Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşa 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayret...
    iki ağır adamı çıkardı...
    Niye ki??
    Garip geldi bana...

Yorum

• Fatih tekkeyi 5 hafta sonra gönderirsiniz. Çok bilmiş taraftar grubu fatihide yedi. Erken dedik dinletemedik. Neyse yaşayıp görün

Yorum

• Hayreeeet. Hayret.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Oyuncu değişikliği için 60. dakikanın bitmesini bekleyenlerden hoca moca olmaz.

Tarih bu tür hoca çöpleri ile doludur.
          McLas was Here

Yorum

• onuachu çıktığına göre gol beklentimiz 0.01 e düşer
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• ruh hastasi hocamiz var, viscayi nasil bu kadar oynatdin ben olsam kadro disi birakirdim coktan ama tabi kocaelispor macina 25 dk 1 kere topa tokunmiyan adam 1 hafta sonra ilk on bir oynar gayet normal

Yorum

• eskihellaç ın en büyük eksiği dripling yaparken kafasını kaldırmaması

onuda yapabilse harika olacak, dripling sonrası olaigbeye pası vermeliydi
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih tekkeyi 5 hafta sonra gönderirsiniz. Çok bilmiş taraftar grubu fatihide yedi. Erken dedik dinletemedik. Neyse yaşayıp görün
                  Neye erken? Kaç sene beklenecek?

Yorum

• Adamım Sikan girdi oyuna, yapacak bişiler

Yorum

• Winck pici Olaigbe'nin bileğini meze yaptı sabahtan beri şimdi sedyeyle kenara geliyor

kalbinin ekmeğini yersin işte

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çıkmadan bir atağın daha içine edeyim bari dedi visca
                        aynen öyle, tüm ataklarimizin icine etti, korner freekick hepsini rakipe verdi son atagmizida icine etti

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          onuachu çıktığına göre gol beklentimiz 0.01 e düşer
                          zubkov sıkar birazdan.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Pina’yı da izleyip getireni ayrıca tebrik etmek gerek !
                            McLas was Here

Yorum

• Bu arada yıllarca peşinde koştuğumuz onuachu da ortalamada 60 dk’lık oyuncu. O kalıp 30dan sonra sürekli bir risk demek.

Yorum

• değişiklikler daha önceki maçlara göre bir nebze olsun doğru geldi bana. olaigbe'yi falan çıkarmadı en azından... sikan-augusto ikilisinin daha efektif olacağını düşünüyorum.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X