Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgelmişler
    ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyiyorum
      TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

• koray menteşe kocaeli'de oturuyorum istanbul üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı 2.sınıf öğrencisiyim renktaşlarıma selam olsun

Yorum

• İlk olarak ardafast tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben arda 10 yaşındayım ama çok koyu ts liyim
          helal sana ardacım...sevgin yıllar geçtikçe artsın..en yakın zamanda şampiyonluk yaşayalım beraber inşallah..
          bu arada hoşgeldin bordomavi.net e..
          Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak komen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            koray menteşe kocaeli'de oturuyorum istanbul üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı 2.sınıf öğrencisiyim renktaşlarıma selam olsun
            hoşgeldin koraycım...
            Bordo Mavi

Yorum

• Sitemize yeni üye olan arkadaşlarımızın hepsi hoş gelmiş sefa getirmiş.

Yeni üyelerimizin yaşlarına baktığımda 20 li yaşların fazla olması beni inanılmaz mutlu ediyor. Geleceğimiizn sağlam olduğunu gösteriyor.

umarım bu genç arkadaşlarımızın yüreklerindeki sevgi hiç azalmaz artarak devam eder.

Tekrardan cümleten hoş geldiniz.

Yorum

• Yeni gelen renkdaslarim hepiniz Hosgeldiniz insallah aktiv olursunuz
                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                / Rize Ardesenli

Yorum

• Arkadaşlar Hepiniz Bu Sıcak Aileye, Bu Sıcak Ortama Hoşgeldiniz..

Mutlu Vakitler Geçirmeniz Dileğiyle..

İlk olarak komen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  koray menteşe kocaeli'de oturuyorum istanbul üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı 2.sınıf öğrencisiyim renktaşlarıma selam olsun
                  Öncelikle Bu Sıcak Aileye Hoşgeldiniz..

BMN Kocaeli Bölümüne Girip Organizasyonlar Hakkında Bilgi Sahibi Olabilirsiniz.. Böylelikle Birbirimizi Daha İyi Tanımış Oluruz.. Bu Ortama Daha İyi Uyum Sağlamış Olursunuz..

En Yakın Organizasyonda Tanışmak Üzere.. Mesela İlk Olarak Halısaha Maçımız Var Her Cumartesi..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• ...ben ali civil..doğuştan trabzonspor hayranıyım...giresunun eynesil ilçesinde doğdum..1990 yılının haziran ayında doğdum...şu anda elazığ fırat üniversitesinde mekatronik mühendisliği birinci sınıfta okuyorum..tüm trabzonsporlulara selamlar..

Yorum

• İlk olarak ali civil_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ...ben ali civil..doğuştan trabzonspor hayranıyım...giresunun eynesil ilçesinde doğdum..1990 yılının haziran ayında doğdum...şu anda elazığ fırat üniversitesinde mekatronik mühendisliği birinci sınıfta okuyorum..tüm trabzonsporlulara selamlar..
                      Aleykümselam Kardeşim hoşgeldin aramıza

Yorum

• hoşgeldin ali aramıza umarım kalıcı olursun
                        ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• arkadaşlar merhabaa. ben celil kariman..birazz geç oldu amaa artıkk aranızdayımm. akdeniz ünivesitesinde konaklama okuyorumm.. bütünn bordo mavii hayatlaraa tekrar merhabaaa..

Yorum

• İlk olarak bordock61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar merhabaa. ben celil kariman..birazz geç oldu amaa artıkk aranızdayımm. akdeniz ünivesitesinde konaklama okuyorumm.. bütünn bordo mavii hayatlaraa tekrar merhabaaa..
                            Hoşgeldin Aramıza

Yorum

• Hoşgeldinizi arkadaşlar..
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Sitemize yeni gelen Renkdaşlar hoş geldi sefalar getirdi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim