Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sekip Mosturoglu ve Davut Disli...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ya siteyi yöneten kardesler birsey dikkatinizi çekmiyormu. bu "muratdinç" cümle cümle yaziyor.2 ay sonra onbini bulur ve "ordinaryüs" rütbesine çikar. bir hatirlatin suna. kardes, seni daha önce bazidostlarda (chatmi yapiyorsun diyerek ) akillandirmaya çalistilar amasen hala ayni kafa gidiyorsun. yakinda isikelimelere dökersen sasirmam

8 dk ya 6 msj sigdirdin ya seni [img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: no NAME
    .

Yorum

+1 daha

Anadolu sigortada çalisan bir arkadasimin ilettigine göre Tahkim kurulu baskani(ki kendisi o kuruda danisman bir hukukçu prof.) Fenarbahçe maçlarina kombine bileti olan bir fenerli imis...
      Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
      1-Mahmut Hoca
      2-TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak no NAME tarafından gönderildi
        ya siteyi yöneten kardesler birsey dikkatinizi çekmiyormu. bu "muratdinç" cümle cümle yaziyor.2 ay sonra onbini bulur ve "ordinaryüs" rütbesine çikar. bir hatirlatin suna. kardes, seni daha önce bazidostlarda (chatmi yapiyorsun diyerek ) akillandirmaya çalistilar amasen hala ayni kafa gidiyorsun. yakinda isikelimelere dökersen sasirmam

8 dk ya 6 msj sigdirdin ya seni [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Valla benimde dikkatimi çekti. Bi alkista benden muratdinç'e [img]smileys/smiley32.gif[/img]Aklina geldikçe yaziyor diicem ama dakkada bir akillananada ilk defa rastliyorum [img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

trapezus kardes;

ben trabzon ile rize'yi ayri tutmuyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...
          X