Amerika’da Trabzonun Ayak Sesleri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • toshiba

İlk olarak baris_aykan tarafından gönderildi

alem taraftar gorsun bee bir tane bile olsa yeter

Ben varim da formam yok yahu[img]smileys/smiley4.gif[/img]Nasil anlayacaklar TS'li oldugumu[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Badaloğlu
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 16.07.1999
      • 18194
      • İstanbul

İlk olarak toshiba tarafından gönderildi

Ben varim da formam yok yahu[img]smileys/smiley4.gif[/img]Nasil anlayacaklar TS'li oldugumu[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Fener formasi giymis birini döversin ya da fener atkisini yakarsin bizde anlariz senin Trabzonsporlu oldugunu...Amerikalilar anlamasada olur.Oh!...my god [img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: BADALOGLU
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Emorfo
        • 31.05.2004
        • 7394
        • Gazeteci
        • İstanbul

Ahmet abi bombaydi bu espiri [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

yok espiri yapmamismiydin [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• tigin
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 31.05.2004
          • 4643
          • Ankara

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi
          İlk olarak toshiba tarafından gönderildi

Fener formasi giymis birini döversin ya da fener atkisini yakarsin bizde anlariz senin Trabzonsporlu oldugunu...Amerikalilar anlamasada olur.Oh!...my god [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yada www.trabzonspor.com.tradresinden satin alabilirsin
          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Badaloğlu
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 16.07.1999
            • 18194
            • İstanbul

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Ahmet abi bombaydi bu espiri [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

yok espiri yapmamismiydin [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Asilsenin yaptigin espiri oldu...Ola ne espirisi yahu!bu benim fantazim,orda olsaydim böyle yapardim...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• #10 Fietra
              • 31.05.2004
              • 5506
              • Mühendis
              • İstanbul

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi
              İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Asilsenin yaptigin espiri oldu...Ola ne espirisi yahu!bu benim fantazim,orda olsaydim böyle yapardim...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img]
              keyif adamı ..

Yorum

• zanoylu
                • 29.12.2004
                • 3021
                • memur
                • Sinop

Firtina 28- anladigim kadariyla Giresunlu bir kardesimizsin.Bildigim kadariyla Giresunun ilçeleri olan Yagliderenin %65'i Espiyenin % 40'i ve daha diger ilçelerinden A.B.D de yasayan binlerce karadenizli var bunlarla bir organizaston yaparsan muhtesem olur ama olmasa bile emin olki biz seni buradan izleyecegiz.

Yorum

• Oruç
                  • 04.11.2004
                  • 18786
                  • Öğrenci
                  • Diyarbakır

TABII KI GÜZEL BIR SEY OLUR GÖSTERI TRABZONSPORUMUZUN BÜYÜKLÜGÜNÜ BIR KEZ DAHA GÖSTERMIS OLURSUNUZ

FATIH SULTAN TEKKE !
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Salih61
                    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                    • 12.07.2004
                    • 3076
                    • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

Bence de çok iyi olur...Hem de Conilere takim neymis ögretiriz...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Saygilarimla...
                    Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• ozgur
                      • 19.09.2004
                      • 461

Bugun yeni siparis ettigim, yesil renkli sampiyonlar ligi body -tshirtlerimizden birini uzerime gecirdim, ve okulda dolasiyordum. Amerikalilar bizim acik yesil formayi ve kappa dizaynini begendi. Bir iki hatun nereden aldigimi sordular bende anlattim Trabzonspor ve hikayesini. Hatta birisi uzerinde denedi. Sonunda hatunlardan birinin numarasini bile aldim, demekki Trabzonspor'un sampiyonlar ligi formalari is yapar cocuklar. Bu yesil formalarin dizayni cok estetik ve sik. Boylece bir iki Amerikali daha ogrendi TSnin ne oldugunu.

Yorum

• delihamsi
                        • 29.06.2004
                        • 219

evet böle bir sey çok güzel olurdu da herkesi bir araya toplamak zor.
                        DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.

Yorum

• mahir_kuzey
                          • 16.01.2005
                          • 663
                          • Trabzon

İlk olarak ozgur tarafından gönderildi
                          Bugun yeni siparis ettigim, yesil renkli sampiyonlar ligi body -tshirtlerimizden birini uzerime gecirdim, ve okulda dolasiyordum. Amerikalilar bizim acik yesil formayi ve kappa dizaynini begendi. Bir iki hatun nereden aldigimi sordular bende anlattim Trabzonspor ve hikayesini. Hatta birisi uzerinde denedi. Sonunda hatunlardan birinin numarasini bile aldim, demekki Trabzonspor'un sampiyonlar ligi formalari is yapar cocuklar. Bu yesil formalarin dizayni cok estetik ve sik. Boylece bir iki Amerikali daha ogrendi TSnin ne oldugunu.

abi sen olayi çapkinliga dökmüssün ya. o da iyi tabii. ama türk yürüyüsünde o hatunlari o formalarla alanlarda göremezsek o zaman bozusuruz. [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!

Yorum

• sanatik
                            • 23.08.2004
                            • 6520
                            • Yönetici
                            • Almanya

İlk olarak ozgur tarafından gönderildi

hehe [img]smileys/smiley1.gif[/img]

biraz offtopic olacak ama bugün bir "eski" dergide ( doktorda beklerken ) kappa patronunun italyadaki evine sasirdim. Adam bir LOFT yapmis ( 550 metrakare ). Oturma odasi Antreman sahasi. Aklina ne gelirse oynayabilirsin. Misal oturma masasi bir pinpon masasi [img]smileys/smiley36.gif[/img]Muthesem bir sey yaaa. Kaleler filan. süper. Birde adamin nasil yükseldigine sasirdim. Okulda 16 yasinda bos duran bir odayiayarlamis müdürdenbedavayave sürekli okulda cekdigi resimleri satmis bin üzerinde ögrenciye..... [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Kappa is cool [img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: sanatik
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• baris_aykan
                              • 26.09.2004
                              • 926

elimde olsa orayada gelirim ama [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                              AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN

Yorum

• Mayls
                                • 27.02.2005
                                • 8752
                                • Serbest Meslek
                                • Almanya

simdi bide almanyada yapalim dicem ama benim oturdugum kasabada 20-25 TSli var biraz az gibi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...