arkadaşlar merhaba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Tüm Trabzonsporlulara selamlar. Ben İstanbul Pendik'ten Yusuf YILDIRIM. Trabzon/Şalpazarlıyım. 30 yaşındayım, evli ve bir çocuk babasıyım. Özel bir öğretim kurumunda idarecilik yapıyorum. Sizi eğer zaman bulursanız kendi amatör siteme de davet ediyorum.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni site ve forumla tekrar beraberiz.
Herkes bu baslikta kendini tanitsin.
Bu topicte sadece kendinizi tanitiniz. Konu disicevap yazmayiniz.En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 30.04.2008, 08:15.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
Yeni katılan üyelerimiz, hepiniz hoş geldiniz.
Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Sadece BMN Forumlarında değil, organizasyonlarımızda da sizleri aramızda görmek isteriz.
Yaşasın Trabzonspor!Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
DAİSUKE MATSUİ (İZLEYİN )http://www.youtube.com/watch?v=vpt_uGYG-84&feature=related
sonuna ölümüne trabzonlu ve trabzonsporluyum harbi trabzonluyuz EMRAH BAYRAKTAR ist. doğma büyüme istanbulda yaşıorumbEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi
SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA
Yorum
-
helal olsun koçuma. hoşgeldin.İlk olarak furkan emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon da yaşıyorum.fanatik bir trabzonspor luyum.güçlüyüm gururluyum.çünkü ben trabzonluyum.
Bu arada ben de isim değişikliğine gittim. Jansoldier Anıl Caner oldu haberiniz ola.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
hoşgeldn aramıza kardeşimİlk olarak furkan emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon da yaşıyorum.fanatik bir trabzonspor luyum.güçlüyüm gururluyum.çünkü ben trabzonluyum.
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
a.slm hoşgeldinİlk olarak vares tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselamlar ben trabzon dan katılıyorum aranıza herzamankinden daha fazla birlik ve beraberli içerisinde olup gücümüzü kanıtlamamız gerektiğine inandığım için burdayım hayırlı olsun
Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum