Biz ne oynuyoruz abiler? 45 dk varlık gösteremedik. Kasımpaşa kim de seni yarı sahandan çıkarmayacak? Batagov olmasa bie tane hat kırıcı pas atacak adam yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşa 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
ilk yarı üçüncü bölge presi yaptırmadı hoca
kasımpaşanın hızlı hücumcularına karşı bir önlem muhtemelen
yoğunluklu ve tempolu oyundan çok taktiksel bir ilk yarı izledik
okay jabol ve felipe üçlüsü transfer dönemi bittiğinde yedek olacak, bu üçlü ile pas oyunu oynamak imkansızTEKKEBALL
Yorum
-
Okay ve viscaya tahammül edemiyorum bu takımda yazık cidden okayın taca attığı top ben burada yokum diyor aslında o kadar saklanarak oynuyor ki takımın bütün defnesinin içine etti 6 numaranın yapması gereken hiçbir şeyi yapamıyor adam ee neden takımda tutuyoruz Fatih teknik direktör olsa onu takımda tutar mı
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazim geçen haftada dedim bire bire girip oyuncu geçip cezasahasina girmiyor.
calim orta vs iyi ama kanamada 1:1 giren topçu yok
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSistem tutmadı, orta sahayı ele almak lazım önce.
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
"Ligin henüz başı, iyi futbol beklemeyin" klişesine tüküreyim. Sezonu erken açmadık işte! Ne bitmez bahaneleri var bunların.
Tiki taka beklemiyoruz ki...Lan şut yok şut! İyi futbol bekleyen yok zaten. Ama iki pas da yapın da...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum