bu isten bisey çikmaz. biraz uzar ama sonuç sifira varir.
23 Trabzonlu fislendi...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
dogru dedigin gibi neden bu kadar çok konusuyom ki benden baska konusan varmi bu konuda???zaten karakolda da tek bagiran çagiran bendim polislere...ben bu konuda bida yazmicam trabzonum için bi ceza verilmisse de çekerim onu kimseden yardim istemem...ama yardim etmeye çalisan ve eden herkese de tesekkürler...hadi eyvallah...Edited by: EddyTek yildiz,tek büyük...
Oflu...Yorum
-
ARKADASLAR BU OLAYIN TOPARLANMASI LAZIM. ÖNCELIKLE HUKUKI OLARAK HAKLI OLDUGUMUZDAN EMIN OLMAMIZ GEREK, YANI BU ISMI GEÇEN ARKADASLARIN SUÇSUZLUGUNDAN EMIN OLMAMIZ GEREK. BU DURUMDA AVUKATLARLA GÖRÜSMEMIZ GEREK. GÖRDÜGÜM KADARIYLA AVUKATLARA HENÜZ DANISILMAMIS. IKINCISI BIZIM ARKADASLAR GERÇEKTEN SÖYLENEN SUÇLARI ISLEDILERSE DIGER KULÜPLERIN AYNI OLAYI ISLEYIP CEZA ALMADIGI MAÇ GÖRÜNTÜLERI DELIL OLARAK KULLANILIP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAK GEREK. ARAMIZDA AVUKAT YOKSA BEN BU KONUYU AYRINTILI BIR SEKILDE DANISABILIRIM AVUKAT ARKADASLARIMA...KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!Yorum
-
YA ARKADASLAR 1 SAAT IÇIN DE BU TÜR OLAYLARIN GEÇTIGI TÜM MAÇLARI TARAMA YAPILIR .
EMSAL TESKIL EDECEK BIR SÜRÜ OLAY ORTAYA KONUR .
O OLAYLARIN CEZALANDIRILMADIGI, BU SEKIL BIR CEZALANDIRILMANIN "ANAYASAL ESITLIK" ILKESINE AYKIRI OLDUGU SAVUNULUR.
ISE HUKUKÇULAR GIRER TV LERDE SABAHLARA KADAR TARTISIRLAR BI SONUCADA VARAMAZLAR.
DOLUYA KOYARLAR ALMAZ.BOSA KONUR DOLMAZ.SONRA ADAM AKILLI BI KANUN YAPALIM DERLER.
IS MECLISE DÜSER 1 SENE SONRA TASLAK ÇIKAR.KOMISYONDAN GEÇER.MECLIS EKSIKLER GÖRÜR YENIDEN GÖRÜSÜLMESI IÇIN GERI GÖNDERIR.
SONRA TEKRAR KABUL EDILEBILIR SEKLE GIRER ,MEDYA DA DESTEK VERIR, CUMHURBASKANINA GIDER O BISEY BULUR VETO EDER.
O ARADA SEÇIMLER GIRER .
BURA TÜRKIYE UZAR GIDER.VALI BU TASI ATTIGINA PISMAN OLARAK EMEKLI OLUR
E YETER BEN BIKTIMEdited by: ftunsalfenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....Yorum
-
bu konuyla ilgili ceza alan veya eline tebligat gecen arkadaslarimiz varsa lutfen bizimle paylassinlar ve neler yapabilecegimizi dusunelim...
sinirlenip birbirimizi kirip uzmeyelim lutfen.HERSEY YALAN OLSA BILE
EN GUZEL ASK ZOR OLANMISYorum
-
yaw nerede ceza alanlar en azindan ufakta olsa yardim toplanabilir.....zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!
"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"Yorum
-
İlk olarak Eddy tarafından gönderildi
dogru dedigin gibi neden bu kadar çok konusuyom ki benden baska konusan varmi bu konuda???zaten karakolda da tek bagiran çagiran bendim polislere...ben bu konuda bida yazmicam trabzonum için bi ceza verilmisse de çekerim onu kimseden yardim istemem...ama yardim etmeye çalisan ve eden herkese de tesekkürler...hadi eyvallah...
eddy polise bagirip çagirdin mi?ne yapmaya çalisiyosun anlamadim..yasin 14-15 ne söyledigini ne yaptigini bilmiyosun..maçtan sonra forumda ''6 saat karakolda bekledim'' falan dedin.biz geldigimizde saat 6 idi..10.15de çiktik..senin ordas 6 saat beklemis olman imkansizdi sesimi çikarmadim...
ayrica sen muhtemelen ceza almadin..ceza alanlarin sayisi 23...biz 9 kisi geldik..maçtan sonra gelenler 14 kisi....9+14=23...ne fazla ne eksik..
gaza gelme..bekle ve gör diyorum..Yorum
-
yasim 18...karakola geldigimde saat 16.30 du çiktigimda 22.30 du...bisey yapmaya çalismiyorum ama sen devamli bana laf sokmaya çalisiyosun ben sana bisey bile demeden...bir anlasam ne yapmaya çalistigini???bi yanlisim filan mi oldu???Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...Yorum
-
İlk olarak Eddy tarafından gönderildi
yasim 18...karakola geldigimde saat 16.30 du çiktigimda 22.30 du...bisey yapmaya çalismiyorum ama sen devamli bana laf sokmaya çalisiyosun ben sana bisey bile demeden...bir anlasam ne yapmaya çalistigini???bi yanlisim filan mi oldu???
22.30a kadar neredeydin?ayni karakoldaydik diye biliyorum..22.30a kadar ben ordaydim..sen neredeydin??
sana laf sokmaya fln çalistigim yok..cezalar belli olsun gereken yapilir diyorum..fazla gocunmana gerek yokYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum