resim herseyi anlatiyor baska söze gerek varmi
Kupa Finali ve Söylenmesi Gerekenler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
stadi fullememistik simdi abartmayalim da maraton full e yakindi numarali da 5bin kisi falan wardi açiktada 500 kisi falan ama genede onlarin 2sinin dioldurduu rakamin 2 kati taraftarimiz vardi orda biz o eziklerin bitanesiyle oynasaydik olimpiyat bidaha ulasamiyacagi kapasiteye ulasirdiYorum
-
İlk olarak alptugbaykal tarafından gönderildisuper bi goruntuydu yazik olduyine doldurcaktir orayyi yine alicaktik kuppayi
Üzülme alptugcum biz onlarin sevgisini yüregimize doldurmusuz...[img]smileys/smiley31.gif[/img]
Onlar bize bunun gibi daha çoook sevinçler yasatacak...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bu arada yarinki Rize deplasmanina gidiyorum ...[img]smileys/smiley2.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderilditselif 61 plakali arabayla mi gitçeksiniz babaniz kizmasin sora [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Evet baya komiklik yaptin kardes bende çok güldüm[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!Yorum
-
walla bu yazi için erfun ataya ben tesekkür yazisi atttim sagolsun oda teskküer etmis bide trabzonlular selam demisti.slm söyleyelimde sonra bizde kalmasin"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet KoparYorum
-
heyt be budur resimler süperrr..Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum