arkadaşlar.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar sorduğum soruya cevap alamadığım ve uzun yıllardır burada olduğum için birkaç şey söylemek istiyorum.

BMN'de ne zamandan beridir organizasyonlar chat odalarında organize edilir oldu? Whatsapp gruplarında dönüyorsa herşey biz neden, ne için buradayız?

Siz şu davranışınızla geri kalan üyelere 'whatsapp grubundaysan haberin olur, olmazsa olmaz, yazarsanız yazın, yazmıyorsanız keyfinize bakın' demiş oluyorsunuz ve bunu demeye zerre kadar hakkınız yok, bu saygısızlığı yapamazsınız. BMN'nin yeri www.bordomavi.net adresi; ruhu da yazarlarıdır, whatsapp gruplarındaki belli bir kesimin değil.

Burada uzun yıllardır, yakın zamandır yazılarıyla emek veren, BMN'yi kendinden bir parça olarak gören yazarları kenara itip elinden geldiğince maddi yardımda bulunmalarını gözardı ederek, bu mutluluğa ortak olmalarını istemeyerek 'BMN Trabzonsporlular Birliği' gibi, 'BMN Ailesi' gibi içini boşalttığınız sözler ile anca egonuzu tatmin eder, kendinizi gülünç duruma düşürürsünüz arkadaşlar.
        Selam kardeşim.

Bilgi vermediğimiz için siteminde haklısın.

İzah edeyim sürecin nasıl geliştiğini.

Bu kararı aldık. BMN'nin de kasasında ciddi bir meblağ vardı herhangi bir yere harcamadığımız. Üstünün tamamlanması gerekirken tabii ki forumda başlık açılması gündeme geldi.

Devlet kademesinde yer alan bazı büyüklerimiz şu dönemde izinsiz para toplamanın ciddi sıkıntı yaratacağını belirterek bunu yapmamamızı önerdiler.

Whatsapp grubundan öğrenmek diye bir şey yok. Bilen az sayıdaki kişinin konuşmasına denk gelinmiş olunabilir whataspp'ta.

Forum'un güncellenmesinin ardından dernekleşme - şirketleşme gibi bir husus mecburen yapılacak, o zaman böyle dertlerimiz kalmayacak. Her şey hukuka ve muhasebeye uygun olacak.

Ama "para istemediğimiz" için aile olgumuzun sorgulanmasını acımasızca bulduğumu belirtmek istiyorum. Kendini BMN'ye ait hisseden herkes bu olgunun ortağıdır. Örneğin bazı YK üyelerinin hatta kurucu üyelerin bile süreçten haberi yoktu forumda başlık açılmadığı için. Sence onlara da mı bahsettiğin muameleyi yapıyoruz? Düşünmek zorunda olduğumuz saçma prosedürlerin bir sonucu sadece. Bazen kapıcı aidatı getirir, babandan istemezsin, cebinde vardır, 200 lirası eksiktir, abinden onu da alır ödersin. Böyle bakmak lazım.

Özetle, özeleştiri yapıyorum hissettiklerinde haklısın ama sen de özeleştiri yap, söylediklerin biraz acımasızca olmuş.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Ben Anıl'ın böyle hissetmesinden memnun oldum. Ama burayı onun önemsenmesini beklediğinden daha çok önemsediğimize yemin edebilirim. Biraz beklerse ispat da edebilirim.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Burada bi para toplandı mı acaba ? Kaçırdıysam çok üzülürüm hiç dikkat etmedim
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

merhaba Anıl;
              haklısın hem de çok
              bize de ciddi uyarı geldi para toplama ilanı ile ilgili.
              lütfen bizi anla
              buna nasıl bir çözüm buluruz kısmı
              Metin'in yazdığı gibi seçenekler ile olur ki
              o süreçleri de aşmak için uğraşıyoruz
              saygılar ve sevgiler
              BMN KOCAELİ

Yorum

İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayır. Parayı kapalı devre olarak topladık. Yukarıda Mollasalihoğlu sebebiyle birlikte açıkladı.

Emin olun biz de bu organizasyonu Forum'da geniş katılımlı şekilde yapmayı çok istedik ama elimizi kolumuzu bağlayan bazı konular vardı.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Numan;
                  para toplama ilgili bilgilendirmeleri mesajlarımızda yazmaya çalıştık
                  esenlikler dilerim
                  BMN KOCAELİ

Yorum

Tepkini anlıyor ve kıymetli buluyorum. Bu mesajınla birlikte; imece usülü iş yapmanın, katılımcılığın, birlikte başarma hevesinin önemini gösteriyorsun. Çünkü BMN hemen hemen her organizasyonu bu şekilde gerçekleştirdi.

Açık ve kendi adıma konuşayım, mevcut yönetimin gelir elde etme yöntemleri ve harcama şeklini iki yıldır görüyoruz. Bu yönetime destek olup olmamayı kendi içimde sorguladım. Ancak "konu yönetim değil Trabzonspor" deyip projeye katıldım.

"BMN Ailesi" kavramının içi boşaldı mı? Bence aksine, yıllardır Forum'a girmemiş nice arkadaşımız, üyemiz, renktaşımız ulaştı.

Burada başlık açamamanın sebep ve sakıncalarını üstte dostlar izah etmiş. Ya düşünsene, hangimiz böyle bir şeyden imtina ederiz?

Kısacası gizli saklı değil biraz hassas bir süreçti. En nihayetinde kulübün projesine de whatsapp grubu değil BMN olarak adımızı yazdırdık. Sen, ben, o; hepimiz.

Hassasiyetini anladığımı tekrar edeyim. Umarım sen de beni anlamışsındır.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Beyler tebrikler,burada yönetimi ve özellikle başkanı savunuyor gibi göründüğüm için çok sert eleştiriler aldığım ve neredeyse suçlandığım bir ortamda,çoğu BMN üyesinin başkana ve yönetime eleşitiride bulunduğu,memnun olmadığı şartlarda bile Trabzonspor için ne gerekiyorsa onu yapan bir kitle gerçekten çok değerlidir.

Emeğinize sağlık ve kesenize bereket.Ben de katılmak isterdim ama yukarıdaki açıklamalar durumu net olarak ortaya koyuyor,bir sonraki sefere inşallah.

Bir kez daha gurur duydum BMN ile.
                      • Memento mori

Yorum

Hiçbir dahilim olmamasına rağmen gurur duydum umarım önümüzdeki organizasyonlarda bizleri de dahil edersiniz

Yorum

Arkadaşlar sert bir yazı paylaştığım için ve ayrıca kalbini kırdığım insanlar olduysa da özür dilerim. Sizleri de BMN'yi de seviyorum. Kusuruma bakmayın.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X