acirim hallarina çok yiyecekler çoook. Sölen olacak o maç skor tahminim 4-0
BENCEDE O TARAFFLARDA BIR SKOR OALCAK FATIHMIZ BOL BOL ATAR ISALAH SATEN ILK YARIDA3TANE TAKDI SAMSUNA SIMDI ATMAMAK OLMAZ[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bence gayet güzel ve Trabzon'a yakisan futbol ile maçi almak, TÜM TÜRKIYE'ye SADECE FUTBOL KURALLARININ TÜM TAKIMLARA ESITUYGULANMASI DURUMUNDA KIMIN SAMPIYON OLACAGINI GÖSTERMEK açisindan önemlidir.......
tabiki kazanicaz bu hafta baska sansimiz varmi WAIT CHAMPIONS LEAGUE WE COMING...
EE TABI ARTIK TRANSFERLER MUKEMMEL OLMALI...FATIH VE GOKDENIZ KALMALI...
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Trabzonsporluyum ama samsun memleketim bize belkide en çok destek veren samsunspor onuruyla mücadele etti busebne gaysede 3puan,fb den 1 puan aldi.
Bizimde önümüzü açacaktir,dediginiz gibi rahat yeneris nede olsa KARADENIZ takimi,dostluk içinde gecer ve yeneriz.
Bekle bizi Sampiyonlar ligi......Karadeniz firtinasi bu sefer avrupada kasirga gibi esecek...Ahada buraya yazdim.
bende samsunda dogup büyümüs biri olarak samsunspora olan sempatimi gizlemiyorum. ama trabzonsporumun puan kaybetme gibi bir lüksü yok. 1-0 olsun bizim olsun. samsunsporun konsantrasyon problemi olacak maçta, bu bizim isimizi kolaylastiracak tabii. ama dedigim gibi fark beklemiyorum. 1-0 olsun bizim olsun...
Yorum