Trabzon,ankara ve istanbuldaki protesto yürüyüsleri, gerekli mesajlari gerekli yerlere layikiyla ulastirmistir.yani amacina ulasmistir.
fakat bu demek degildirki artik bu konuyu kapatabiliriz... ayni yogunlukla,sakinve istikrarli birsekilde devam etmeliyiz. mesela bundan sonrakiprotesto organizasyonlarimiz, daha çok bahadir arkadasimizinteklif ettigitarzda olmali.
Bülent abi ve perhaps'in,anitkabir ziyaretidüsüncesi ile ilgili ediseleri bencede çok hakli. ancakanitkabir ziyaretininkalabalik bir taraftargurubuyladegilde,BMN-Ankara'dan üç besveya en fazla on kisiyle gerçeklestirilmesi, "ATAYA SIKAYET ZIYARETI..!" basligi ile hos duruyor gibi..?Edited by: CuttySark
#10 Osmanozc her hafta olmaz ama Istanbulspor maci Istanbul da.Bence son hafta olmasi itibariyla soyle15 bin kisi falan maca giremesebile toplansa olmaz mi?Nasik gecen sene Turkiye Kupasi finalinde Turkiye de ki TrabzonSporlular Istanbul a aktiysa ki burda bu sayiyiyi hayli hayli bulur ..
Bence bu sekilde bi sey olmali.Ayrica digerANADOLU takimlarinin taraftarlarindan da destek alinabilir.Istanbul da her memleketten insan ve taraftar var.
Hemzaman olur, insanlara ulasmak icin hemde kaliteli bir organizasyon yapilabilir.
ata bizi duyacak sanki böyle saçma olaylara nasil kendinizi kandiriyosaunuz anlamak mümkün deil islam dinine göre ölmüs bi insan bizi duyabilirmi lütfen biraz daaha dikkat
Bakin arkadasalar RizeSpor macindan sonra harekata gecmek lazim IstanbulSpor maci icin.15 gun zaman bence cok guzel.Gazete ilanlari internette ilanlar gerekirse Istanbul un 4 bir tarafina afisler.Her ilcede arkadaslar mevcut burda anladigim kadariyla.Hepimiz calisiriz.Bu ihtiyar halimle bile ben adayim saga sola afis yapistirmaya.Seneye tertemiz bir ligde tertemiz bir futbol hakedenin hakkini aldigi bir lig gormek icin buyurunnn..
Zaten konuyu açarkende biraz abarti mi olur diye düsünmüs ve açis yazisinda belirtmistim....Zannedersem ekibin çogunluguda bu sekilde düsünüyor...
Protesto devamliligi saglamak gerektigi inancindayim...Yoksa geçen hafta ki protesto organizasyonlari1 haftalik bir celallenme olarak hafizalarda yer alacak ve gelecek sene bu zamanlarda ayni tiyatro oynanacaktir....
Adminlerden ricam konuyu kapali hale getirmeleri....
Arkadaslar,
Benim burada dikkati çekmek istedigim konu ANITKABIR veya ATATÜRK degil....Ses getirecek protestolarin klüp veya her kimse tarafindan belirlenecek sonuca kadar devam etmesi....
Zaten gerek açarken gerekse de yukarida arz ettigim gibi konunun eylem bazinda devamliligini saglayabilecek organizasyonlari planlamak, üyelerimizi bu konuda fikir üretmeye sevketmek...
Yoksa ölülerden medet ummak vb. düsünceler zaten tarafimdan kabul edilebilecek olaylar degil....
Zaten yukaridandaanlasilacagi üzere adminlere konunun yalnis anlasildigini düsünerek kapatmalarini istedim. Ayrica TIGIN'e de özelden mesaj attim....
Ama bu ses getirecek organizasyonlarin devam etmesi gerekliligini ortadan kaldirmiyor....
sky guard haklisin guzelde dusunmussun ama herkes gibi orayay kosmak olmaz.daha guzel seyler dusunebiliriz.hepimiz bordo mavi icin calisiyoruz.senin gibi arkadaslar olmaliki bir yerlere gelelim. degil mi ?
Yorum