Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Black Card

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Black Card

Başkan Ertuğrul Doğan, TS Black Card ismiyle bir kampanyanın başlatıldığını duyurdu.

Sadece 10 bin adet olup 5000 eurodan satışa çıktı.

Kart hakkında daha detaylı bilgiye ana sayfadan ulaşılabilir:

En son Anıl C tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Nevzat Aydın ve Hekimoğlu Döküm, 61 adetle ilk alanlar oldu.
    Yönetim kurulu üyeleri de toplam 210 adet kart aldı
    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

Kısa sürede tamamının satılıp tahsil edildiğini varsayalım: 50 Milyon Euro...

Trabzonspor'un açıklanan yıllık zararı 32,5 Milyon Euro...

Nwakaeme ve (Allah korusun) Savic'in erken emeklilik primlerini ekleyince denkleşiyor.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

güzel kampanya bakalım şampiyonluk maçında stada gelen siyasetçiler kaç tane alacak. olayın takipçisiyiz.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Bu Para Kulübün kasasina mi girecek??
          inanalim mi??
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Bu tutarları verebilecek Trabzonsporlu sayısı az. Ağaoğlu'nun 1 milyon TL'lik şampiyonluk anıtı da belirli isimler arasında dönüp dolaşıp, hedefe ulaşamamıştı. Genel taraftara da hitap edebilecek kartlar çıkarılabilirdi, bronz-silver-gold gibi. Tabii bu tarz organizasyonlar da kulübe aidiyet hissinin arttığı dönemlerde başarılı olur bence.

Yorum

Kimse kusura bakmasinda bi yönetim ne zaman taraftardan para istemeye basliyorsa yolun sonuna geldi demek..
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu tutarları verebilecek Trabzonsporlu sayısı az. Ağaoğlu'nun 1 milyon TL'lik şampiyonluk anıtı da belirli isimler arasında dönüp dolaşıp, hedefe ulaşamamıştı. Genel taraftara da hitap edebilecek kartlar çıkarılabilirdi, bronz-silver-gold gibi. Tabii bu tarz organizasyonlar da kulübe aidiyet hissinin arttığı dönemlerde başarılı olur bence.
                Bu rezil kontratlar rezil transferler vs oldugu sürece cogu kisi para vermez bu Yönetime.
                Kac kez yazdim bilmiyorum kimse calisip kazandigi parayi bilerek ve görererek böyle hic edildi bir ortama vermez.Isterse asgari ücretli olsun isterse multi milyarder dollar zengini olsun.

Bu yönetimin kredisi tükendi. Ha bunlari destekleyen kanat arkadan tehdit ile zenginleri zorlarsa o zaman biraz para cikar.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Para Kulübün kasasina mi girecek??
                  inanalim mi??
                  Ne kasası? Vakame, Visca, Savic sırada bekliyor daha.
                  Elazığ'lı.

Yorum

Havada kalir gibi duruyor.trabzonlu zenginlerin konu trabzonspor olunca zaten ceplerinde akrep oluyor malum, ustune birde bu yonetimin har vurup harman savurmasi basarisiz vizyonsuz guven vermeyen transfer politikasi ve idare edememezligi eklenince basariya ulasmasi cok zor .alabilecek gucum olsada ben olsam bende vermem bu yonetimin basinda oldugu organizasyona 1 kurus para , vermiyorum da zaten son 3 yildir katkim yok klube, olmazda bu zihniyet orda oldukca..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Su ana kadar 2,6 mio euro toplandi güya .Ben o 210 Yönetim kurulun aldigi Biletlere güvenmiyorum gene kolpa sikiyordur.O tursucu kalpten gider 5 euro verse bile karsiliksiz.

10-12 Mio euro toplansa basari sayarim ama 4 Mio bile zor görür.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Elazığ'lı.

Yorum

Elazığ'lı.

Yorum

GyOou_9WYAAziEw?format=jpg.jpg

10 bin değil bin tane bile satamayacak,
                            inanan kalmadı çünkü heyecan bırakmadı kimsede,
                            herkes neredeyse yine bu sezon neler olacağını şimdiden tahmin ediyor,
                            maalesef yanılma olasılıkları da çok az
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

iyi bir proje ama takımın kötü olması ve mevcut yönetimi beğenmeyen insanların fazla oluşu başlatılan kampanyanın büyük kitlelere ulaşmasını engeller. ek olarak bu tarz projelerde hep aynı kişiler etrafında dönüp duruyoruz. hani nerde şehrin ileri gelenleri falan. yazık. sıfır icraat ama her şeyin iyisini istemeye devam!
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X