adama ne kiziyorsunuz kardesim yaaa belliki bunun passati artik pas atmiyor. servise çekmeye çalisiyor.
hakan can ne demek istiyor?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Cevaplar guzel olmus..tebrikler [img]smileys/smiley36.gif[/img]Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.Yorum
-
İlk olarak Akin-61 tarafından gönderildisimdi biz yürüyüs yaptikya... herkes bir ufak açik bekliyor adamin verdigi beyanta bak "samsunsporlu 2futbolcu kirmiz kart gördü" iyide kardesim bunlar yolda yürürken kart görmedi ya maçi izlemedi yada futbolu bilmiyor...
1-emin ol ki o anda 100 yilin 2. büyük maçini izliyordur... [img]smileys/smiley2.gif[/img]
2-heralde futbolu bilmiyor... tek bildigi sey; azize yildivimin firça attigi,ana avrad hakaret ettigi basin mensuplarindan birisi olmamak... [img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: yattara11[b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTANYorum
-
Arkadaslar ben bu adamin mail adresin alip biraz KÜFÜR ettim...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Çünkü gördüm ki dogru dürüst olarak laftan anlamiyor...Ben de ANLADIGI DILDEN konustum...Umarim hata yapmamisidir...
Saygilarimla...Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!Yorum
-
abi bende yazisini sali günü okudum! buna cevap vermek gerekir diye düsündüm ama ''sagduyulu trabzonsporlu kardesim'' benden önce bu ''istanbul usagina'' gereken cevabi vermis! tesekkür ederim...
Biz adama demokratik bir sekilde ve agir bir üslupla cevap yazarken bazilarinizin küfür etmesi bizim emegimize saygisizlik ediyor...Derhal bu yanlistan geri dönün!!!Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!Yorum
-
o............ cocugu istanbul basin
ananizi s................... bunu da yazin
aslinda böyle yazmak istemezdim ama dayanamadim
o akbaba istiyoki FATIH SULTAN TEKKE miz oynamasinda baska biri oynasin belki iyi bi mac cikarirdaustune giderek kaptanin ayagini yavas yavas kesebilirlerYorum
-
cevaplar cok iyi ve uygun tebrikler.
fakat o cevablari mail olarak degil bir gazetede veya internetsitesinde okumayi isterdim.
Bunlari onlarin kullandigi medium lar ile halletmek gerekir. Cevaplari sadece kendileri okumalari bana yeterli gelmiyor. Herkes okusun ne mal olduklarini.
Aklimdan böyle cevaplar icin bir site kurmak bile geciyor. Bütün cevaplari bir sitede toplama fikri ve siteninde herkesce okunabilme imkani."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
UNUTMADAN BIRDE KARADENIZ TV DIYE BIR KANAL VAR UYDUDA ALTTAN GEÇEN
MESAJLARA BAKIYORUM HEP IST. TAKIMLARI LEHINE. BU B.KLARI NASIL
YAYINLARLAR?BEN TRABZONSPORUMUZ LEHINE 10 MESAJ YOLLADIM BIR TANESI
ÇIKMADI BU NASIL KARADENIZ TV?
YÖNETİM, STADINIDA ZİYANIDA ŞAKŞAKÇILARINIDA AL GİT!Yorum
-
İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildiUNUTMADAN BIRDE KARADENIZ TV DIYE BIR KANAL VAR UYDUDA ALTTAN GEÇEN MESAJLARA BAKIYORUM HEP IST. TAKIMLARI LEHINE. BU B.KLARI NASIL YAYINLARLAR?BEN TRABZONSPORUMUZ LEHINE 10 MESAJ YOLLADIM BIR TANESI ÇIKMADI BU NASIL KARADENIZ TV?
sen isme bakma rize kanaliymis bende kactane mesaj yolladim hicbiri cikmadiTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum