Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BordoMaviNet Whatsapp Kanalı

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BordoMaviNet Whatsapp Kanalı

Değerli BMN Üyeleri,

BMN ve Trabzonspor ile ilgili gelişmelerden anında haberdar olmanız için Whatsapp Kanalı kurduk. Aşağıdaki bağlantıdan katılımınızı bekliyoruz. Kanala abone olduktan sonra kanal bildirimlerini açmayı unutmayınız.

Not: Whatsapp kanallarında telefon numaranız ya da iletişim bilgileriniz diğer abonelere görünmez.

Kanal Abone Bağlantısı: https://whatsapp.com/channel/0029VbAi895IHphKXKCFVW3z
    --
    Markanızın ilk izlenimi için ikinci bir şanşınız olmayacak.

https://larus.web.tr

Harika.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

Abone oldum
        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

İşler rayına oturdukça çok daha aktif olacak.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Mesajınızı hiç beğenmedim, şuan mevcut durumda böyle nötr modda eleştiri değil çok daha acımasız, acil kongre çağrılı,gerekirse imza toplarız tehdidi olan gündem açıklaması yapmanızı isterdim.

Yorum

hayırlı kanallar

(UEFA)

Yorum

Tebrikler, kolay gelsin.
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

Hayırlı olsun...
                  "Trabzonspor bir çember gibi,
                  her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                  - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

Kanala mesaj yazmak neden kapalı? Biz sadece sizin yazdıklarınızı okumak için mi takip edeceğiz WhatsApp kanalını?

Yorum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kanala mesaj yazmak neden kapalı? Biz sadece sizin yazdıklarınızı okumak için mi takip edeceğiz WhatsApp kanalını?
                      Ömür, mesaj yazabildiğin bir kanal var mı takip ettiklerin arasında?
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

Yorum

hayırlı olsun
                          En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

(UEFA)

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ömür, mesaj yazabildiğin bir kanal var mı takip ettiklerin arasında?
                            Bilmediğimden soruyorum dikkat ederseniz, kanallara mesaj atılmıyor dersiniz olur biter. Zaten bir forum sitesi yapmışsınız mesaj atmak için terden su oldum 2 atlet değiştim. Derhal eski basit haline dönmeli forum. Siz dijital ortamda çok iyi olabilirsiniz ama ben değilim.

Yorum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bilmediğimden soruyorum dikkat ederseniz, kanallara mesaj atılmıyor dersiniz olur biter. Zaten bir forum sitesi yapmışsınız mesaj atmak için terden su oldum 2 atlet değiştim. Derhal eski basit haline dönmeli forum. Siz dijital ortamda çok iyi olabilirsiniz ama ben değilim.
                              Önliberoya da derhal Ayman’ı alalım
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X