Evet haklisin sanatik olabilir.Çünkü büyük kulüplerden teklif alinca oynama istegi artmis olabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Iç Transfer
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Alpay, Trabzon forması giyecek

22 Temmuz 2005 01:00
Trabzonspor,
sezonun flaş transferini gerçekleştirmek üzere. Bordo-mavili kulüp uzun
süredir peşinde olduğu Alpay'la ilgili tüm sorunları giderdi. İmzaya
çok az kaldı..
Japon'ya'nın Urawa takımında forma giyen eski Milli futbolcu Alpay Özalan'la Trabzonspor uzun süredir ilgileniyordu. Hatta Trabzonspor, menajer Ahmet Bulut'a Alpay'la anlaşma sağlaması için yetki vermişti.
Trabzonspor'un bu transferi noktaladığı söylendi. Alpay'ın İstanbul'a geleceği ve ardından imza için Trabzon'a hareket edeceği söyleniyor...
Alpay Özalan'ın önümüzdeki günlerde imza atacağı da gelen bilgiler arasında....
Haber: Ali KENAN
Türkiye'den haberler internet haber sitesinde. Son dakika haberleri internethaber.com'da okuyabilir sondakika dünya haberi ve spor, bilim teknoloji, sağlık, iş ve yerel habere ulaşabilirsiniz.
.: Rahmet için, önce NAMAZ :.
Yorum
-
Ben genc futbolcularin kiraya verilmseine karsiyim. Isine yaracaksa kadronda tutarsin. Biraz pissinler lafina takiliyorum. Bana son senelerde kiraya veripde geri aldigimiz bir genc ismi verebilirmisiniz? Futbolcularimizi pissin diye gonderirken yaktigimizin farkinda deyiliz. Muhammed reis niye kiraya veriliyor. Lee ondan dahami iyi futbolcu. Yonetimin transfer politikasi beni olduruyor.
Yorum
-
Ilk deneme basarisiz!

Yattara ve Celalettin?in sözlesmesini uzatmak isteyen Trabzonspor yönetimi ilk denemesinde amacina ulasamadi
22.07.2005

Edited by: Berat Tekke
Arada fark var
Bordo-Mavili yönetim, sözlesmelerini uzatmak istedigi futbolcularla görüsmelere basladi. Yattara için menacer Adnan Demir ile gerçeklestirilen ilk toplanti sonuçsuz kaldi. Yöneticiler bu futbolcu için yillik 450 bin dolar önerirken, Demir ise 1 trilyon lira istedi. Bu gelismenin ardindan taraflar pazarlik masasindan anlasamadan ayrilirken, önümüzdeki günlerde yeni bir görüsme gerçeklesebilecegi de bildirildi.
Kabul etmediler
Bu arada ikinci kötü haber ise Celalettin?den geldi. Isviçre kampinda yildizlasan tecrübeli oyuncunun menaceri Süleyman Arslan ile yapilan toplanti da olumlu geçmedi. Bu futbolcunun sözlesmesini uzatmak isteyen Bordo - Mavili yöneticiler yillik 1 trilyon 100 milyar lira ve her yil enflasyon oraninda zam önerirken, Celalettin?in menacerinin 1.5 trilyon lira istedigi vurgulandi. Iki taraf anlasamayinca ise görüsmeler tikandi.
Yattara'ya önerilen rakam 450Bin Dolar..Celaleddin'e 1 Trilyon 100Milyar..
Yönetim transfer konusundaki dengesizligini iç transferde de gösteriyor bu duruma göre..Yattara geçen sene kaç maçi kazandirdi, oturup iyice bir hesap etsinler..Ona göre rakam önersinler adama..
Ayrica Yattara iyi bir profesyonel deil, bu tip durumlarda çabuk bozuluyor..Yattaranin formunda bir düsüs olursa ben bunu ona hakettigi ücreti vermeyen yönetimden bilirim..
Tabii kiözdegerlerimize sahip çikacagiz ama YAttara'ya da hakettigini vermek lazim..Adamin suçu Gineli olmasi mi? Heralde Trabzon dogumlu olsaydi bazilari gibi 1,650,000 Dolar alacakti..Ne diyelim Yattara, yanlis yerde dogmusun..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum