Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• samsun dogumluyum ama aslen gümüshaneliyim(merkez).ankarada yasiyorum üni.den yeni mezun oldum. trabzonspor için yapamayacagim sey su ana aklima gelmiyor, durun ben biraz düsüneyim??

e hayde samsun hayde gümüshane!!!az daha!!az daha!!!yetmez!!!!
    sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• selamunaleyküm tsli kardeslerim...

ben adem...

21 yasindayim, almanyanin kölne yakin neuss sehrinde kaliyorum, ögrenciyim, futolcuyum ve fanatik tsliyim...

kardeslerimle daha yakindan tanismak isterim...aranizda olmak benim icin büyük bir seref...msn adresim adem-61@msn.com...beni eklerseniz cok sevinirim..

saygilarimla..

adem-61

Yorum

• Bundan sonra ben de buralardayim

ad: Utku Onur
        yas:20
        yer:trabzon
        durum:fanatik

Yorum

• merhaba arkadaslar ben erhan ankarada yasiyorum memleket trabzon yas 17

Yorum

• ben özge istanbul kozyataginda oturuyorum ama trabzon macka erdogdu mahallesindenim lise 2 ye gectim[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• yeni üye olan arkadaslar hepiniz hos geldiniz
              milyonlarin askisin

Yorum

• hosgeldiniz gasim

Yorum

• hosbulduk kardesler hosbulduk

Yorum

• herkese selam sonun da aktif olabildim cook sükürr..

volkan

MAÇKA
                    ( okul nedeniyle antep)
                    Bordo-Mavi

neRdeSin yATTaRa

Yorum

• arkadaşlar selam.Ben ali özcan konyadan.Hatırladığım tüm zamanlarda trabzonsporluydum.Konyada Çumra Anadolu Lisesinde İngilizce Öğretmeniyim ve 24 yaşındayım.Konya - Trabzonspor maçına hepinizi bekliyorum.misafirimsiniz.Selamlar...
                      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• adım burak 18 yasındayım istanbul güngörende oturuyorum trabzon farozluyum ama daha goremedım trabzonu

okul yasantımı kıbrısta surduruyorum lefke avrupa üniversitesinde okuyorum kamu yonetmı 1.sınıf öğrencisiyim parmakla sayılacak kdr trabzonsporlu war ama ıclerınde sadece ben forumlardan anlıyorum

burda tanıdık bazı arkadaslar war zorluk cekmıyorum dıebılırım...en guzel yanı sn de 1 cevap yazılması benım calıstıgım forumlarda ben baslık acarım kalır burda her sn 1 cevap cok güzel

bordomavi.net i 1-2 seneden beri takıp edıyorum ama forum vb olmadıgı ıcın foruma uye olmamıstım(bunu formumuzu nası buldunuz baslıgında da gorebılırsınız)3 gun once baktım forum tam ıstedıgım gıbı olmus dedım artık zamanı geldı artık aranızdayım

bu siteyi yapanlar we bize bu ortamı yaratan herkese teşekkürler...

Burak Zihni
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• adım alper 33 yaşında oldum trabzon akçaabatlıyım üniye kadar trabzonda oturdum 15 yıldır gurbetteyim şimdi izmirde oturuyorum avni akarin açık girişindeki cafe şampiyonun sahibiyiz maçlara giderken uğrayın muhakkak)
                          BANA HER YER TRABZON
                          ALPER DALKIRAN

Yorum

• ist maltepe kadıköy/ balıkesir altınoluk. Yasım 20 ismim mustafa. Bana yakın olan arkadasların irtibata gecmesini isterim.. Heleki ALTINOLUK'ta warsa.

Yorum

• ben burayı hiç görmemiştim yaa..

oğuz koç 21
                              istanbul/yeditepe üniversitesi
                              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı yapılan organizasyonlardan haberdar olmaları için ücretsiz sms listesine kayıt olmaya davet ediyoruz.

http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=2553&page=10
                                En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 03.08.2006, 13:52.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim