AK Parti?ye Protesto baslatalim

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • imported_Suha
    • 02.02.2005
    • 429

bu konunun gereksizz yere tartsildigini düsünüyorum..bu tartislmalar bize bir fayda vermezz..ama sunuda demeden geçemicemm.hükümet futbolla ilgili yasalar çikartti ama uygulmada sifir çektikleri kesinn...basbakan bence fenerli oldugu için bazi konulari ört bas ediyo gibime geliyo bence..birde spordan sorumlu b.kan yardimcisi m.ali sahin pek spordan çaktigi yok milletin sözüylen hareket ediyooo..bu kabinede güvendigim tek isim milletvekili faruk özak..yapsa yapsa o birseyler yapar onunda eli kolu bagli tabii..

bunlar benim fikirlerim tabii
    AkkSeLI_61

Yorum

• CAFER ÖZER
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 29.05.2004
      • 5853
      • Mali Müşavir
      • İstanbul

yönetim deki arkadaslar lütfen konuyu kapatirmisiniz konu amacindan sapti.Saçma sapan tartismalara girmeye basladilar.

BEN diyorumki sesimizi duyuralim Su an iktidara AKPARTI var o yüzden onlara protosto gönderelim.Burda Tartisma bilmez arkadaslar Siyaset meydanina çevirdiler.

TARTISMAYI BILE BILMIYORUZ LÜTFEN KONUYU KAPATIN BEN AÇTIM KAPATIN
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• zanoylu
        • 29.12.2004
        • 3021
        • memur
        • Sinop

her türlü tepkiye varim.yeterki seviyeli olsun basbakan veya baska biri farketmez

Yorum

• aydingursoy
          • 16.07.2004
          • 323
          • öğrenci
          • Ankara

İlk olarak dallas_41 tarafından gönderildi

bu konunun gereksizz yere tartsildigini düsünüyorum..bu tartislmalar bize bir fayda vermezz..ama sunuda demeden geçemicemm.hükümet futbolla ilgili yasalar çikartti ama uygulmada sifir çektikleri kesinn...basbakan bence fenerli oldugu için bazi konulari ört bas ediyo gibime geliyo bence..birde spordan sorumlu b.kan yardimcisi m.ali sahin pek spordan çaktigi yok milletin sözüylen hareket ediyooo..bu kabinede güvendigim tek isim milletvekili faruk özak..yapsa yapsa o birseyler yapar onunda eli kolu bagli tabii..

bunlar benim fikirlerim tabii

tesekkür ederim bukadar...

Baslik kilitlenmis,siyasi mesaj ve hakaret içeren yazilar silinmistir.

Edited by: tigin
          TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
          TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY

5 - 6 - 2 REİS

*** BURSA <---> ANKARA ***

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...