Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herkese selam olsun selman beyınden

Yorum

• sanada selam olsun kuzen hosgeldım sefalar getırdın çokça aktıf olman dılegıyle
      Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Selamın aleyküm.Faruk Baştürk memleket Araklı herkese iyi akşamlar

Yorum

• Hoşgeldiniz.İyi forumlar.

Yorum

• ßen Ömer SARAL

Aslen Ofluyum Bursada yaşıyorum

tüm Bmn ailesine selamlar.
            BMN Bursa
            OFLULAR

``Bir gece ansızın geliriz``

Yorum

• hoş geldiniz renkdaşlar ...
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• yeni üyüler foruma hoş geldiniz ,
                '9'
                fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İsmim Yusuf Balcı. Köprübaşı'lıyım. KTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde lisans üstü eğitim görüyorum. 25 yaşındayım. Aslında BMN üyeliğim baya eski ancak, yeni yeni aktif olmaya başladım. Kombinemi de aldım. Maçlarda daha sıkı tanışırız inşallah. Herkese selamlar.

Yorum

• Hoşgeldin Yusuf...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• İzmir Karşıyaka'dan selamlar adım Melih herkese iyi geceler iyi muhabbetler

Yorum

• İlk olarak kahver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İzmir Karşıyaka'dan selamlar adım Melih herkese iyi geceler iyi muhabbetler
                        Hoşgeldin hocam seni direk buraya alalım. Böyle daha iyi..

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İsmim Yusuf Balcı. Köprübaşı'lıyım. KTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde lisans üstü eğitim görüyorum. 25 yaşındayım. Aslında BMN üyeliğim baya eski ancak, yeni yeni aktif olmaya başladım. Kombinemi de aldım. Maçlarda daha sıkı tanışırız inşallah. Herkese selamlar.
                          Hoşgeldin Yusuf,

İftar başlığımıza da yazmışsın, bekliyoruz, inşallah iftarda tanışırız

İlk olarak kahver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İzmir Karşıyaka'dan selamlar adım Melih herkese iyi geceler iyi muhabbetler
                          Sizde hoşgeldiniz Melih ,

http://www.bordomavi.net/forum/showthread.php?t=24722 BMN İzmir burada

Diğer tüm yeni gelen arkadaşlara da aramıza hoşgeldiniz diyorum
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• s.a. herkese hayırlı ramazanlar ben kocaelinden müzmin öğrenci bir trabzonspor sevdalısı
                            Mert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar

Yorum

• ismim Sinan Trabzon Maçka Doğumluyum Fakat İstanbulda Oturuyorum. Organizasyonlarda bol bol görüşmek Dileğiyle.

TrabzonSpor

Yorum

• Hoşgeldiniz renkdaşlar..Keyifli muhabbetler.
                                Bmn|Bursa
                                Trabzonspor'lular Birliği
                                ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim