Yazık yemin ediyorum, 40 yaşındaki adam emeklilikten önce 6 milyon euro para cebine koyup gidecek. Olamaz böyle bir hainlik yani.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşa 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Şuan süper ligdeki en kötü teknik direktörlerden iki tanesinin maçı olacak. Kasımpaşa şu kadrosuyla ilk hafta antalyaspor'a yenildi. büyük ihtimalle bizde yenersek şota'yı kovacaklar. yeni aldıkları zenci bir oyuncu var adını unuttum bu sene ismini çok duyarız. seneye çok sağlam paraya satarlar. öyle bir maç ki tahmin yapmak zor. öne geçersek kasımpaşa arkada çok boşluk veriyor rahat galibiyet alabiliriz. ama biz geriye düşersek maç dönmez. 2. hafta olmasına rağmen bizim için kırılma maçı olur. puan kaybı yaşanırsa fatih tekke'nin olmayan kredisi azalmış olur. şu mevcut trabzonspor kadrosu anadolu takımlarına futbol mucizesi olmadığı sürece puan vermez. ama gel gör ki takımın başında hoca yok. senin bu sene yaptığın 4 tane transfere harcadığın paraya bak bide ligdeki diğer anadolu takımlarının toplam transfer maliyetine bak sonra konuş. her şey ortada.
Yorum
-
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazık yemin ediyorum, 40 yaşındaki adam emeklilikten önce 6 milyon euro para cebine koyup gidecek. Olamaz böyle bir hainlik yani.
Yorum
-
Çok önemli bir maç deplasmandan 3 puan çıkartırsak sonrasındaki ki iç saha maçlarıyla lige güzel bir giriş yapma fırsatımız olabilir
kasımpaşanın her zamanki gibi ligin ne yapacağı belli olmayan takımı özelliği devam ediyor.antalyaya karşı daha üstün olan taraf olmasına rağmen geçişlerden çok pozisyon verdiler ve kaybettiler.Savunmalarında ciddi arızalar var bu dönemde bizde cezayı kesmeliyiz.
oliagbe ve zubkov un performansları çok belirleyici olacak.Birde pina ve mustafa nın da ne yapacakları çok önemli.
Bizimde bir çok zaafımız var ama umarım daha az hata yapan biz oluruz.kocaeline karşı bile çok basit net pozisyonlar verdik.Özellikle ilk yarıdaki petkovicin kaçırdığı yüzde yüz gol şansı idi.Okay gibi tecrübeli bir oyuncunun kanattan topu getiren rakibi karşılarken nasıl duracağını bilmemesi kendisine yakışmadı.
Onuachu gibi bir silahı daha fazla beslemeliyiz.Duran topları daha etkili silah haline getirmeliyiz.
- Beğen 1
Yorum
-
başakşehir erteleme talep edecekmiş
o zaman şikecilerin maçları da ertelenir
bu sene komple ligi oynamayalım
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
geçen sene doğradılar
bu sene kaldıkları yerden devam ediyorlar
lan farklı bi şey yap
şunları aynı şekilde duyurup durma hayatına normal hiçbir şey olmamış gibi devam etme
isminin yerine patates koy
fotoya çuval koy
üç hafta açıklama yapma
...
protesto et
mikrofonlara salak saçma çocukca açıklamalardan daha etkili olur
image.pnghttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
Yorum
-
Zor maç,rakibin oyunu ve sahası bize hep ters geliyor,Şota da bu işe yıllarını vermiş iyi kötü,zaafları görüyoordur,Fatih Tekke'nin bekle gör oyununu tercih etmesini umuyorum.Kondisyon olarak hazır olmayan takımı da fazla zorlayarak yeni sakatlıklara sebep olmaması adına daha defansif bir oyun anlayışı ve hızlı adamlarla defans arkası uzun top denemesi mantıklı olur.En kötü beraberlik alırız diye düşünüyorum.- Memento mori
Yorum
-
geçen sene ilk hafta orta göbek: okay-cihan-bardi
ikinci maç okay-cihan-lunstram
bu sene okay-waka-folcarelli
ikinci maç okay-folcarelli-***
pazartesi akşamı wakanın yerine cihanı koyalım ve ocak ayında başlayan müthiş planlamayı görelim
bu sene kasımda başlarız bu gidişle önümüzdeki senenin planlamasınahttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor maç,rakibin oyunu ve sahası bize hep ters geliyor,Şota da bu işe yıllarını vermiş iyi kötü,zaafları görüyoordur,Fatih Tekke'nin bekle gör oyununu tercih etmesini umuyorum.Kondisyon olarak hazır olmayan takımı da fazla zorlayarak yeni sakatlıklara sebep olmaması adına daha defansif bir oyun anlayışı ve hızlı adamlarla defans arkası uzun top denemesi mantıklı olur.En kötü beraberlik alırız diye düşünüyorum.
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum