Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selam ben Erkin SAGLAM.

Samsunluyum. Marmara üniversitesi Tip fakültesi 3. sinifta okuyorum.

istanbulda ikamet etmekteyim
    Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• Ben cüneyt

orduluyum,ögretmenim ayriyetten hayal meyal hatirladigim sampiyonlugu yasamak istiyorum.................

Yorum

• kerem 33

izmir'liyim (peder bey akcaabat'lidir)

rusya 'da yasiyorum
        ***gevezelik etmeyin! diyor....

Yorum

• Foruma yeni uye olan arkadaslar icin tekrar yaziyorum ben bahtiyar memnun oldum hosgeldiniz yeni arkadaslar
          Dostlara Aglariz Dostlara Güleriz

Yorum

• slm arkadaslar ben Izmit Gölcükten Kemal aslen Trabzon Vakfikebirliyim.hasta Trabzonsporluyum.Sampiyonluga hasretim ve bunun hakkimiz oldugunu düsünüyorum.takimimizi her türlü olumsuzluklar dahilinde sonuna kadar destekleyecegim.Avni aker rumlara mezar olacak...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
            • [/list]
            Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• Herkese meraba

Ömer Küçük 30/08/1980 Trabzon / yomra dogumluyum KTÜ iktisat mezunuyum Istanbul/Sultanbeyli de ikamet etmekteyim..

Eyvallah...
              Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• Selamlar..

Cenkhan Celâl Irhan.. Trabzon dogumluyum (aslinda Rize dogumluyum ama nüfus memuru biraz isgüzarmis galiba) , Zafanosluyum (KTÜ lüler bilirler..) Bogaziçi Insaat 1. sinif ögrencisiyim, Besiktas-Dikilitas'ta oturuyorum..

Aslinda birkaç senedir Ts1967 nickiyle yaziyordum sonrahalisaha organizasyonlarinda"Merhaba, ben Ts bin dokuz yüz altmis yedi.." demek zor oldugu için 1 senedir kendi ismimle yazmaya basladim.. Son zamanlarda rastlayamadigim SerdarHoca'ya da sitemlerimi ayrica bildiriyorum..Edited by: Cenkhan
                Naber?

Yorum

• slm

ismet bakirtas trabzon arakli dogumluyum ist.500 evlerde oturyorum.

18 yasindayim.futbol oynamayi asiri severim[img]smileys/smiley2.gif[/img]yeni arkadaslar tanismak ve güzel dostluk kurmak isterim.hep beraber trabzonspora gönül verenler olarak bu ortak sitede düsüncelerimizi ve görüslerimi belirterek trabzonumu en iyiyere tasima dillegiyle..

Yorum

• HOS GELDINIZEdited by: vizarian

Yorum

• Erkan

Besikdüzülüyüm

Konya da polisim

27 yasindayim...
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Merhaba arkadaslar ankaradayim. Aslen artvin arhaviliyim.Internetten pek anlamadigim için sizlere ancak ulastim ama kolay kolay birakmam[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        A R H A V İ L İ

Yorum

• Meraba ben bugra fanatik TRABZONSPORLUYUM memleketim caykara

burdan tum bmnuyelerrrrrine slmlar

ozellikle abim jackal61 ve caykarali hemeserim CAYKARALI_61 e slm lar
                          Bordo mavi rengin vazgecilmez yeminim , sana canim feda trabzonum benim..

Yorum

• Merhaba ben ist Yusuf

Alahina kadar trabzonluyum...

Lakabim Lazkopat...

SAnim Trabzon...

konusmak isteyen varsa ts_lazkopat@hotmail.com adresinde beni bulabilirler
                            Trabzon\'luyuz biz istemez para pul
                            Her zaman her yerde ANTI ISTANBUL
                            --------------

Yorum

• ad:yusuf

soyad:sezgin

besikdüzülüyüm 19 yasindayim hasta trabzonsporluyum uyurken bile gelecek haftanin takiminn kafamda kurarim ögrenciyim en büyük dilegim trabzonu sampiyon gormek
                              her zaman her yerde en büyük

Yorum

• Slm BEN EMRETrabzonluyum Ist da oturuyorum...

TRABZONLU OLMAK AYRICALIKTIR...

dIYORUM[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X