bu maç stadın dolması neyi değiştirir. çünkü devamlılığı olmayacak. bence bunu tartışmak lazım. sezonun ilk maçı olması nedeniyle iyi kötü hatırı sayılır bir taraftar kitlesi olur. onun dışında kulübün ne hocası ne başkanı çıkıp bu seneki hedefimiz şampiyonluk yada zirve yarışı dediğini duyabilen var mı. ben denk gelmedim. trabzonspor heyecan vermiyor. istanbul ile aramızdaki fark her geçen sene kapanmayacak şekilde daha da açılıyor. mesela galatasaray ile süper kupa maçımız var, kazanırız diyebilen üç beş kişi çıkar mı? yada bu sene derbi kazanırız diyen kaç kişi var. genç oyuncuya verdiğin paraları pellegrini, nigez gibi adamlara da verip insanları stada çekeceksin, rakiplerinle kafa kafaya oynayacaksın. zaten lig 3 senedir 2 takımla oynanıyor. maçların zevki yok, stadyumlar bomboş, yayıncı kuruluş bile ihaleyi aldığına pişmandır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kocaelispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç ertelenir ama erkene alınmaz,çünkü takımların antreman,yol ve konaklama diğer konuları haftalar öncesinden buna göre ayarlanır.sakat futbolcusu vardır bir gün daha olsa maça çıkacak durumdadır.Futbolcunun antreman eksiği vardır,kapatılacak,yeni transfer vardır bir gün daha takıma alışacak.Her türllü hesabı var,takımın antreman sayısı ve zamanı bile önemli.
Kafanıza göre maçı erken alın demekle olmuyor yani,bir de burdan bile takımın başkanına sallamak apayrı bir seviye,bu kadarı da ayıp artık.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Kalacak mi gidecek mi ismi yazılıp çizilen Mendy sizce kendini zorlar mi? Sahaya atıp yuhalatmanın anlamı yok. Hırslı ve istekli oynamaz.
Okay ve Ozan'ı yazmaya gerek yok, takımın mentalini çökertecek maaşlı memurları hala kadroda tutan Tekke düşünsün.
Bence merkez ikili Salih ve Folcarelli olsun. Elde daha iyi orta saha yok. Önlerinde de Cham olabilir veya Sik ya da Augusto dan birini Onuachu yaninda kullanır.
Takimin 10 numarasını bile güvenip kadroya yazamıyoruz satin şu Mendy ile Cham ı alın şuraya birer tane 8 ve 10. Yine sezon boyunca rezil olmayalım imkansız degil en gerizekali yonetim bile 2 iyi futbolcu transfer edebilir! Başarabilirsiniz!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kaç para yedirdi sana, maaş mı alıyorsun yoksa..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Elde bu orta saha varken çift forvet çıkmak gerek maça. Orta sahadan alamayacağın hücum katkısını telafi etmiş olursun. Zaten maç da iç sahada.
Eğer böyle çıkarsak rahat bir galibiyet bekliyorum. Takım fiziksel olarak iyi duruyor, kalite eksik olsa da ön tarafta iş bitirecek adamlar var.
Yalnız, bir sonraki maça 2 orta saha yetişmesi lazım.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kaç para yedirdi sana, maaş mı alıyorsun yoksa..
Bizde güzel bir söz var kişi kendinden biilrmiş işi diye ama terbiyem el vermediği için sana cevap olarak bunu yazmadım.
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Seneler oncesinden sampiyonlugun asıl mimarinin erto oldugunu savunan ve sirf turkurdugunu yalamamak icin bunda inat edip, hala daha aklinca taviz vermeyen birine laf anlatamazsin,senelerdir engelli listemde benim.. alinti yapilmazsa yorumlarini gormuyorum bile..zaman kaybi ugrasmaya degmez.- Memento mori
Yorum
-
geçen seneki ortasahadan ingiliz gitti ki eldekilerden farklı olan tek adamdı
yerine eldekilere benzeyen salih geldi
vah ki ne vah
Mert
@MertKck52
·
16d
Trabzonspor'un Kocaelispor maçı kamp kadrosu belli oldu 👇
Uğurcan, Ahmet Doğan, Erol Can
Pina, Savic, Serdar, Batagov, Mustafa, Arif
Okay, Salih, Folcarelli, Mendy, Ozan, Cham
Zubkov, Visca, Nwakaeme, Olaigbe
Onuachu, Sikan, Augusto
🚑 Barisic
🔋 Onuralp, Baniya, Cihanhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Allaha şükür ,ekmeğimizi helalinden kazanacak akla ve sağlığa sahibim.O kadar enteresan bir durum ki teknik olarak bir maçın öne alınamayacağını ama ertelenebileceğini açıklamaya çalıştığım bir mesajdan sonra bu cevabı alıyorum,bak daha açıklayıcı olsun diye yazıyorum,bu olaydan sonra Trabzonspor başkanını suçlayan Ertuğrul Doğan bu mesajı yazsa ve sen de Trabzonspor başkanı olsaydın ben yine aynı şeyi yazacaktım.
Bizde güzel bir söz var kişi kendinden biilrmiş işi diye ama terbiyem el vermediği için sana cevap olarak bunu yazmadım.
Ne diyeceğim,takımın başına Tamer Tunayı getirmeye çalışan,futbolulara çingen pazarlığı gibi imza töreninde forma satan süper zekalıya mı yazacağım o şampiyonluğu,Ertuğrul Doğan istedi Avcıyı ve iyiki de istemiş,38 yıl sonra şapiyon olduk.
Kulübü dipten alıp 4 senede 4 kupa kazandıran ve 38 sene sonra şampiyon yapan Agaoglu 2 milyona Hamsik, 1.5 milyona Obi Mikel getiriyordu. Ertugrul Dogan 2 milyona Lundstram, 3 milyona Ozan Tufan, Okay falan getiriyor.
İkisiyle de yüz yüze konustum, bilen tanıyanlar da aynısını soyluyor. Agaoglu cidden zeki ve vizyonu yuksek birisi. Ertugrul ise dunyalari ben yarattim kafasinda fazlasıyla sıradan, baskanlik ile alakası olmayan basit bir tüccar. Açık konuşayım, konuşurken köyden vasıfsız biriyle konuşuyormuş hissine kapıldım.
TS taraftarı olup da Ertugrul u parası var kulübe para veriyor diye övüp ölümüne savunan sadece 1 kişiyi tanıyorum o da bizim köyün çobanı. İkinci kişi de forumda Sasone nickli birisi oldu.
Çevremdeki İstanbullular bile Agaoglu geri donmesin Ertugrul devam etsin TS daha sezon başlamadan iptal oluyor diye seviniyor, bizim köyün çobanı ve sasone de Ertugrul u savunuyor. Adamın kala kala 2 destekçisi kaldi.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Vira bismillah...
Geçen seneki yaz hazırlık kampı fiyaskosundan sonra bu senekinden bir şey anlamadım. Kamp yeri tercihi, hazırlık maçları, sakatlıklar, gelemeyenler ve gönderilemeyenleri birlikte düşününce ümitvar olmak zor.
Bütün bunlara rağmen, 2011'de iptal ettirdiğim Lig TV / beIN aboneliğini yaptırdım. Sağlık olur, vakit buldukça Dünya'nın herhangi bir noktasında Bordo-Mavi çubuklu formamı giyip derin bir heyecan ve sevgiyle Trabzonspor'a sessiz bir destek vereceğim. Ve biliyorum ki, bu hissime ortak olan milyonlarca fedakar ve asil Trabzonsporlu gönüldaşım var.
Kısacası daha iyi bir Trabzonspor için kızdık ama küsmedik. Bizim yerimiz burası, Trabzonspor'un hemen yanı. O ilk düdük çaldığı anda gözüm Bordo-Mavi'den başka bir şey görmeyecek.
Yeni sezona merhaba... Sakatlıksız, güzel ve temiz oyunun sahada kalacağı, dışarıdan müdahalenin eksik kalacağı ve başarılı olacağımız bir sezon dilerim.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum