Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BordoMaviNet Whatsapp Kanalı

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bilmediğimden soruyorum dikkat ederseniz, kanallara mesaj atılmıyor dersiniz olur biter. Zaten bir forum sitesi yapmışsınız mesaj atmak için terden su oldum 2 atlet değiştim. Derhal eski basit haline dönmeli forum. Siz dijital ortamda çok iyi olabilirsiniz ama ben değilim.
    Microsoft'a da MSN'i geri istediğini söyledin mi böyle

Yahu Ömür, yapma. Lütfen.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

Hayırlı olsun🤗
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Hayırlı olsun. Çok güzel, yerinde bir uygulama. Anında iletişim için çok değerli. Düşünen ve hayata geçirenlerin emeklerine sağlık. Bu minvalde iletişim kurup yardımlarını anbean esirgemeyen yöneticilerimize sonsuz teşekkürler 🙏
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayırlı olsun. Çok güzel, yerinde bir uygulama. Anında iletişim için çok değerli. Düşünen ve hayata geçirenlerin emeklerine sağlık. Bu minvalde iletişim kurup yardımlarını anbean esirgemeyen yöneticilerimize sonsuz teşekkürler 🙏
          Fatih kardeşim geri gelmiş🤩
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih kardeşim geri gelmiş🤩
            Eyvallah kardeşim hoşbulduk 🙂
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
            Yükleniyor...
            X