Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yakın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merhaba, adım Osman Dindar. İstanbul'da yaşıyorum. Öğretmenim.

Aslında çok da yeni bir üye değilim ama farklı başlıklarda yazdığım çeşitli mesajlara bir dönüt alamayınca, burada bir "tanışıklık" olduğunu, tanınmayanlara pek de itibar edilmediğini düşündüm. Bu başlığı görünce de buraya yazayım (şansımı bir de burada deneyeyim) dedim.

Orduluyum. Fanatik Trabzonsporlu olan dayım sayesinde biz de daha küçükken Trabzonsporlu olduk. Futbola uzun yıllar mesafeli durduğum için kendime "taraftar" demedim.

Bu sene ise ilk yarıdaki Beşiktaş maçından beri takımımızın maçlarını takip ediyorum. Bu işin bir bağımlılık olduğunu da bu yıl fark ettim; stresi, gerilimi de cabası... Ama bunlara rağmen bir sonraki maç gününü heyecanla bekliyor ve soluğu en yakın kahvede alıyorum. Hatta kendi rekorumu kırıp geçen hafta sonu atlayıp Kocaeli'ye gittim ve takımımızı canlı izleme fırsatı buldum.

Fazla uzattım, herkese selam.
    ...........
    Bu arada, bu yıl şampiyonuz...
    Osman hocam öncelikle hoş geldiniz.
    Serzenişinizle ilgili olarak, elbetteki insanlar zaman içerisinde birbirini tanır. Fakat bahsettiğiniz konuda, 12 yıldır burda olan birisi olarak rahatlıkla söyleyebileceğim şudur, o denli bir ayrım asla mümkün değildir. Bir büyük aile burası. Zaman zaman hatta çoğu zaman yazılarımıza karşılık almadığımız oluyor olacaktır da. Ama bu okunmadığınız hak verilmediği anlamını taşımıyor.

Selam ve sevgilerimle.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Osman hocam öncelikle hoş geldiniz.
      Serzenişinizle ilgili olarak, elbetteki insanlar zaman içerisinde birbirini tanır. Fakat bahsettiğiniz konuda, 12 yıldır burda olan birisi olarak rahatlıkla söyleyebileceğim şudur, o denli bir ayrım asla mümkün değildir. Bir büyük aile burası. Zaman zaman hatta çoğu zaman yazılarımıza karşılık almadığımız oluyor olacaktır da. Ama bu okunmadığınız hak verilmediği anlamını taşımıyor.

Selam ve sevgilerimle.
      İlginiz için teşekkür ederim.
      Bunca yıldır burada -ve belki dışarıda- buluşup sohbet eden, dert paylaşan insanların, mesajlaşmada önceliği birbirlerine vermelerinden normal bir şey yoktur.
      Ben zaten sitemimi dostane yapmıştım; yoksa buradaki arkadaşları görüyorum ki hemen hepsi gerek futbol bilgisi gerekse taraftarlık coşkusu açısından benden çok öndeler.
      Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

• Hepiniz Hoşgeldiniz...
        TRABZONSPOR
        iyi ki varsın Eren Bülbül...
        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Sitede sayıca çok üye bulunduğundan, üyelerin birbirlerini takip etmesi ve tanışması zor oluyor. Anck çok uzun zamandır burada olanlar birbirlerini tanıyabilyor.

Yorum

• herkese selamlar. adım serdar çelik. 1981 Bandirma doğumlu Trabzonluyum. Bilgisayar mühendisiyim, işletme yüksek lisans yapıyorum. siteyi uzun zamandan beri takip ediyordum ama foruma üyelik bugün kısmet oldu.
            Fanatik Trabzonsporluyum diyebilirim; Trabzoncell'imden son derece memnunum BMN forum üyesi CAN YÜCE ve diğer arkadaş grubumuzla, zaman buldukça, özellikle deplasman maçlarına gitmeye çalışıyorum.

geç de olsa aranızda olmaktan son derece mutluluk duyuyorum...

Yorum

• Hoşgeldin BMN'ye Serdar abi
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Hoşgeldin Serdar abi
                TRABZONSPOR

Yorum

• hoşbulduk

Yorum

• ailemize yeni katılan üyeler hepiniz hoşgeldiniz
                    Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                    NORTHERNER
                    RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• herkese merhaba okan ben

Yorum

• Hoşgeldin Okan abi..
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• Hoşgeldin Okan abi
                          TRABZONSPOR

Yorum

• hoşbulduk kardeşlerim

Yorum

• alparslan izmir balçovadanım..aslen rizeliyim
                              istemeyerek te olsa gardiyanlık yapacağım galiba

Yorum

• İlk olarak limpb82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                alparslan izmir balçovadanım..aslen rizeliyim
                                istemeyerek te olsa gardiyanlık yapacağım galiba
                                hos geldin agabey sporx sitesindeki rumuzu kullaniyorsun yine, tanidim seni

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim