Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar merhaba

Yorum

• Hoşgeldiniz efendim.Şeref buyurdunuz.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni site ve forumla tekrar beraberiz.

Herkes bu baslikta kendini tanitsin.
        Bu topicte sadece kendinizi tanitiniz. Konu disicevap yazmayiniz.
        Tüm Trabzonsporlulara selamlar. Ben İstanbul Pendik'ten Yusuf YILDIRIM. Trabzon/Şalpazarlıyım. 30 yaşındayım, evli ve bir çocuk babasıyım. Özel bir öğretim kurumunda idarecilik yapıyorum. Sizi eğer zaman bulursanız kendi amatör siteme de davet ediyorum.
        En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 30.04.2008, 08:15.
        Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• agasara yanii yusuf abii hg aramızaa her zaman beklerizz hg tekrardan
          SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Yeni katılan üyelerimiz, hepiniz hoş geldiniz.

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Sadece BMN Forumlarında değil, organizasyonlarımızda da sizleri aramızda görmek isteriz.

Yaşasın Trabzonspor!
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Bütün yeni arkadaslar aramiza hosgeldiniz,ayrica agasarli olmam münasebetiylede Agasarli arkadaslara ayriyeten Selamlar.bende Salpazari Sugörenden'im..

Yorum

• ben ce 2. sezon buraya üye oldum yeni sayılırım.trabzonluyum ve de trabzonsporluyum.bakalım şu aralar tahmin liginde 3.yüm inş alırım bi forma daha
                Bize Her Yer TRABZON !!!

Yorum

• DAİSUKE MATSUİ (İZLEYİN )http://www.youtube.com/watch?v=vpt_uGYG-84&feature=related

sonuna ölümüne trabzonlu ve trabzonsporluyum harbi trabzonluyuz EMRAH BAYRAKTAR ist. doğma büyüme istanbulda yaşıorum
                  bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• Trabzon da yaşıyorum.fanatik bir trabzonspor luyum.güçlüyüm gururluyum.çünkü ben trabzonluyum.
                    "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• İlk olarak furkan emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzon da yaşıyorum.fanatik bir trabzonspor luyum.güçlüyüm gururluyum.çünkü ben trabzonluyum.
                      helal olsun koçuma. hoşgeldin.

Bu arada ben de isim değişikliğine gittim. Jansoldier Anıl Caner oldu haberiniz ola.
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak furkan emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon da yaşıyorum.fanatik bir trabzonspor luyum.güçlüyüm gururluyum.çünkü ben trabzonluyum.
                        hoşgeldn aramıza kardeşim
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ben üye olalı baya oldu aslın da ama fazla katılamadım forumlara bundan sonra daha sık katılcam inşallah
                          adım mehmet trabzon maçkalıyım istanbul da yaşıyorum
                          herkese slm lar
                          Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                          NORTHERNER
                          RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• yeni üyeler hepiniz hoş geldiniz
                            ..................BiZe HeRyEr TrAbZoN..........................

(BeŞiKdÜzÜlÜ) bunkaı spor merkezi

Yorum

• selamlar ben trabzon dan katılıyorum aranıza herzamankinden daha fazla birlik ve beraberli içerisinde olup gücümüzü kanıtlamamız gerektiğine inandığım için burdayım hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak vares tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                selamlar ben trabzon dan katılıyorum aranıza herzamankinden daha fazla birlik ve beraberli içerisinde olup gücümüzü kanıtlamamız gerektiğine inandığım için burdayım hayırlı olsun
                                a.slm hoşgeldin
                                Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                                NORTHERNER
                                RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim