yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgelmişler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
helal sana ardacım...sevgin yıllar geçtikçe artsın..en yakın zamanda şampiyonluk yaşayalım beraber inşallah..İlk olarak ardafast tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben arda 10 yaşındayım ama çok koyu ts liyim
bu arada hoşgeldin bordomavi.net e..Bordo Mavi
Yorum
-
hoşgeldin koraycım...İlk olarak komen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoray menteşe kocaeli'de oturuyorum istanbul üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı 2.sınıf öğrencisiyim renktaşlarıma selam olsunBordo Mavi
Yorum
-
Sitemize yeni üye olan arkadaşlarımızın hepsi hoş gelmiş sefa getirmiş.
Yeni üyelerimizin yaşlarına baktığımda 20 li yaşların fazla olması beni inanılmaz mutlu ediyor. Geleceğimiizn sağlam olduğunu gösteriyor.
umarım bu genç arkadaşlarımızın yüreklerindeki sevgi hiç azalmaz artarak devam eder.
Tekrardan cümleten hoş geldiniz.
Yorum
-
Arkadaşlar Hepiniz Bu Sıcak Aileye, Bu Sıcak Ortama Hoşgeldiniz..
Mutlu Vakitler Geçirmeniz Dileğiyle..
Öncelikle Bu Sıcak Aileye Hoşgeldiniz..İlk olarak komen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoray menteşe kocaeli'de oturuyorum istanbul üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı 2.sınıf öğrencisiyim renktaşlarıma selam olsun
BMN Kocaeli Bölümüne Girip Organizasyonlar Hakkında Bilgi Sahibi Olabilirsiniz.. Böylelikle Birbirimizi Daha İyi Tanımış Oluruz.. Bu Ortama Daha İyi Uyum Sağlamış Olursunuz..
En Yakın Organizasyonda Tanışmak Üzere.. Mesela İlk Olarak Halısaha Maçımız Var Her Cumartesi..
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Aleykümselam Kardeşim hoşgeldin aramızaİlk olarak ali civil_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...ben ali civil..doğuştan trabzonspor hayranıyım...giresunun eynesil ilçesinde doğdum..1990 yılının haziran ayında doğdum...şu anda elazığ fırat üniversitesinde mekatronik mühendisliği birinci sınıfta okuyorum..tüm trabzonsporlulara selamlar..
Yorum
-
Hoşgeldin Aramızaİlk olarak bordock61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar merhabaa. ben celil kariman..birazz geç oldu amaa artıkk aranızdayımm. akdeniz ünivesitesinde konaklama okuyorumm.. bütünn bordo mavii hayatlaraa tekrar merhabaaa..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum